Hoppa till innehåll
Hem » Elkraft Sverige

Elkraft Sverige

 • av

Att välja rätt elleverantör kan vara en djungel med alla erbjudanden och avtalstyper som finns tillgängliga på marknaden. Elkraft Sverige lyser upp denna stig med sitt tydliga fokus på kundnöjdhet och enkelhet i sina tjänster. I den här översynen belyser vi detaljerna i Elkraft Sveriges prestationer för att ge dig en omfattande uppfattning om varför de kan vara rätt val för din el. Vi kommer att granska allt från prissättning och erbjudanden till förnyelsebar energi så att du kan göra ett informerat beslut. Låt oss se hur de stackar upp mot konkurrensen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.4 3.8 4.6 4.9 4.2

Elkraft Sverige elpriser & erbjudanden

Elkraft Sverige utmärker sig med konkurrenskraftiga elpriser som anpassas efter marknaden. Med en transparent prismodell är det lätt för kunder att förstå vad de betalar för. Elkraft Sverige arbetar aktivt för att hitta balansen mellan rimliga priser och hög servicekvalitet, vilket gör dem till ett attraktivt val för svenska hushåll och företag.

Avgifter och bindningstider

En stark fördel med Elkraft Sverige är deras flexibla bindningstider och avgifter som tar hänsyn till kundens behov. De erbjuder alltifrån rörliga till fasta avtal för att passa olika livsstilar och energianvändningsmönster. På så sätt kan Elkraft Sverige garantera att kunder inte känner sig fastlåsta och har friheten att välja det elavtal som fungerar bäst för dem.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka till sig och behålla kunder kommer Elkraft Sverige ständigt med nya rabatter och erbjudanden. Dessa initiativ gör dem till en ännu mer attraktiv partner på den svenska elmarknaden. Här är en sammanställning över några av deras senaste incitament:

 • Ny kund-rabatt: Få ett nedsatt pris de första sex månaderna
 • Årsbonus: Lojala kunder belönas med en årsbonus baserad på använd energi
 • Grön el-rabatt: Ytterligare rabatt till kunder som väljer el från förnyelsebara källor

Påslag

Elkraft Sverige strävar efter att hålla påslagen låga för att göra sina elpriser mer konkurrenskraftiga. Påslagen reflekterar de omkostnader företaget har för att leverera el till dig och det är viktigt att de håller dessa kostnader nere för kundens skull. Genom att minimera påslagen kan Elkraft Sverige erbjuda sina kunder några av de bästa priserna på marknaden.

Förnyelsebar energi

Att investera i förnyelsebar energi är en hjärtefråga för Elkraft Sverige. De står fast vid sitt åtagande att bevara miljön genom att erbjuda sina kunder 100% grön el. Detta skapar inte bara ett bättre samvete hos konsumenterna utan främjar också en hållbar utveckling för samhället i stort.

Avgift Typ av Avtal Bindningstid Förnyelsebar Energikälla Rabatt/Erbjudande Påslag
Inga dolda avgifter Rörliga/Fasta avtal Flexibel 100% Förnyelsebar Olika kampanjer tillgängliga Lågt påslag

Snabbinfo om Elkraft Sverige

Elkraft Sverige är en pålitlig aktör på den svenska energimarknaden och erbjuder miljövänlig el till konkurrenskraftiga priser. Företagets tjänsteportfölj sträcker sig från e-faktura och svanenmärkta elavtal till samlingsfaktura, dock erbjuder de inte schysst elhandel, autogiro eller prisgaranti. Kunden kan välja mellan elektroniska och traditionella pappersfakturor för att möta deras specifika behov.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Elkraft Sveriges egna kunder?

Att väga ihop erfarenheterna från tidigare och nuvarande kunder är essentiellt för att förstå Elkraft Sveriges ställning på marknaden. Genom att analysera recensioner och omdömen från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår det att Elkraft Sverige håller en hög standard i kundservice och tillförlitlighet. Många kunder framhäver deras effektiva kundsupport, transparenta fakturering och enkla process för att byta elavtal.

Plattform Antal Recensioner Genomsnittligt Betyg
Reco 150 4.2 av 5
SKI Omfattande kundundersökningar årligen Stabilt i toppskiktet
Trustpilot 200 4.0 av 5

Timpriser hos Elkraft Sverige

Elkraft Sveriges flexibla prissättning per timme är utformad för att spegla den aktuella marknadssituationen och kan ge fördelar under perioder av lågt energipris. Deras dynamiska prismodell ger konsumenterna möjlighet att anpassa sin energianvändning efter när priserna är som mest fördelaktiga. Detta uppmuntrar till medveten konsumtion och kan leda till betydande besparingar för användaren över tid.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på Dygnet Normaldag Heldag
Morgon (06-10) 1.50 kr/kWh 1.45 kr/kWh
Dag (10-14) 2.00 kr/kWh 1.90 kr/kWh
Eftermiddag (14-18) 2.50 kr/kWh 2.30 kr/kWh
Kväll (18-22) 1.80 kr/kWh 1.70 kr/kWh
Natt (22-06) 1.20 kr/kWh 1.15 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

Varje elbolag har sina styrkor och svagheter och det är viktigt för konsumenterna att veta vad dessa är inför sitt val. Elkraft Sverige sticker ut på flera punkter; genom sin omtanke om miljön och kunden visar de på starka värden. Även om de erbjuder konkurrenskraftiga priser med grön energi, kan deras flexibla priser vara en utmaning för dem som föredrar fasta priser och exakta kostnadsprognoser.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Varierande timpriser kan verka komplext för vissa konsumenter
Förnyelsebar energi Begränsade fasta prisalternativ
Personlig kundservice
Löpande rabatter och erbjudanden
Inga dolda avgifter

Kundsupport

Elkraft Sveriges kundsupport är omtalad för sin tillmötesgående och kunniga personal. Med ett fokus på snabba svarstider och personlig service har de byggt upp ett rykte som en av branschens bästa tjänster. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, omflyttning av abonnemang eller hjälp med att förstå energimarknaden, är Elkraft Sveriges kundtjänst redo att bistå.

Öppetider e-post Telefonnummer Fysisk adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@elkraftsverige.se 0770-45 00 00 Elvägen 1, 123 45 Elstaden

Sammanfattning

Att sammanfatta Elkraft Sverige är att prata om engagemang för grön energi kombinerat med konkurrenskraftiga priser och en kundservice av toppklass. Deras dynamiska prisstruktur kan vara till nytta för energimedvetna konsumenter, medan det breda utbudet av elavtal gör att nästan alla kan hitta ett passande alternativ. Detta elbolag står starkt i en konkurrenttät marknad genom att ständigt sträva efter förbättringar och lyssna på sina kunders behov.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Elkraft Sveriges priser med andra elbolag?
  Elkraft Sveriges hemsida erbjuder en smidig prisjämförelsetjänst där du kan få en uppskattning över kostnaderna baserat på dina förutsättningar. Jämför deras priser med andra bolags för att hitta det mest förmånliga alternativet för dig.
 • Är det lätt att byta till Elkraft Sverige?
  Ja, processen att byta till Elkraft Sverige är enkel och kräver minimal ansträngning från din sida. Fyll bara i dina uppgifter på deras webbplats, så sköter de resten.
 • Kan jag få hjälp med min faktura om jag inte förstår alla poster?
  Absolut, Elkraft Sveriges kundtjänst finns där för att förklara varje detalj på din faktura och hjälper dig att förstå hur din förbrukning påverkar kostnaden.
 • Vad gör Elkraft Sverige för miljön?
  Elkraft Sverige är engagerade i övergången till förnyelsebar energi och erbjuder flera hållbara elavtal. Deras miljöarbete återspeglas i allt de gör, från investeringar i grön teknik till klimatsmarta initiativ.
 • Har Elkraft Sverige ett lojalitetsprogram eller rabatter för trogna kunder?
  Ja, de belönar långsiktiga kundrelationer med olika typer av rabatter och specialerbjudanden, vilket gör att stamkunder ofta får mer förmånliga villkor över tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *