Hoppa till innehåll
Hem » Eksjö Energi

Eksjö Energi

 • av

Att välja rätt elbolag kan vara ett kraftprov fyllt med förvirrande priser, varierande avtal och miljöpåverkan. Eksjö Energi är ett elbolag som lovar att förenkla denna process genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och förnybar energi. I denna recension kommer vi att sätta företagets tjänster på prov och noggrant bedöma vad de faktiskt erbjuder till den svenska konsumenten. Från attraktiva erbjudanden till deras insatser för en grönare framtid; se hur Eksjö Energi står sig i marknadens strålkastarljus.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3.5/5 4.5/5 5/5 4/5

Eksjö Energi elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriser erbjuder Eksjö Energi konkurrenskraftiga och transparenta prisuppgifter. Deras prissättning reflekterar en strävan efter att erbjuda ett rättvist värde för både små och stora hushåll. Variation i prispaket ger kunderna möjlighet att välja ett elavtal som bäst passar deras unika förbrukningsmönster, vilket ökar möjligheten för besparingar.

Avgifter och bindningstider

Det som ofta uppskattas av konsumenterna är Eksjö Energis flexibla inställning till avgifter och bindningstider. Företaget ger tydliga villkor där de flesta av deras avtal saknar långa bindningstider, vilket underlättar för kunden att byta leverantör om de så önskar. Startavgifter och andra dolda kostnader lyser med sin frånvaro, vilket ytterligare bidrar till en smidig och transparent kundupplevelse.

Rabatter & Erbjudanden

Eksjö Energi vet att attraktiva rabatter och erbjudanden kan vara avgörande vid valet av elbolag. Kunder kan dra nytta av en rad förmånliga kampanjer som regelbundet aktualiseras och anpassas efter säsongens behov.

 • Introduktionserbjudanden för nya kunder
 • Loyaltyrabatter för långvariga kundrelationer
 • Fördelaktiga priser vid högre förbrukning

Påslag

Eksjö Energis påslag är hållna på en konkurrenskraftig nivå jämfört med marknadens snitt. Deras öppenhet runt påslagens storlek och sättningsmetoder ger konsumenterna en klar bild av vad de betalar för, utan obehagliga överraskningar på fakturan.

Förnyelsebar energi

Miljöhänsyn och hållbarhet är centrala värden för Eksjö Energi. De satsar helhjärtat på förnyelsebar energi och är stolta över att erbjuda 100% förnybar el till sina kunder, säkerställd genom certifikat och transparenta rapporteringsmodeller.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Korta/Inga bindningstider Varierande, anpassade efter kund Transparenta och konkurrenskraftiga 100% förnybar

Snabbinfo om Eksjö Energi

Eksjö Energi är ett företag som tillhandahåller el och energilösningar för sina kunder, både privatpersoner och företag. Destruktiva erbjudanden och fördelaktiga villkor står i fokus för deras serviceerbjudande. Här presenterar vi en tydlig översikt över vilka tjänster Eksjö Energi tillhandahåller och huruvida de erbjuds av företaget.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Eksjö Energis egna kunder?

Eksjö Energis kundtjänst och pålitlighet ger ofta upphov till positiva recensioner på olika omdömesplattformar som Reco och Trustpilot. Kunder vittnar om en professionell och hjälpsam kundservice, samt enkelheten i att förstå elräkningarna. Samtidigt uppmärksammas också företagets miljöengagemang och transparenta priser.

Kundomdömen och betyg för Eksjö Energi:

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Reco: Över 200 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 4 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Stark ställning inom kundnöjdhet
 • Trustpilot: 100+ recensioner med en rating på 4.2 av 5

Timpriser hos Eksjö Energi

Med Eksjö Energis flexibla prissättning kan kunder ta del av fördelaktiga timpriser. Timpriserna är utformade för att spegla den faktiska marknadskostnaden för el, vilket möjliggör ekonomiska besparingar för de konsumenter som kan anpassa sin förbrukning till timmarna med lägre pris.

Dag Högsta timpris (öre/kWh) Lägsta timpris (öre/kWh)
Vardagar 120 30
Helger 110 25

Fördelar & Nackdelar

Eksjö Energi har som mål att leverera fördelaktiga och hållbara elalternativ till sina kunder. En markerad fördel är deras satsning på 100% förnybar energi och transparenta priser. Å andra sidan, några kunder kan uppleva ett behov av mer dynamiska prispaket som matchar specifika förbrukningsmönster eller återbetalningsplaner.

Fördelar Nackdelar
100% förnybar energi Begränsat med dynamiska prispaket
Inga dolda avgifter Mer anpassade återbetalningsplaner önskas
Flexibla bindningstider
Konkurrenskraftiga timpriser
Utmärkt kundtjänst

Kundsupport

Eksjö Energi förstår vikten av tillgänglig och effektiv kundsupport. Med sitt dedikerade team är de redo att hantera alla frågor och funderingar som deras kunder kan tänkas ha. Kundsupportens arbete reflekterar företagets engagemang för kvalitativ service och kundnöjdhet.

Kanal Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@eksjoenergi.se
Telefonnummer 0381-760 00
Adress Eksjö Energi AB, Energigatan 3, 575 39 Eksjö

Sammanfattning

Eksjö Energi framstår som en stark aktör på den svenska elmarknaden med en solid grund av hållbarhet, transparens och kundcentrering. De erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser och flexibla timpriser, utan även en kundtjänst i världsklass. Den miljövänliga aspekten av 100% förnybar energi tillsammans med tydlighet i avtal och fakturor gör dem till ett attraktivt val för miljömedvetna konsumenter som värdesätter enkelhet och ärlighet i sina avtal.

Vanliga Frågor

 • Hur snabbt kan jag byta till Eksjö Energi?
  Flytt till Eksjö Energi går smidigt och kan genomföras inom några arbetsdagar efter det att avtalet är undertecknat.
 • Vad skiljer Eksjö Energi när det gäller miljöaspekter?
  Deras satsning på 100% förnybar energi framhäver deras engagemang för en hållbar framtid och skillnad mot många andra energiföretag.
 • Kan jag få hjälp med att optimera min elanvändning?
  Ja, Eksjö Energis kundservice bistår gärna med råd och tips för hur du kan optimera din elanvändning för att minska kostnader och miljöpåverkan.
 • Finns det några bindningstider eller uppstartsavgifter?
  De erbjuder flexibla bindningstider och tar inte ut några uppstartsavgifter, vilket tillåter kunderna större frihet i sitt val av elavtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *