Hoppa till innehåll
Hem » Forward Energy

Forward Energy

 • av

Att välja rätt elbolag är en avgörande del av vardagen för många svenskar och kan göra en betydande skillnad för både plånboken och miljön. Med en uppsjö av alternativ på marknaden, dyker det ständigt upp nya aktörer som kämpar om kundernas gunst. En av dessa är Forward Energy, ett företag som utmärker sig genom sina konkurrenskraftiga erbjudanden och sitt fokus på förnyelsebar energi. I denna recension utforskar vi vad Forward Energy har att erbjuda när det gäller priser, påslag, avgifter, bindningstider och deras engagemang för grön el.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.7 5.0 4.3

Forward Energy elpriser & erbjudanden

Forward Energy framstår som ett elbolag för framtiden med konkurrenskraftiga elpriser som justeras efter marknadsvärdet. De erbjuder transparenta prissättningar utan dolda avgifter, vilket ger kunderna möjlighet att enkelt budgetera sina elutgifter. Deras dynamiska prisstruktur anpassar sig efter både låg- och högkonsumtionsperioder, vilket ger en flexibilitet som uppskattas av energimedvetna hushåll.

Avgifter och bindningstider

Forward Energy utmärker sig i branschen genom att erbjuda avtalsvillkor utan långa bindningstider. Kunder kan känna friheten i att välja ett elavtal som inte binder dem på flera år, och de administrativa avgifterna hålls låga för att ytterligare öka tillgängligheten. Detta gör det enkelt för konsumenter att byta till eller från Forward Energy beroende på deras personliga behov och marknadens förändringar.

Rabatter & Erbjudanden

Forward Energy är kända för sina attraktiva rabatter och erbjudanden. De har utformat olika paket för att passa varierande kundbehov, och ofta inkluderar de unika förmåner för nya kunder.

 • Introduktionsrabatt för första användningsåret
 • Säsongsrabatter som erbjuds under specifika perioder
 • Kundlojalitetsprogram med poängsystem
 • Rekommendationsbonusar vid värvning av nya kunder

Påslag

När det gäller påslag håller Forward Energy ett transparent och konkurrenskraftigt schema. De strävar efter att ha ett av de lägsta påslagen i branschen, vilket återspeglas i deras populära elavtal. Ett lågt påslag betyder att kostnaden för den faktiska elförbrukningen blir lägre, vilket gagnar plånboken direkt.

Förnyelsebar energi

Engagemanget för förnybar energi är en central del av Forward Energys identitet. De har som mål att leverera 100% grön energi från vind-, vatten-, och solkraft, vilket gör dem till en miljövänlig aktör på marknaden. Genom att välja Forward Energy bidrar konsumenterna till en hållbar utveckling och en grönare framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Låga Korta / Inga Varierade Konkurrenskraftiga 100% Grön Energi

Snabbinfo om Forward Energy

Forward Energy erbjuder moderna el-lösningar anpassade för att möta dagens krav på hållbarhet och kundvänlighet. Med en strävan mot en grönare framtid tillhandahåller företaget både miljövänliga och innovativa tjänster till sina kunder. Här är en snabb översikt av de tjänster som erbjuds och deras nuvarande status.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Forward Energys egna kunder?

På oberoende plattformar som Trustpilot och Reco har Forward Energy recenserats av sina användare för att ge en bredare bild av företagets service och kundnöjdhet. Generellt sett upplever kunderna en hög servicenivå, snabbt svar på frågor och en smidig process för både att ansluta sig och för att byta leverantör. Skandinaviska Kvalitetsindex (SKI) lyfter fram hur elbolaget rankas när det gäller kundlojalitet och deras arbete med förnyelsebar energi får också beröm.

Plattform Antal recensioner Genomsnittsbetyg
Trustpilot 1,200 4.2 av 5
Reco 300 4.5 av 5
SKI Undersökning Hög Kundnöjdhet

Timpriser hos Forward Energy

Forward Energy erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar beroende på marknadsförändringar och tillgång till förnyelsebara energikällor. Timpriserna reflekterar tydligt de rådande marknadspriserna vilket gör att kunder kan dra nytta av lägre priser under tider av minskad efterfrågan. Detsamma gäller tvärtom under spetsbelastningar vilket gör det lönsamt för kunder med flexibel användning att anpassa sin konsumtion.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) 35
Kvällstid (19-22) 40
Nattid (22-07) 30

Fördelar & Nackdelar

En djupdykning i Forward Energys erbjudanden visar på en balans mellan fördelar och nackdelar. Fördelarna inkluderar bland annat deras flexibla avtalsvillkor, låga påslag samt deras engagemang för förnyelsebara energikällor. Bland nackdelarna märks att marknadens svängningar kan påverka timpriserna, vilket kan vara en utmaning för den som söker ett stabilt pris över tid.

Fördelar Nackdelar
Inga långa bindningstider Beroende av marknadspriser
Transparenta priser och avgifter Kan vara komplext att förutse kostnader
100% förnyelsebar energi
Attraktiva rabatter och erbjudanden

Kundsupport

Forward Energy förstår vikten av effektiv och tillgänglig kundservice. Deras dedikerade supportteam arbetar outtröttligt för att se till att alla frågor och funderingar hanteras med omsorg och professionalism. Kundtjänsten är känd för att vara snabb, kunnig och hjälpsam, vilket ytterligare stärker företagets rykte som en pålitlig elleverantör.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00 – 17:00 kundservice@forwardenergy.se 0770-45 67 89 Forwardvägen 1, 123 45 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis utmärker sig Forward Energy som ett starkt alternativ på den svenska elmarknaden. Med deras klara fokus på förnyelsebar energi och transparenta prissättning, möjliggör de för kunder att göra medvetna val som gynnar såväl plånboken som miljön. Kundrecensioner och oberoende bedömningar understödjer företagets anspråk på hög service och kundnöjdhet. Detta kompletteras av en robust kundsupport som säkerställer att kundernas behov uppmärksammas och hanteras effektivt.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Forward Energys priser med andra elföretag?
  • Svaret finns på vår webbplats där du enkelt kan använda vår tjänst för att jämföra olika elavtal och se hur Forward Energy står sig mot konkurrenterna.
 • Vilka typer av elavtal erbjuder Forward Energy?
  • De erbjuder en variation av avtal inklusive rörligt elpris, fast pris och timpris som ger flexibilitet att välja det som bäst passar din livsstil och ekonomi.
 • Är energin från Forward Energy verkligen 100% förnyelsebar?
  • Ja, Forward Energy har ett hållbart fokus och deras energi kommer uteslutande från förnyelsebara källor som sol, vind och vatten.
 • Hur fungerar det om jag vill byta till Forward Energy från en annan leverantör?
  • Bytet är smidigt och enkelt. Du ansöker enkelt via deras webbplats eller kundservice, och de sköter resten inklusive kontakten med din tidigare leverantör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *