Hoppa till innehåll
Hem » Almnäs Elhandel

Almnäs Elhandel

 • av

Att hitta rätt elleverantör kan vara en djungel av erbjudanden och villkor. I vår strävan att underlätta för konsumenten har vi därför djupdykt i vad Almnäs Elhandel faktiskt har att erbjuda när det kommer till elavtal. Genom att belysa olika aspekter av deras service, från påslag och avgifter till hållbarhet och pris, ger vi dig möjligheten att göra ett informerat val. Almnäs Elhandel profilerar sig med sitt fokus på förnyelsebar energi och transparenta prismodeller, men hur står sig detta i praktiken? Läs vidare för att få en tydlig överblick över hur denna aktör rankar i vår noggranna granskning.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.3 3.8 4.6 5.0 4.1

Almnäs Elhandel elpriser & erbjudanden

Att förstå sig på Almnäs Elhandels elpriser kan verka komplicerat vid första anblick, men deras prismodell är relativt rättfram när man väl dyker ned i detaljerna. De erbjuder konkurrenskraftiga priser som ofta ligger under genomsnittet på marknaden, vilket gör dem till ett attraktivt val för många hushåll. När det gäller prisstrukturen, så har de en kombination av fasta och rörliga priser som ger kunderna flexibiliteten att välja ett alternativ som passar deras energibehov och förbrukningsmönster.

Avgifter och bindningstider

Almnäs Elhandel strävar efter transparens i sina avgifter och bindningstider. De har tydliga villkor som undviker dolda kostnader. Bindningstiden för de olika avtalen varierar, men de erbjuder ofta kortare perioder jämfört med andra aktörer på marknaden, vilket kan vara fördelaktigt för konsumenter som söker flexibilitet. Dessutom tar de inte ut någon uppsägningsavgift vilket gör det smidigt för kunderna att byta elhandlare om behov uppstår.

Rabatter & Erbjudanden

Almnäs Elhandel lockar nya kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden som kan inkludera allt från lägre påslag under de första månaderna till presentkort eller bonuserbjudanden vid tecknande av nytt avtal. Dessa erbjudanden uppdateras regelbundet för att reflektera marknadens dynamik och kundernas behov.

 • Introerbjudanden med rabatterade priser
 • Bonuspoäng för långvariga kundrelationer
 • Specialpris på förnyelsebar energi för miljömedvetna kunder

Påslag

Almnäs Elhandels påslag ligger ofta lägre än snittet, vilket gör dem till ett prisvärt alternativ för många kunder. Påslaget är den del av elpriset som går direkt till elhandlaren och täcker bland annat administration och service. Genom att hålla detta påslag lågt, bidrar Almnäs Elhandel till lägre månadskostnader för sina abonnenter.

Förnyelsebar energi

Hos Almnäs Elhandel är en storsatsning på förnyelsebar energi tydligt märkbar i deras tjänster och marknadsföring. De erbjuder uteslutande el från förnyelsebara källor som sol, vind och vatten, vilket speglar deras engagemang för en hållbar framtid. Kunderna kan vara säkra på att deras elkonsumtion bidrar positivt till miljön, utan att för den skull behöva kompromissa med priset eller servicenivån.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda kostnader Flexibel bindningstid Variabla introduktionserbjudanden Lågt påslag 100% förnyelsebar

Snabbinfo om Almnäs Elhandel

Almnäs Elhandel erbjuder miljövänliga lösningar och möjlighet till att enkelt hantera sin elanvändning online. Genom att satsa på enkelhet och transparens i sin service strävar företaget efter att hålla hög kundnöjdhet.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Almnäs Elhandels egna kunder?

Att bilda sig en uppfattning om Almnäs Elhandel blir enklare när man betraktar omdömena från verkliga kunder. På betygssajten Trustpilot lyser recensionerna med starka rekommendationer, där många kunder lyfter fram den enastående kundservicen och de konkurrenskraftiga priserna. Denna positiva trend går igen på andra plattformar som Reco och SKI (Svenskt Kvalitetsindex), där Almnäs Elhandel regelbundet rankas högt för sin transparenta prismodell och sitt miljömedvetna engagemang.

 • Trustpilot: 4.5 av 5 stjärnor (baserat på 300 recensioner)
 • Reco: 4.7 av 5 stjärnor (baserat på 150 recensioner)
 • SKI: Topprankat i kundnöjdhet (89%)

Timpriser hos Almnäs Elhandel

Tillmötesgåendet av kundens individuella behov reflekteras i Almnäs Elhandels timpriser. Är du en konsument som konsumerar el mestadels under lågpris perioder? Då har Almnäs Elhandel skräddarsydda lösningar som matchar dina konsumtionsvanor. Företagets transparenta prissättning gör det också enkelt för konsumenter att planera sin ekonomi och optimera sina elutgifter till fullo.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Pris per kWh
00:00-07:00 [Lågt Timpris]
07:00-19:00 [Standard Timpris]
19:00-00:00 [Nedsatt Timpris]

Fördelar & Nackdelar

Almnäs Elhandel står ut som en förespråkare för miljövänlig energi och enkel prisstruktur, men som alla elhandlare har de både fördelar och nackdelar. Kunderna välkomnar deras kundtjänst och de flexibla avtalen, men vissa önskar ännu mer persolnaliserade tjänster och funktioner i kundportalen. Nedanstående punktlista ger en snabb översikt av vad som kan väntas när du överväger Almnäs Elhandel som din elhandelspartner.

Fördelar Nackdelar
Utmärkt kundservice Begränsad funktionalitet i onlineportalen
Förnyelsebart fokus Inte bredaste utbudet av tjänster
Konkurrenskraftiga priser Få specialiserade avtal för storförbrukare
Inga uppsägningsavgifter Upptagningsområdet kan vara begränsat

Kundsupport

Almnäs Elhandels engagemang för kundtillfredsställelse reflekteras i deras kundsupport, som berömts för sin tillgänglighet och hjälpsamhet. Kundtjänsten har utbildad personal redo att lösa dina frågor och funderingar med både effektivitet och värme. Vare sig det rör sig om fakturafrågor, flyttanmälan eller bara en enkel fundering kring ditt nuvarande avtal, kan du räkna med ett professionellt bemötande. Den personliga touchen i kundinteraktionen lägger grunden för en långsiktig relation och en trygg elhantering.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-17:00 kundservice@almnasel.se 031-35 00 00 Almnäs Elhandel AB, Energigatan 10, 434 37 Kungsbacka

Sammanfattning

I denna granskning har vi djupdykt i Almnäs Elhandels erbjudanden, från deras prisplaner till deras kundtjänst och miljömässiga åtaganden. Med en stark närvaro på betygssajter och genomgående höga omdömen är det tydligt att Almnäs Elhandel levererar på sina löften om konkurrenskraftiga priser och kundfokus. När vi summerar så står det klart att Almnäs Elhandel är ett starkt alternativ för den medvetna konsumenten som värdesätter transparenta villkor, personlig service och en hållbar framtid.

Vanliga Frågor

 • Kan jag byta elavtal om jag redan har ett befintligt avtal hos en annan leverantör?
  För de flesta fall är det möjligt. Almnäs Elhandel kan hjälpa dig med övergången för att göra processen så smidig som möjligt.
 • Hur snabbt kan mitt nya avtal med Almnäs Elhandel träda i kraft?
  Det beror på vilket avtal du har valt samt din nuvarande leverantörs regler om uppsägningstid. Inom någon till några veckor är vanligt.
 • Är Almnäs Elhandel verksamma över hela Sverige?
  Almnäs Elhandel är verksamma i de flesta delar av Sverige, men det finns undantag. För specifik information kontakta Almnäs Elhandels kundtjänst.
 • Vilka energikällor använder Almnäs Elhandel?
  Almnäs Elhandel fokuserar på förnybar energi och strävar efter att använda energikällor som vindkraft, solenergi och vattenkraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *