Hoppa till innehåll
Hem » Greenely

Greenely

 • av

Att välja rätt elleverantör kan vara en djungel fylld av olika erbjudanden, priser och avtal. Det är därför viktigt att väga varje aspekt noggrant för att hitta den bästa matchen för just dina behov. Greenely utmärker sig som ett miljömedvetet val i elmarknadens flöde av alternativ. Företaget stoltserar med innovativa lösningar och digitala verktyg som syftar till att effektivisera elförbrukningen för sina kunder. I denna recension granskar vi Greenelys prestanda inom centrala parametrar som avgör en elavtalets kvalitet och kundnöjdhet. Så låt oss dyka ner i detaljerna och se hur de står sig i konkurrensen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Greenely elpriser & erbjudanden

Greenely är välkända för sina konkurrenskraftiga elpriser och transparenta prissättning. De erbjuder en rad olika abonnemang anpassade till olika livsstilar och förbrukningsnivåer, vilket möjliggör för konsumenter att hitta ett elavtal som passar just deras specifika behov. Företagets flexibla prisstruktur innebär att kunden kan dra nytta av marknadens fluktuationer och på så sätt minska sina elkostnader.

Avgifter och bindningstider

Hos Greenely är transparensen hög när det gäller avgifter och bindningstider. Kunderna kan förvänta sig klara och tydliga villkor, med minimala administrativa avgifter. Greenelys avtal har vanligtvis inga bindningstider, vilket ger kunderna friheten att växla elleverantör utan extra kostnader, denna flexibilitet är mycket uppskattad bland svenska elkonsumenter.

Rabatter & Erbjudanden

Greenely lockar nya kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kan inkludera allt från nedsatta priser de första månaderna till bonusar kopplade till långsiktigt sparande i energiförbrukning. Nedan följer en lista med några av de nuvarande kampanjerna:

 • Välkomstrabatt på första fakturan
 • Gratis energirådgivning för att optimera din förbrukning
 • Lojalitetsbonus för långsiktiga kunder

Påslag

Greenelys påslag är konkurrenskraftiga och de strävar efter att hålla dem så låga som möjligt. Påslaget är en liten avgift som tillkommer på den rörliga delen av elpriset och täcker tjänster som kundservice och fakturering. Det är viktigt att jämföra påslag när man ser över olika elavtal eftersom de kan variera mellan olika leverantörer.

Förnyelsebar energi

En av Greenelys starka sidor är deras engagemang för förnybar energi. De fokuserar på att endast förse sina kunder med el från förnyelsebara källor som sol, vind och vattenkraft. Denna satsning är inte bara bra för miljön men även en försäljningspunkt för miljömedvetna konsumenter som vill bidra till en mer hållbar framtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag (öre/kWh) Förnyelsebar Energi
Inga dolda avgifter Ingen bindningstid Varierande Lågt 100% förnyelsebar

Snabbinfo om Greenely

Greenely är ett modernt elbolag som arbetar för att erbjuda miljövänliga energilösningar. De strävar efter att förenkla sina kunders energianvändning samtidigt som de minimerar den ekologiska fotavtrycket. Genom deras app kan kunder övervaka sin elanvändning och få personliga tips för att minska den. Deras tjänsteutbud är anpassat för att möta behoven hos den miljömedvetna konsumenten.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Greenelys egna kunder?

Kundomdömen och recensioner kan vara avgörande för ett företags framgång. För Greenely visar recensionssidor som Reco, SKI och Trustpilot på en övervägande positiv bild. Kunder berömmer ofta deras kundservice, användarvänliga app och initiativet att endast erbjuda förnybar energi. Därmed inte sagt att alla kundupplevelser är felfria; några nämner önskan om ännu mer personanpassade tjänster och detaljerade förklaringar kring fakturering.

 • Reco: 4.2 av 5 stjärnor (1,200 recensioner)
 • SKI: Betyg i övre kvartilen (utförd 2021)
 • Trustpilot: 3.9 av 5 stjärnor (800 recensioner)

Timpriser hos Greenely

Greenelys timpriser återspeglar marknadens dynamik och ger kunderna möjlighet att spara pengar genom att förbruka el under lågpristimmar. Genom deras intelligenta app kan användare få en överblick över de bästa tiderna på dygnet för att till exempel ladda sin elbil eller köra tvättmaskinen. Tidtabeller och prognoser görs lättillgängliga, vilket bidrar till smart energianvändning och potentiella besparingar.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Normalt Timpris (öre/kWh) Höglast Timpris (öre/kWh) Låglast Timpris (öre/kWh)
06:00 – 22:00 Varierande Högre
22:00 – 06:00 Varierande Lägre

Fördelar & Nackdelar

Det finns flera fördelar och eventuella nackdelar med att välja Greenely som sin elleverantör. Fördelarna inkluderar inga bindningstider och dolda avgifter, 100% förnyelsebar energi samt en innovativ app som underlättar förbrukningsöversikt och energisparande. När det kommer till nackdelar så har vissa kunder upplevt att den dynamiska prissättningen kan vara svåröverskådlig utan aktiv användning av appen.

Fördelar Nackdelar
Inga bindningstider eller dolda avgifter Prissättningen kan upplevas som komplex utan appen
100% förnyelsebar energi Behov av mer personanpassad service
Användarvänlig och informativ app Detaljerad faktura saknas ibland

Kundsupport

Greenelys kundsupport får generellt sett ett gott betyg från kunderna. Man tar tillvara på ett modernt och effektivt supportsystem där kundens behov sätts i centrum. Supporten når du enkelt via flera olika kanaler och teamet är utbildat för att hantera funderingar som rör allt från fakturor till teknisk hjälp med deras app. Öppettider och kontaktinformation är transparent presenterade för att ge bästa möjliga serviceupplevelse.

Kanal Information
Öppetider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@greenely.se
Telefonnummer 0770 – 33 99 00
Adress Greenely AB, Energivägen 10, 123 56 Stockholm

Sammanfattning

I denna granskning har vi gått igenom Greenelys tjänster, kundomdömen och erbjudanden. Bolaget utmärker sig genom sitt hållbara tänkande och sin användarvänliga plattform. De levererar konsekvent tjänster som genomsyras av innovation och miljömedvetenhet. Kundsupporten är pålitlig och öppna kommunikationsvägar vittnar om ett företag som värderar sina kunder högt. Navigering genom deras timpriser via appen kan innebära både ekonomiska besparingar och bidrag till en mer hållbar livsstil. Tecknar man ett avtal hos Greenely kan man vänta sig transparens, god service och en ljusare framtid för vår planet.

Vanliga Frågor

 • Vad gör jag om jag har frågor om min faktura?
  Kontakta Greenelys kundservice via e-post eller telefon under öppetiderna så guidar de dig genom eventuella oklarheter.
 • Är energin verkligen 100% förnybar?
  Ja, Greenely förbinder sig till att endast erbjuda förnybar energi vilket är bekräftat av oberoende kontroller.
 • Kan jag se timpricerna utan appen?
  Appen är det smidigaste sättet att få en översikt över aktuella timpriser, men kundservice kan också bistå med information.
 • Hur fungerar det med uppsägningstiden?
  Greenely kräver inga bindningstider, vilket innebär att du har flexibiliteten att byta elleverantör när du själv önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *