Hoppa till innehåll
Hem » Åsele Kraft

Åsele Kraft

 • av

I det allt mer elektrifierade samhället är valet av elbolag en viktig del av vår vardag. Det påverkar inte bara plånboken utan även miljön och vårt samhälle i stort. Därför har vi noga granskat Åsele Kraft, som erbjuder el från norrländsk natur via vattenkraft och lokala produktionsanläggningar. Företaget framstår som ett vänligt alternativ för dig som värdesätter lokal produktion och hållbarhet, men hur står de sig verkligen i konkurrensen? Vi har analyserat deras erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstid, deras satsning på förnyelsebar el, och så klart deras priser för att ge dig en klar bild.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.2 4.8 5.0 4.3

Åsele Kraft elpriser & erbjudanden

Åsele Kraft sticker ut med sina konkurrenskraftiga elpriser, till stor del tack vare deras effektiva användning av miljövänliga och lokala vattenkraftverk. De erbjuder en tydlig prisstruktur där kunder kan välja mellan fast och rörligt pris, vilket gör det möjligt för varje hushåll att hitta det alternativet som passar bäst för deras förbrukningsmönster och ekonomiska preferenser.

Avgifter och bindningstider

Med Åsele Kraft får kunderna en transparent överblick över eventuella avgifter. Bindningstiderna är flexibla och kunden kan välja från månadsvisa avtal till längre bindningstider, beroende på deras behov. Företaget står också för enkelhet och har minimala uppsägningstider, vilket möjliggör för kunden att byta elavtal utan krångel om så önskas.

Rabatter & Erbjudanden

Åsele Kraft uppmuntrar både nya och befintliga kunder att nyttja grön energi genom löpande kampanjer och rabatter. Erbjudanden inkluderar ofta prisreduceringar på elnätavgifter eller bonuspoäng som kan användas mot framtida räkningar.

 • Introerbjudande för nya kunder
 • Loyalty bonus för långtida kunder
 • Årstidsbaserade rabatter
 • Referral-program för att premiera kundrekommendationer

Påslag

En närmare titt på Åsele Krafts påslag visar att de är rimliga och i linje med branschstandarder. Påslagen reflekterar deras engagemang för att hålla kostnaderna nere samtidigt som de säkerställer hög kvalitet och service.

Förnyelsebar energi

Åsele Kraft är marknadsledande när det gäller att satsa på 100% förnyelsebar energi. Genom deras elavtal bidrar man inte bara till en lägre elräkning, men också till en grönare och mer hållbar framtid för regionen och planeten.

Avgifter Minimala uppsägningstider och inga dolda kostnader
Rabatter Mångfaldiga och frekventa erbjudanden som uppmuntrar grön elanvändning
Påslag Rimliga och transparenta, i linje med företagets värderingar
Förnyelsebar energi 100% förnybart, lokalt producerat via vattenkraft

Snabbinfo om Åsele Kraft

Åsele Kraft är en pålitlig leverantör av el med ett brett utbud av tjänster anpassade för både privatpersoner och företag. De fokuserar på att erbjuda miljövänliga elalternativ och strävar efter att göra elanvändningen enklare och mer effektiv för sina kunder. Här är en översikt över de tjänster som erbjuds av Åsele Kraft, samt deras tillgänglighetsstatus.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Åsele Krafts egna kunder?

Kundomdömen är en vital termometer för företags prestanda, och Åsele Kraft har inte svikit i detta avseende. Recensioner på Reco, SKI och Trustpilot ger insikt i bolagets kundnöjdhet, där många ger starka vitsord för deras service och miljöengagemang. Kunder värdesätter den öppna dialogen om elpriser och det personliga bemötandet de får när de kontaktar kundservice.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,5 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankade flera år i rad
 • Trustpilot: Mer än 100 omdömen med en rating på 4 av 5

Timpriser hos Åsele Kraft

Åsele Krafts timbaserade elpriser är utformade för att erbjuda valfrihet och kontroll över energiförbrukningen. Genom att studera dessa prisstrategier kan kunder aktivt minska sin kostnad genom att exempelvis använda el under låglasttimmar. Detta passar perfekt för den medvetne konsumenten som vill justera sin förbrukning efter aktuella elpriser och samtidigt dra nytta av grön el.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Pris
Låglast (22:00 – 06:00) 0,30 kr/kWh
Normalast (06:00 – 22:00) 0,50 kr/kWh
Höglast (vintermorgnar och kvällar) 0,70 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

När man överväger Åsele Kraft som sin elleverantör är det nyttigt att väga bolagets starka sidor mot eventuella begränsningar. Fördelarna är tydligt fokuserade runt deras miljötänk och kundcentrerade service, medan nackdelar kan vara relaterade till marknadsprisernas fluktuationer som påverkar de rörliga prisplanerna.

Fördelar Nackdelar
Användarvänliga avtal och prissättning Marknadsprisberoende
Starkt fokus på förnyelsbar energi Begränsade priserbjudanden kopplade till fast prisavtal
Transparenta påslag och inga dolda avgifter Kräver en aktiv förbrukningsstyrning för lägsta kostnad
Löpande rabatter och lojalitetsprogram

Kundsupport

Åsele Krafts kundsupport imponerar med sin tillgängliga och kunniga personal. Teamet är dedikerade till att tillhandahålla snabba och korrekta svar på alla typer av frågor, oavsett om det handlar om fakturering, avtal eller enkla spartips för en hållbar elanvändning. Det personliga anslaget och expertisen hos kundtjänsten återspeglas i de positiva recensionerna som Åsele Kraft kontinuerligt mottar.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag-Fredag: 08:00-17:00 kundservice@aselekraft.se 0951-100 22 Åsele Kraft AB, Storgatan 26, 916 34 Åsele

Sammanfattning

Sammanfattningsvis lever Åsele Kraft upp till sina kunders förväntningar med en stark inriktning mot miljö och hållbarhet samt en transparent prisbild. Med bra betyg i kundnöjdhet och en ständigt tillgänglig kundservice, utmärker sig Åsele Kraft som en pålitlig partner för elkonsumenten. Företagets kundorienterade inställning och förmånliga timpriser erbjuder en stark grund för att bygga en långvarig relation med sina kunder.

Vanliga Frågor

 • Hur går jag tillväga för att byta till Åsele Kraft? Att byta till Åsele Kraft är enkel och kan vanligtvis göras online via deras hemsida eller genom kontakt med kundservice.
 • Vilka sorters elavtal erbjuder Åsele Kraft? Företaget erbjuder flera olika typer av elavtal, inklusive rörliga priser och fast prisavtal, alltid med fokus på förnybar energi.
 • Går det att få hjälp med att minska min energiförbrukning? Absolut, Åsele Krafts kundtjänst har expertis inom energieffektivisering och delar gärna med sig av tips och råd.
 • Vad händer om jag flyttar? Om du flyttar ser Åsele Kraft till att övergången är smidig. Kontakta kundservice i god tid för att arrangera överflytten av ditt avtal.
 • Är Åsele Krafts el 100% förnybar? Ja, företaget är dedikerat till att endast leverera el som är förnybar och miljövänlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *