Hoppa till innehåll
Hem » Eskilstuna Energi och Miljö

Eskilstuna Energi och Miljö

 • av

När det kommer till att välja den rätta elleverantören kan det ofta kännas som en djungel av erbjudanden och tekniska specifikationer. Därför har vi på vår svenska jämförelsesajt för elavtal tagit närmare titt på Eskilstuna Energi och Miljö, för att ge dig en klarare bild av vad de har att erbjuda. Vi värdesätter transparenta recensioner och vår målsättning är att underlätta ditt beslut. Med fokus på faktorer som prissättning, miljöhänsyn och kundnöjdhet tar vi en djupdykning i vad Eskilstuna Energi och Miljö står för som ett elbolag i Sverige idag.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Eskilstuna Energi och Miljö elpriser & erbjudanden

Prisstrukturen hos Eskilstuna Energi och Miljö är utformad för att vara konkurrenskraftig och transparent. Med en blandning av rörliga och fasta priser kan kunder välja den plan som passar deras konsumtionsmönster bäst. Det fast prisavtalet låser priset under kontraktets löptid, vilket ger en kostnadssäkerhet i en ofta volatil energimarknad, medan det rörliga priset följer marknadens upp- och nedgångar och kan erbjuda besparingar under perioder med lägre grossistpriser.

Avgifter och bindningstider

Eskilstuna Energi och Miljö strävar efter att hålla sina avgifter till ett minimum. I en strävan att vara tillgängliga för en bred publik, erbjuder de korta bindningstider – vilket ger kunderna flexibilitet om de vill byta leverantör. Dessutom är månadsavgifterna rimliga och det finns inga dolda kostnader som kan dyka upp senare, vilket gör det enklare för konsumenter att budgetera sina energikostnader.

Rabatter & Erbjudanden

Bland Eskilstuna Energi och Miljös rabatter och erbjudanden finner man kampanjer som är utformade för både nya och befintliga kunder. Exempelvis kan nya kunder dra nytta av nedsatt prispåslag för de första månaderna eller få en välkomstbonus. Här är en lista över några av deras senaste erbjudanden:

 • Ny kund-rabatt på påslag i 6 månader
 • Välkomstbonus vid tecknande av nytt avtal
 • Loyalty-program för långvariga kunder
 • Referensbonus till kunder som rekommenderar bolaget

Påslag

Eskilstuna Energi och Miljö arbetar med ett konkurrenskraftigt påslag som reflekterar deras engagemang i att erbjuda värde till sina kunder. Påslaget varierar beroende på abonnemangsform och är tydligt angivet i avtalet så att kunder har full klarhet kring vad de betalar för.

Förnyelsebar energi

Miljöansvar är en kärnpunkt inom Eskilstuna Energi och Miljö och som kund kan man känna sig trygg i vetskapen att bolaget prioriterar förnybara energikällor. De genererar el genom solceller, vindkraftverk, och vattenkraft, vilket sätter dem i tätposition när det gäller hållbar elproduktion.

Avgifter Bindningstider Påslag Förnyelsebar Energi
Låga månadsavgifter Korta bindningstider Konkurrenskraftiga 100% Förnybar

Snabbinfo om Eskilstuna Energi och Miljö

Eskilstuna Energi och Miljö är en helhetsleverantör av energitjänster som står för hållbarhet och miljömedvetenhet. De erbjuder sina kunder tjänster såsom e-faktura och pappersfaktura för enkel och överskådlig betalning, samt svanenmärkta elavtal som garanterar en miljövänlig energiproduktion. Trots att de värnar om miljön och ansvarsfull elhandel, erbjuder de inte schysst elhandel enligt den specifika beteckningen eller autogiro som betalningsmetod. De har ingen prisgaranti, men möjligheten att få en samlingsfaktura finns vilket underlättar för kunder med flera tjänster.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Eskilstuna Energi och Miljös egna kunder?

Kundnöjdheten hos Eskilstuna Energi och Miljö speglar bolagets engagemang för att tillhandahålla kvalitetstjänster. Enligt samlade omdömen på Reco och Trustpilot framgår det att kunderna uppskattar den personliga servicen, den smidiga hanteringen av avtal och den miljövänliga inställningen. Bolaget lyckas särskilt bra när det gäller kundsupport och transparens i prisbildningen, vilket SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) undersökningar även bekräftar. Även de satsningar som gjorts för att förmånliga villkor för hållbar energi har fått positiv respons bland de miljömedvetna konsumenterna.

Här är en överblick av företagets recensionsstatistik:

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Reco: 4,5 ⭐️ baserat på 320 recensioner
 • SKI: Topprankad inom kundnöjdhet, Energi
 • Trustpilot: 4,2 ⭐️ baserat på 210 omdömen

Timpriser hos Eskilstuna Energi och Miljö

Eskilstuna Energi och Miljö erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar beroende på marknadsvärdet. Det möjliggör för kunderna att dra nytta av lägre priser vid tider då produktionen av el är hög och efterfrågan låg. Denna dynamiska prissättning hjälper till att optimera elkostnaderna och ger incitament för att använda el smartare. För att skapa ännu bättre förutsättningar finns också möjligheten att kombinera timpriser med andra avtalstyper, som fast pris eller mixavtal.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 Marknadspris – x%
06:00 – 12:00 Marknadspris – y%
12:00 – 18:00 Marknadspris + z%
18:00 – 24:00 Marknadspris + w%

Fördelar & Nackdelar

Som med alla elavtal finns det både fördelar och nackdelar med Eskilstuna Energi och Miljö. Fördelarna inkluderar deras starka fokus på förnyelsebar energi och ett varierat urval av avtalstyper som passar olika kunders behov. Kunden i centrum-metodiken garanterar en hög servicenivå och snabb respons vid frågor eller problem. Å andra sidan kan de rörliga priserna bli en nackdel under perioder av höga energipriser på marknaden, vilket kan skapa en osäkerhet för kunden. Dessutom kan även omfattande information och valmöjligheter kännas överväldigande för några.

Fördelar Nackdelar
Miljövänliga energialternativ Osäkerhet i rörliga priser
Anpassningsbara avtal Kan vara komplex information
Hög kundtillfredsställelse Olika villkor för rabatter/erbjudanden
Prioriterad kundservice Eventuella avgifter för sent avtalsbyte

Kundsupport

Eskilstuna Energi och Miljö har en välutvecklad kundsupport som ständigt får höga betyg från sina kunder. Företaget har förstått vikten av tillgänglighet och effektivitet när det kommer till kundservice. Med ett team av erfarna medarbetare är de redo att assistera med allt från rådgivning om elavtal till tekniska frågor. Även i högtryckstider lyckas de bibehålla en personlig kontakt och hjälpsamhet, vilket ytterligare stärker förtroendet hos konsumenterna.

Information om kontaktvägar och tillgänglighet presenteras överskådligt nedan:

Tjänst Information
Öppetider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@eskimil.se
Telefonnummer 016-10 20 00
Adress Eskilstuna Energi och Miljö, Energivägen 4, 632 20 Eskilstuna

Sammanfattning

I den här genomgången har vi kunnat fastslå att Eskilstuna Energi och Miljö erbjuder en exceptionell kundupplevelse, framstående när det gäller hållbarhet och innovativa prismodeller. Kombinationen av konkurrenskraftiga priser, fokus på förnyelsebar energi och en kundsupport som kontinuerligt får höga omdömen skapar ett tryggt och fördelaktigt val för konsumenter. Det här elektricitetsföretaget framstår som en pålitlig partner i omställningen till en grönare framtid samtidigt som man inte kompromissar med kvalitet och service.

Vanliga Frågor

 • Hur anpassar sig företaget till den föränderliga energimarknaden?

  Svar: Eskilstuna Energi och Miljö använder dynamisk prissättning och uppdaterar kontinuerligt sina avtal för att reflektera marknadens läge och för att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

 • Vad gör Eskilstuna Energi och Miljö för att främja hållbar energi?

  Svar: Företaget investerar i förnyelsebara energikällor och erbjuder kunderna avtal som specifikt gynnar utveckling och användning av hållbar energi.

 • Hur kan jag jämföra olika elavtal hos Eskilstuna Energi och Miljö?

  Svar: På deras hemsida finns ett tydligt system för att jämföra olika avtalstyper och priser, och kundservicepersonalen kan ge personliga rekommendationer baserade på dina behov.

 • Kan jag byta till ett fastprisavtal när som helst?

  Svar: Ja, företaget tillhandahåller flexibla byten till fastprisavtal, men det rekommenderas att du kontaktar kundservice för information om eventuella avgifter och villkor som gäller vid byte av avtalstype.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *