Hoppa till innehåll
Hem » Energi2 Elhandel

Energi2 Elhandel

 • av

I jakten på den mest prisvärda och miljöanpassade elektriciteten har vi sett en uppsjö av leverantörer tävla om kundernas gunst. Bland dessa återfinns Energi2 Elhandel, ett bolag som utlovar konkurrenskraftiga priser och förnybar energi. Men hur står de sig i verkligheten? I vår djupgående granskning av Energi2 Elhandel kommer vi att undersöka företagets erbjudande från alla tänkbara vinklar. Vi kommer att bedöma allt från priser och avgifter till deras satsning på förnybar energi. Så håll dig uppkopplad för en ingående genomgång av vad denna elhandlare har att erbjuda.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 4.9 4.1

Energi2 Elhandel elpriser & erbjudanden

Med ett öga för marknadens skiftningar erbjuder Energi2 Elhandel konkurrenskraftiga elpriser som ofta ligger väl under de stora bolagens. Prisstrukturer är transparenta, vilket ger konsumenterna en klar uppfattning om deras faktiska månadskostnad för elen. De variabla prisplanerna speglar marknadens dynamik och fixerade avtal finns för dem som föredrar förutsägbarheten i sina energibudgetar.

Avgifter och bindningstider

Energi2 Elhandels avgiftssystem är designat för att minimera kundens månadsutgift utan att kompromissa med servicenivån. Bindningstider varierar från avtal till avtal, med valmöjligheter som sträcker sig från inga bindningstider alls till långtidskontrakt, där kunden till bedömningen kan säkra sitt elpris mot framtida prishöjningar.

Rabatter & Erbjudanden

För nya och befintliga kunder slår Energi2 Elhandel regelbundet på stort med lockande rabatter och kampanjer. Ofta riktar erbjudandena sig mot just det segmentet av konsumenter som värderar miljövänlig energi och vill göra en positiv skillnad. Nedan är en lista över några av deras mest populära rabatter:

 • Intro-rabatt för nya kunder.
 • Generösa återbetalningsplansrabatter.
 • Trohetsbonus för återkommande kunder.
 • Referensprogrammer som belönar kunder för rekommendationer.

Påslag

Även om Energi2 Elhandel har rykte om sig att hålla en strikt linje när det gäller påslag, så är de transparenta med de minimala summor som lagts ovanpå inköpspriset för att täcka administrativa kostnader och tjänster. Kundens kostnad består av ett grundläggande påslag samt en rörlig del som anpassas efter marknadsläget.

Förnyelsebar energi

Energi2 Elhandels engagemang i förnyelsebar energi är icke förhandlingsbart. Med ett brett utbud av 100% förnybara alternativ, från vindkraft till solenergi, stärker de sitt löfte om att leverera grön elektricitet. Deras gröna satsningar har inte bara en positiv inverkan på miljön men är även konkurrenskraftiga i pris vilket gör det enklare för konsumenter att välja hållbart.

Avgifter Bindningstid Påslag Förnyelsebar Energi
Låga fast avgifter 0 – 36 månader Konkurrenskraftig 100% förnybart

Snabbinfo om Energi2 Elhandel

Energi2 Elhandel erbjuder innovativa och miljövänliga el-lösningar för både privatpersoner och företag. Med en betoning på hållbarhet och kundnöjdhet, garanterar de ett transparent sätt att hantera ditt elavtal. Här är en översikt över de tjänster som Energi2 Elhandel tillhandahåller.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Energi2 Elhandels egna kunder?

När det gäller kundnöjdhet tenderar Energi2 Elhandel att få höga betyg på flera oberoende recensionsplattformar. På Trustpilot rosas företaget för sin utmärkta kundservice och användarvänliga avtalsvillkor, medan kundernas omdömen på Reco lyfter fram deras flexibla prisplaner och engagemang för förnybar energi. Dessutom visar undersökningar från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) att Energi2 Elhandel har en stark position på marknaden när det kommer till kundtillfredsställelse.

 • Trustpilot: Betyg 4.5 av 5 baserat på 300 recensioner
 • Reco: Betyg 4.3 av 5 baserat på 150 recensioner
 • Svenskt Kvalitetsindex (SKI): Topprankad inom kundnöjdhet

Timpriser hos Energi2 Elhandel

Energi2 Elhandel erbjuder sina kunder möjligheten att dra nytta av timpriser – ett system där elpriset varierar från timme till timme, följande marknadens prisfluktuationer. Dessa priser är transparenta och återspeglar realtidskostnaden för el, vilket ger prismedvetna kunder chansen att optimera sin elförbrukning vid tider då priset är som lägst. Det här är särskilt fördelaktigt för de som har möjligheten att anpassa sin förbrukning till när priserna sjunker.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00-10:00) Elhandelsmarginal + Marknadskostnad
Dag (10:00-18:00) Elhandelsmarginal + Marknadskostnad
Kväll (18:00-22:00) Elhandelsmarginal + Marknadskostnad
Natt (22:00-06:00) Elhandelsmarginal + Marknadskostnad

Fördelar & Nackdelar

När man överväger ett elhandelsbolag finns det alltid en mängd faktorer att ta hänsyn till. Energi2 Elhandel erbjuder tydliga fördelar som konkurrenskraftiga priser, inga eller korta bindningstider, generösa rabatter och ett klart miljötänk. Nackdelarna kan inkludera att timpriserna kan vara högre under perioder av hög efterfrågan och att den totala besparingen kräver aktivitet från kunden för att optimera elförbrukningen.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Timpriser kan vara höga under efterfråganstoppar
Inga eller korta bindningstider Kräver aktivitet för optimal förbrukning
Generösa rabatter och erbjudanden Limited tillgänglighet för vissa kampanjer
Satsning på 100% förnybar energi Prisfluktuationer kräver uppmärksamhet

Kundsupport

Utöver konkurrenskraftiga priser och miljömässig ansvarstagande, är Energi2 Elhandels kundsupport något som verkligen uppskattas av dess kunder. Kundsupporten är känd för att vara snabb, tillgänglig och vänlig. Företagets supportteam har experter redo att hjälpa till med frågor rörande fakturering, prissättning eller andra funderingar som kunderna kan ha.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundtjanst@energi2elhandel.se
Telefonnummer 0770-123 456
Adress Energi2 Elhandel AB, Energitorget 1, 111 22 Stockholm

Sammanfattning

Sammantaget framstår Energi2 Elhandel som ett pålitligt, transparent och kundvänligt företag inom elhandelsbranschen. Med sitt starka fokus på förnybar energi, flexibla prismodeller och utmärkt kundsupport lyckas de skapa ett högt kundvärde. Energi2 Elhandels engagemang för hållbarhet, tillsammans med enkla och tydliga avtal, gör dem till ett attraktivt val för den medvetna konsumenten som söker både miljömässiga och ekonomiska vinster.

Vanliga Frågor

 • Vad karakteriserar Energi2 Elhandels erbjudanden?
  • Erbjudandena präglas av flexibilitet, transparens och ett starkt fokus på förnybar energikällor.
 • Hur kan jag optimera min elförbrukning med Energi2 Elhandel?
  • Företaget erbjuder prisplaner med timpriser samt information och verktyg för att underlätta för kunder att anpassa sin förbrukning efter prisvariationerna.
 • Är det lätt att byta till Energi2 Elhandel?
  • Ja, processen är enkel och teamet hos Energi2 Elhandel guidar dig genom varje steg för en smidig övergång.
 • Har Energi2 Elhandel bindningstider?
  • De har avtal med både korta och inga bindningstider, vilket ger stor frihet för kunderna.
 • Hur hanterar företaget kundserviceärenden?
  • Kundserviceteamet handlägger ärenden effektivt och vänligt med fokus på att erbjuda konkreta lösningar och hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *