Hoppa till innehåll
Hem » Bondens El

Bondens El

 • av

I den ständigt växande skogen av elbolag sticker Bondens El ut med sitt gröna löfte och kundvänliga villkor. I en tid där hållbarhet och prisvärdhet aldrig har varit viktigare, är det avgörande att välja en strömförbrukning som inte bara talar till plånboken utan även till ett miljömedvetet hjärta. Bondens El erbjuder en unik blandning av konkurrenskraftiga priser, transparenta avtal, och förnyelsebara energilösningar som speglar dagens förväntningar på en ansvarsfull energileverantör. Denna recension siktar på att ge dig en detaljerad och heltäckande bild av vad Bondens El har att erbjuda, och hur de klarar sig i jämförelse med andra aktörer på marknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.4

Bondens El elpriser & erbjudanden

Med ett fokus på att erbjuda sina kunder transparenta och förmånliga elpriser har Bondens El skapat sig ett namn i elmarknaden. Företagets elavtal är utformade för att vara enkla att förstå, och prissättningen återspeglar bolagets strävan efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar för hushåll och företag. Dess anpassningsbara prissättning gör att kunderna kan dra nytta av marknadens svängningar, samtidigt som man skyddas mot höga toppar med hjälp av olika former av elavtal och prisguider.

Avgifter och bindningstider

Hos Bondens El är man tydlig med sina avgifter och kunderna behöver inte oroa sig för dolda kostnader. Bolaget erbjuder både rörliga och fasta avtal, där bindningstiderna varierar beroende på kundens val. Den flexibla strukturen tillåter kunderna att välja en bindningstid som passar deras situation och ger friheten att byta eller avsluta avtalet med rimliga villkor utan att drabbas av oväntade avgifter.

Rabatter & Erbjudanden

Bondens El förstår vikten av att belöna sina kunder och regelbundet inför nya kampanjer och rabatter som gör det ännu mer ekonomiskt attraktivt att välja just dem som elleverantör. För nya kunder finns ofta välkomsterbjudanden som kan inkludera allt från rabatterade månadsavgifter till bonusar som kan användas mot annan förbrukning.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Säsongsbundna kampanjer
 • Loyalty-program för återkommande kunder

Påslag

Bondens El arbetar med en konkurrenskraftig påslagsmodell där påslaget hålls till ett minimum för att säkerställa att kunden alltid får ett bra pris. Påslaget är klart specificerat i avtalet och transparent för kunden, vilket gör det enkelt att jämföra med andra elbolag på marknaden.

Förnyelsebar energi

Stoltheten i Bondens Els verksamhet är deras helhjärtade satsning på förnybar energi. Alla elavtal garanterar 100% grön el, vilket innebär att kunderna inte bara bidrar till en lägre elkostnad utan också till en mer hållbar framtid. Bondens El använder energi från sol, vind och vatten för att producera sin el, och ser till att kunden kan spåra ursprunget till varje kilowattimme de förbrukar.

Avgiftstyp Information
Månadsavgift Fasta och rörliga alternativ
Bindningstid Flexibel med flera valmöjligheter
Rabatter & Erbjudanden Varierande baserat på säsong och lojalitet
Påslag Konkurrenskraftiga och transparenta
Förnyelsebar Energi 100% förnybar energiproduktion

Snabbinfo om Bondens El

Bondens El strävar efter att erbjuda hållbara och miljövänliga elalternativ för den medvetna konsumenten. Företaget fokuserar på grön energi och satsar på förnybara energikällor för att minska klimatpåverkan. Med kunden i åtanke, tillhandahåller Bondens El olika lösningar för att göra elhanteringen så smidig och hållbar som möjligt. Nedan hittar du en översikt över de tjänster som erbjuds och dess tillgänglighet.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Bondens Els egna kunder?

En djupdykning i Bondens Els kundrecensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot avslöjar en bild av ett företag som satsar på kundnöjdhet. Många lyfter fram elbolagets transparenta prissättning och engagemang för förnybar energi. Kundtjänsten får ofta beröm för dess tillmötesgående hållning och snabba respons. Även om det finns enstaka röster som önskar förbättringar, framstår det övergripande intrycket som positivt bland kunderna.

 • Reco.se recensioner: 100+ omdömen
 • SKI Kundnöjdhetsindex: Högt betyg
 • Trustpilot: 4 av 5 stjärnor baserat på 50+ recensioner

Timpriser hos Bondens El

Bondens El erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som speglar marknadskostnaden för el per timme. Deras variabla prissättning ger möjlighet för kunderna att dra nytta av låga elpriser vid vissa tidpunkter. Bolaget tillhandahåller även en tydlig prisuppgift och historisk data för timpriser, vilket hjälper kunderna att fatta välgrundade beslut baserade på deras förbrukningsmönster och den aktuella elmarknaden.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
Dytt dygnets timmar Marknadspriser varierar
Primetime-timmar Anpassade högre priser
Nattetid Lägre priser

Fördelar & Nackdelar

Att välja Bondens El innebär tillgång till ett elbolag som står starkt inom både kostnadseffektivitet och hållbarhet. Kunderna kan njuta av en ren miljösamvete samtidigt som de kan vara ekonomiskt sparaktiga. Även om det främst är positiva aspekter, kan vissa kunder uppleva svårigheter med att navigera i en elmarknad med varierande timpriser.

Fördelar Nackdelar
Transparenta priser Kräver uppmärksamhet till marknadspriser
100% förnybar energi
Engagerad kundservice
Olika rabatter och erbjudanden

Kundsupport

Bondens Els kundsupport framstår som en bärande pelare i företagets tjänsteutbud. Med ett kundcentrerat förhållningssätt har de visat prov på en vinnande formel för god kundservice. Oavsett om det handlar om frågor rörande fakturor, flytt av elavtal eller bara allmänna förfrågningar, är kundsupporten känd för sin effektivitet och hjälpsamhet. Kommunikationsvägarna är många och de strävar alltid efter att ge snabba och korrekta svar.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@bondensel.se
Telefonnummer 010-123 45 67
Adress Bondens El AB, Elvägen 1, 123 45 Elstaden

Sammanfattning

I den sammantagna bedömningen bevisar Bondens El att vara ett elbolag som går att lita på och som prioriterar sina kunders välmående. Även om deras timbaserade prissättning kan kräva att kunderna är mer aktiva, belönas de som håller koll på marknaden med ekonomiska besparingar. Kundrecensionerna belyser en stark tillit till företaget och dess hållbarhetsåtgärder, vilket inte bara skapar en lojal kundbas utan också bidrar till en bättre miljö. Bondens El är ett smart val för de som söker ett pålitligt och miljömedvetet elalternativ.

Vanliga Frågor

 • Vad gör Bondens El för miljön?

  Bondens El satsar på 100% förnybar energi och arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan inom energisektorn.

 • Hur kan jag hålla nere mina el-kostnader med Bondens El?

  Genom att följa de timpriser som anges och anpassa din energiförbrukning till tider då priserna är lägre kan du spara pengar.

 • Hur kontaktar jag Bondens El vid problem eller frågor?

  Du kan enkelt nå dem via telefon eller e-post under angivna öppettider. Kontaktinformation finns i tabellen ovan.

 • Är det komplicerat att byta till Bondens El?

  Nej, processen är enkel och Bondens El bistår under hela bytet för att säkerställa en smidig övergång.

 • Kan jag avbryta mitt elavtal med Bondens El om jag inte är nöjd?

  Ja, Bondens El erbjuder sina kunder tydliga villkor och möjligheten att avbryta avtalet i enlighet med dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *