Hoppa till innehåll
Hem » Gislaved Energi

Gislaved Energi

 • av

I jakten på den mest kostnadseffektiva och miljövänliga elen ställs konsumenten inför ett oändligt hav av alternativ. Gislaved Energi sticker ut i mängden med sitt användarvänliga gränssnitt, lockande erbjudanden och sitt engagemang i förnyelsebar energi. I denna recension granskar vi noggrant varje aspekt av tjänsten för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig som kund hos detta bolag. Vi tittar på allt från de olika elavtalens flexibilitet till prissättningens konkurrenskraft. Låt oss dyka ned i detaljerna och se hur Gislaved Energi mäter sig med konkurrenterna.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Gislaved Energi elpriser & erbjudanden

Gislaved Energis elpriser är konkurrenskraftiga och anpassade för att passa olika behov och livsstilar. Med ett transparent prismodell är det enkelt för konsumenterna att förstå vad de betalar för och hur de kan påverka sin egen elräkning genom smarta val och energieffektivisering.

Avgifter och bindningstider

En av de främsta fördelarna med Gislaved Energi är deras flexibla bindningstider. Kunderna erbjuds möjlighet att välja bland flera olika avtal, vare sig de önskar binda sitt pris under en längre period eller föredrar friheten som kommer med ett rörligt avtal. Avgifterna är tydligt utlagda, utan dolda kostnader, vilket gör det lätt för konsumenter att budgetera sina utgifter månad för månad.

Rabatter & Erbjudanden

För att göra sitt erbjudande ännu mer attraktivt presenterar Gislaved Energi regelbundet kampanjer och rabatter. Dessa erbjudanden utformas för att ge både nya och befintliga kunder mer värde för deras pengar och kan omfatta allt från välkomstrabatter till långtidsbonuserbjudanden.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalty-program med månatliga besparingar
 • Periodiska specialerbjudanden baserade på säsong eller evenemang

Påslag

I en bransch där påslag kan vara förvirrande, strävar Gislaved Energi efter transparens. Deras påslag är fasta under kontraktets löptid, vilket innebär att det inte kommer några överraskningar på elräkningen. Påslagsnivån är konkurrenskraftig vilket reflekterar företagets strävan att alltid erbjuda ett rättvist pris.

Förnyelsebar energi

Gislaved Energi är engagerat i övergången till en klimatsmart framtid och detta återspeglas i deras elproduktion som härrör från 100% förnybara källor. Som kund kan man känna sig stolt över att bidra till en hållbar utveckling genom att använda grön energi i sitt hem eller företag.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Transparenta & utan dolda kostnader Flexibla alternativ Variabelt baserat på kundprogram och tidsperiod Fasta under kontraktet 100% från förnybara källor

Snabbinfo om Gislaved Energi

Gislaved Energi är ett etablerat elbolag som erbjuder en rad tjänster för att tillmötesgå kundernas olika behov inom elförsörjning. Med sitt fokus på hållbarhet och kundnöjdhet, levererar de inte bara el utan även skräddarsydda lösningar för att varje hushåll ska kunna hantera sin energianvändning effektivt. E-fakturering, pappersfaktura och möjligheten att ingå svanenmärkta elavtal är några av de tjänster som bolaget lyckas implementera för att göra livet enklare och grönare för sina kunder. Dessutom tillhandahåller de samlingsfaktura – en tjänst som underlättar för dig som har flera abonnemang eller tjänster att betala för.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Gislaved Energis egna kunder?

Kundernas upplevelser och feedback är kritiska indikatorer på ett företags tjänstkvalitet. Gislaved Energi har en stark närvaro på oberoende recensions- och betygssidor som Reco, SKI, och Trustpilot, vilka ger insikter i vad kunderna verkligen tycker om deras tjänster. Recensionerna för Gislaved Energi speglar i stort en positiv bild med hög kundnöjdhet gällande deras service och elavtal. Bemötandet från företagets kundtjänst får ofta beröm, de tydliga fakturorna och den smidiga administrationsprocessen uppskattas också.

Plattform Snittbetyg Antal recensioner
Reco 4.5/5 123
SKI 70/100 Ospecificerat
Trustpilot 4.3/5 89

Timpriser hos Gislaved Energi

Med dagens dynamiska elmarknad är det många som föredrar att hålla koll på elpriserna timme för timme. Gislaved Energi tillhandahåller prisinformation i realtid, vilket möjliggör att deras kunder kan optimera sin förbrukning efter elprisets växlingar. Genom deras digitala plattform kan man enkelt logga in och se de aktuella timpriserna, vilket bidrar till bättre ekonomisk planering och potential för kostnadsbesparingar.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Pris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 Varierande
06:00 – 12:00 Varierande
12:00 – 18:00 Varierande
18:00 – 24:00 Varierande

Fördelar & Nackdelar

En djupare analys av Gislaved Energi belyser nytta samt eventuella förbättringsområden. Kunderna uppskattar speciellt deras engagemang för miljön och den rena energin. En annan uppskattad fördel är den öppna dialogen och den personliga servicen som erbjuds. Bland nackdelarna återfinns främst önskemål om än mer anpassade och flexibla avtal för småföretagare.

Fördelar Nackdelar
Hållbar och ren energi Begränsningar i avtalsflexibilitet för småföretag
Transparent prissättning
Personlig kundservice
Enkel och informativ fakturering

Kundsupport

Gislaved Energi erkänner vikten av tillgänglig och hjälpsam kundsupport. De anstränger sig för att vara lättillgängliga och erbjuder personlig service för att lösa alla typer av frågeställningar. Kunderna beskriver ofta deras kundtjänst som snabb, kunnig och mycket tillmötesgående. Oavsett om det handlar om att förstå räkningen, ändra i elavtal eller få hjälp vid strömavbrott, har Gislaved Energi etablerat en supportlinje som är redo att bistå.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00 – 17:00 kundservice@gislavedenergi.se 0371-58 70 00 Gislaved Energi AB, Box 294, 332 27 Gislaved

Sammanfattning

I samlad bedömning står det klart att Gislaved Energi är en väl ansedd aktör inom svenska elmarknaden. Med sin satsning på hållbarhet, transparens och kundfokuserade lösningar, framstår de som ett företag som inte bara levererar el utan även värde och trygghet till sina kunder. Timprissättningen och dess digitala kontrollmöjligheter är moderna inslag som möter dagens behov hos konsumenter. Kundsupporten är en stark pelare i företagets rykte och dess vilja att ständigt förbättra och anpassa sina tjänster gör dem till ett lovvärt val för såväl privatpersoner som företag.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Gislaved Energis elpriser?
  Gislaved Energis aktuella elpriser kan enkelt jämföras på vår digitala plattform, där du kan se tusentals elavtal från över 150 olika svenska elbolag.
 • Är Gislaved Energis el 100% förnybar?
  Ja, Gislaved Energi fokuserar på att leverera ren och hållbar energi. All el de producerar och säljer kommer från 100% förnybara källor.
 • Vilken typ av kundservice erbjuder Gislaved Energi om jag har problem?
  De erbjuder personlig kundservice via telefon och e-mail under ordinarie kontorstider. Du kan också hitta användbar information och vanliga frågor besvarade på deras hemsida.
 • Kan jag byta till Gislaved Energi även om jag bor i en annan stad?
  Absolut, du kan teckna elavtal med Gislaved Energi oberoende av var i Sverige du bor. Bytet är smidigt och de hjälper dig genom hela processen.
 • Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?
  Gislaved Energi erbjuder flera betalningsalternativ, inklusive e-faktura, pappersfaktura och autogiro, för att passa kundens preferenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *