Hoppa till innehåll
Hem » DoGood El

DoGood El

 • av

I ett energimarknadens hav av alternativ, framträder DoGood El som en fyr för hållbarhet och kundnöjdhet. Med en affärsmodell stolt grundad på etiska principer och miljöansvar, erbjuder detta elbolag inte bara elektricitet till sina användare utan också ett löfte om en klarare, grönare framtid. I denna recension dyker vi ner i de olika aspekterna av DoGood Els tjänster från deras konkurrenskraftiga prissättning och deras engagemang för förnybar energi, till kundservice och transparenta avtalsvillkor. Låt oss utforska huruvida de lever upp till sitt namn och de värden de förkunnar.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4,0 3,5 4,5 5,0 4,0

DoGood El elpriser & erbjudanden

Med fokus på konkurrenskraftiga och rättvisa priser, erbjuder DoGood El sina kunder kostnadseffektiva elavtal som inte kompromissar med kvalitet eller miljömässigt ansvar. Deras dynamiska prissättningsmodell är utformad för att tillgodose olika konsumentbehov, från fast till rörligt pris, allt för att möjliggöra en smidig och fördelaktig energiförvaltning.

Avgifter och bindningstider

DoGood Els strävar efter transparens i sina avgiftsstrukturer, med ett klart fokus på att hålla avgifterna låga. Bindningstiderna är flexibla, vilket möjliggör för kunderna att välja ett avtal som passar deras individuella behov utan onödig låsning. Dessa villkor återspeglar företagets ambition att prioritera kundens frihet och valmöjligheter.

Rabatter & Erbjudanden

DoGood El värnar om att belöna sina kunders lojalitet och miljömedvetande genom diverse rabatter och specialerbjudanden. Företaget är innovativt i sitt angreppssätt för att erbjuda mervärde till kunder som engagerar sig i hållbart liv.

 • Nyckelkundsrabatt – rabatt för långtidskunder
 • Grön el-rabatt – för de som väljer förnyelsebart
 • Referral-bonus – för de som värvar nya kunder

Påslag

Hos DoGood El är man stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga påslag. Företagets transparens kring detta säkerställer att kunden alltid vet vad de betalar för och kan känna sig trygg i att det inte finns några dolda kostnader.

Förnyelsebar energi

Att investera i grönare alternativ har aldrig varit enklare än med DoGood El. De står helhjärtat bakom en omställning till förnybar energi och erbjuder kunderna 100% förnyelsebara alternativ, oavsett vilket avtal som väljs. Detta ligger i linje med deras vision om en hållbar utveckling och ett starkt miljöengagemang.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Låga, transparenta avgifter Flexibla bindningstider Varierande, attraktiva erbjudanden Konkurrenskraftiga påslag 100% Förnyelsebart elalternativ

Snabbinfo om DoGood El

Med ett fokus på hållbarhet och miljövänliga lösningar erbjuder DoGood El en rad tjänster för att möta kundernas önskemål och behov. Här nedan presenteras en snabböversikt av vilka tjänster företaget tillhandahåller och vilka som inte ingår i deras erbjudande.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger DoGood Els egna kunder?

Kundnöjdhet står i centrum hos DoGood El och det reflekteras i de recensioner och omdömen som finns tillgängliga på olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Genom att aktivt beakta kundfeedback arbetar DoGood El kontinuerligt med att förbättra sina tjänster och upprätthålla höga standarder av kundomsorg och tillit.

Antal recensioner på Trustpilot: 432
Genomsnittsbetyg på Trustpilot: 4.2 av 5
Antal omdömen på Reco: 289
Genomsnittsbetyg på Reco: 4.5 av 5
SKI Kundnöjdhet Index: 75/100

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Timpriser hos DoGood El

DoGood Els timprismodell är designad för att vara både förutsägbar och förmånlig för kunden. Med ett dynamiskt system tar man hänsyn till elmarknadens svängningar för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser per timme. Detta möjliggör för konsumenterna att anpassa sin elförbrukning efter lägre pristider och därigenom optimera sin elfaktura.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00-10:00) 39.5
Dag (10:00-14:00) 34.7
Eftermiddag (14:00-18:00) 38.2
Kväll (18:00-22:00) 35.9
Natt (22:00-06:00) 32.0

Fördelar & Nackdelar

I en transparent och objektiv sammanställning framhävs både de positiva egenskaperna men också de potentiella förbättringsområdena hos DoGood El. Företaget framstår som en ledare inom hållbart engagemang och kundfokus, men som alla andra bolag finns det rum för utveckling.

Fördelar Nackdelar
Flexibla bindningstider Begränsat med fysiska kundcenters
Konkurrenskraftiga priser Information kan uppfattas som överväldigande för nya kunder
Hållbart fokus på 100% förnyelsebar energi Prisfluktuationer kräver aktiv förbrukningsanpassning
Utmärkt kundservice och godkända recensioner

Kundsupport

DoGood Els kundsupport har ett rykte om sig att vara både tillgängliga och hjälpsamma. Med en dedikerad kundtjänst som är utbildad att hantera en mängd olika ärenden, verkar företaget lägga stor vikt vid att ge sina kunder snabb och korrekt service. Oavsett frågor eller funderingar du som kund kan tänkas ha, finns det tydliga kanaler för att få svar.

Öppettider Vardagar: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@dogoodel.se
Telefonnummer 0770-45 24 24
Adress DoGood El AB, Energigatan 17, 112 54 Stockholm

Sammanfattning

DoGood El framstår som ett elbolag som effektivt kombinerar miljömedvetenhet med konkurrenskraftiga priser och kundcentrerad service. Företagets fokus på hållbarhet och erbjuda 100% förnybar energi tilltalar många medvetna konsumenter. Kundsupportens öppetider och kontaktpunkter möjliggör för en god tillgänglighet, och de positiva omdömena speglar ett välförtjänt anseende på marknaden.

Med tanke på företagets transparens gällande prissättning och bindningstider samt dess beaktande av kunders åsikter, kan man förstå varför DoGood El rankas högt i kundnöjdhet. Nya kunder bör dock vara medvetna om att de kanske behöver tid för att navigera i informationen och förstå hur prisfluktuationerna påverkar deras faktura.

Vanliga Frågor

 • Hur tar jag del av DoGood Els bästa pris?
  För att dra nytta av de bästa priserna rekommenderas det att hålla koll på elprisernas svängningar och anpassa din förbrukning därefter.
 • Kan jag byta till DoGood El när som helst?
  Ja, det går bra att byta när du vill, och DoGood El erbjuder hjälp med hela bytesprocessen.
 • Vad menar DoGood El med 100% förnyelsebar energi?
  Företaget satsar på energikällor som vind, sol och vatten för att producera den el som levereras till kunderna.
 • Erjuder DoGood El några bindningstidsfria alternativ?
  Ja, det finns flera abonnemang som är flexibla och utan långa bindningstider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *