Hoppa till innehåll
Hem » Gotlands Energi

Gotlands Energi

 • av

I Sverige blomstrar marknaden för elhandel och konsumenterna blir allt mer medvetna om sina valmöjligheter. Intresset för miljövänlig energi, konkurrenskraftiga priser och flexibla kontrakt växer, vilket skapar en efterfrågan på transparent och detaljerad information om elbolagen. I denna recension tar vi en närmare titt på Gotlands Energi – ett elbolag som inte bara betonar vikten av hållbar utveckling men också strävar efter att erbjuda attraktiva erbjudanden till sina kunder. Vi belyser olika aspekter av företagets tjänster, från prissättning till förnyelsebara energilösningar, för att ge dig en omfattande översikt och göra det enklare att fatta ett välgrundat beslut. Låt oss dyka ner i hur Gotlands Energi presterar i vår noggranna granskning.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Gotlands Energi elpriser & erbjudanden

Med en konkurrenskraftig prisstruktur strävar Gotlands Energi efter att hålla sina elpriser både rimliga och transparenta. Företagets prissättning återspeglar marknadens dynamik samtidigt som de erbjuder fasta avtal som skyddar kunderna mot oförutsedda prishopp. Dess anpassningsbara priser är fördelaktiga för såväl små som stora hushåll, vilket säkerställer att varje kund kan hitta ett alternativ som passar deras unika energibehov.

Avgifter och bindningstider

Gotlands Energi lyfter fram sin flexibilitet genom att erbjuda korta bindningstider och minimala avgifter. Kunderna kan välja mellan olika avtalslängder och även dra nytta av deras avtalsfrihet, vilket innebär att de enkelt kan byta eller avsluta sina avtal utan att påföras extra kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

Kundlojalitet värderas högt hos Gotlands Energi, och det återspeglas i de rabatter och erbjudanden som frekvent gör deras tjänster ännu mer tilltalande. De erbjuder regelbundet kampanjer som kan innebära allt från lägre påslag under introduktionsperioden till säsongsbetonade rabatter som hjälper kunderna att spara pengar.

 • Introduktionserbjudanden med rabatt de första månaderna
 • Lojalitetsbonusar för långvariga kunder
 • Säsongsrabatter som sänker kostnaderna ytterligare

Påslag

Påslagen hos Gotlands Energi är konkurrenskraftiga och på en klar och förutseende nivå. Detta innebär att trots variationer på elmarknaden är kunderna oftast besparade från dramatiska förändringar i sina elräkningar, tack vare företagets ansträngningar att hålla påslagen rättvisa.

Förnyelsebar energi

Gotlands Energis engagemang för en grönare framtid märks tydligt genom deras investeringar i förnybar energi. Med ett urval av elprodukter som genereras från vind, vatten och solenergi främjar företaget en hållbar livsstil och möjliggör för sina kunder att bidra till en minskad miljöpåverkan.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Minimala/Inga Flertal erbjudanden Konkurrenskraftiga 100% Förnybart

Snabbinfo om Gotlands Energi

Gotlands Energi, ofta förkortat GEAB, är en etablerad leverantör på den svenska elmarknaden som erbjuder en rad olika tjänster för både privat- och företagskunder. Här nedan presenteras en snabböversikt över vilka tjänster du kan förvänta dig från detta bolag.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Gotlands Energis egna kunder?

Kundåsikter är avgörande för alla typer av verksamheter, och det gäller även för energiföretag som Gotlands Energi. På plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot kan man hitta en bred variation av omdömen som speglar företagets kvalitet och kundservice. Gotlands Energi är stolta över sina höga betyg som ofta nämner deras pålitliga kundservice och användarvänliga fakturering. Även företagets insatser för hållbarhet och förnyelsebar energi får beröm vilket visar på ett starkt engagemang för miljöfrågor bland deras kunder.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett genomsnittligt betyg på 4.5 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Hög placering inom kategorierna kundnöjdhet och service
 • Trustpilot: Ett stort antal positiva omdömen och ett totalbetyg på 4 av 5

Timpriser hos Gotlands Energi

Att förstå sitt elavtals timpriser är fundamentalt för att kunna göra en smart ekonomisk planering. Gotlands Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar efter marknadens förhållanden, vilket gör det möjligt för kunder att påverka sin förbrukningskostnad. Genom att aktivt välja att använda elen under lågpristimmar kan kunderna dra nytta av lägre kostnader samtidigt som de bidrar till minskad belastning på elnätet under högkonsumtionstider.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Timme Pris/kWh
00:00 – 06:59 Marknadspris – X%
07:00 – 13:59 Marknadspris
14:00 – 20:59 Marknadspris + Y%
21:00 – 23:59 Marknadspris – Z%

Fördelar & Nackdelar

Varje företag har sina styrkor och svagheter och hos Gotlands Energi är det inget undantag. Fördelarna inkluderar en stark lokal närvaro och engagemang för förnybar energi. Nackdelar kan omfatta begränsad erfarenhet på den nationella marknaden jämfört med större konkurrenter, vilket potentiellt kan påverka köpkraften och sortimentets bredd.

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice Begränsad köpkraft
100% Förnybar energi Smalare produktutbud
Kompetitiva priser Mindre nationellt känt märke
Regional expertis

Kundsupport

Gotlands Energi förstår vikten av tillgänglig och kompetent kundservice. De erbjuder personlig service och strävar efter att alltid vara lättillgängliga för sina kunder. Kundtjänstteamet är utbildat att effektivt lösa frågor och ge råd angående elavtal och förbrukning, vilket underlättar för konsumenter att navigera i energibranschen.

Service Information
Öppettider Kundsupport Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post kundservice@gotlandenergi.se
Telefonnummer 0498-20 25 00
Adress Gotlands Energi AB, BOX 1234, 621 23 Visby

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Gotlands Energi för en pålitlig och miljömedveten tjänst med konkurrenskraftiga priser och engagemang för den lokala marknaden. Deras positiva kundomdömen speglar ett företag med stark lokal förankring och ett genuint intresse för kundens behov. Med öppet redovisade timpriser ger de också konsumenterna makt att påverka sin egen energiförbrukning och kostnader på ett genomtänkt sätt. Företagets kundtjänst är välutbildad och tillgänglig för att ta hand om eventuella frågor och problem som kan dyka upp.

Vanliga Frågor

 • Vilka är de vanligaste frågeställningarna ni får från era kunder?
 • Många kunder är intresserade av hur man kan minska sin energiförbrukning och därmed sina kostnader, såväl som hur Gotlands Energi arbetar för att främja förnyelsebar energi.

 • Finns det något bindningstid på elavtalen hos Gotlands Energi?
 • Detta varierar beroende på avtalstyp, men Gotlands Energi erbjuder flera flexibla lösningar utan långa bindningstider.

 • Hur påverkas jag av elmarknadens fluktuationer som kund hos Gotlands Energi?
 • Genom sina rättvisa timpriser ger Gotlands Energi kunderna möjlighet att dra nytta av marknadspriser och anpassa sin förbrukning därefter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *