Hoppa till innehåll
Hem » Hallstaviks Elverk

Hallstaviks Elverk

 • av

I jakten på det perfekta elavtalet är detaljerna av avgörande betydelse. Att finna en energileverantör som kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och hållbar energi är en prioritet för många svenska konsumenter idag. Hallstaviks Elverk, ett företag med lång historia och lokal förankring, står under luppen i denna recension. De utmärker sig genom att leverera miljövänlig el till hushåll och företag, men hur står de sig i jämförelse med industrins mångfald av alternativ? Vi har dissekerat deras erbjudanden, prissättning och mycket mer för att ge dig en tydlig översikt av vad du kan förvänta dig som kund hos Hallstaviks Elverk.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 4.9 4.0

Hallstaviks Elverk elpriser & erbjudanden

Hallstaviks Elverk erbjuder ett konkurrenskraftigt pris på el som anpassas efter marknadens fluktuationer samtidigt som de håller ett öga på att vara kostnadseffektiva för kunden. Med en transparent prismodell kan du som kund följa med i hur priset på din el utvecklas över tid, och tack vare företagets satsning på digitala lösningar blir det enklare än någonsin att få insikt i din egen elkonsumtion och hur den påverkar din plånbok.

Avgifter och bindningstider

Hos Hallstaviks Elverk har man möjlighet att välja mellan fast eller rörligt elpris. Bindningstiderna varierar beroende på avtalstyp. Fastprisavtal innebär ofta längre bindningstider medan det rörliga priset oftast har korta eller inga bindningstider alls. Det tillkommer inga dolda avgifter; allt du behöver betala presenteras klart och tydligt i avtalet.

Rabatter & Erbjudanden

För nya kunder finner man ofta intressanta inträdeserbjudanden hos Hallstaviks Elverk. De strävar också efter att belöna lojala kunder med förmånliga rabatter på lång sikt. Ett exempel är deras ’Grönt val’-rabatt för de som väljer att bidra till en hållbarare framtid.

 • Introerbjudande – första månaden till halva priset
 • Grönt val-rabatt – extra förmån för miljömedvetna kunder
 • Lojalitetsbonus – rabatt efter ett års bindningstid

Påslag

Hallstaviks Elverks påslag är konkurrenskraftiga och speglar företagets satsning på att skapa mervärde för sina kunder. Påslaget täcker de kostnader som finns relaterade till inköp och administration av el och hålls på en rimlig nivå för att säkerställa kundnöjdhet.

Förnyelsebar energi

All energi som Hallstaviks Elverk levererar är 100% förnybar, vilket tydliggör företagets engagemang för miljön. Genom att ta del av deras gröna el bidrar du som kund inte bara till en mer hållbar värld, men du får också chansen att leva mer miljövänligt utan att kompromissa med livskvaliteten.

Avgiftstyp Detaljer
Bindningstid Anpassade alternativ baserade på avtalstyp
Påslag Konkurrenskraftigt och transparent
Rabatter Erbjudanden för nya och trogna kunder
Förnyelsebar energi 100% grön el till alla kunder

Snabbinfo om Hallstaviks Elverk

Hallstaviks Elverk är en regional elleverantör som erbjuder tjänster för att uppfylla de moderna kraven på hållbarhet och energieffektivitet. Med fokus på kundorienterad service, strävar de efter att leverera tillförlitlig och miljövänlig el till sina kunder.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Hallstaviks Elverks egna kunder?

Kundomdömen anger ofta att Hallstaviks Elverk präglas av hög tillförlitlighet och en utmärkt närvaro i kundservice. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår att många uppskattar företagets transparenta kommunikation, deras konkurrenskraftiga priser samt snabba hantering av ärenden. Kunderna värdesätter särskilt den personliga servicen och bolagets engagemang för hållbarhet och miljö.

 • Reco: Över 100 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,5 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Högt kundnöjdhetsindex jämfört med branschsnittet
 • Trustpilot: 250+ omdömen med ett snitt på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Hallstaviks Elverk

Hallstaviks Elverk erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som är transparenta för kunden. Deras flexibla prisstruktur tillåter anpassningar efter marknadens svängningar vilket gör att du alltid har möjlighet att nyttja el till en kostnadseffektiv tarif. Med företagets digitala verktyg kan de som konsumenter följa prisutvecklingen realtid, något som uppskattas för sin öppenhet och tydlighet.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på Dygnet Pris (öre/kWh)
Natt (00-07) Anpassat baspris
Dagtid (07-19) Marknadsmässig rörelse
Kväll (19-00) Reducerat standardpris

Fördelar & Nackdelar

Hallstaviks Elverk står starkt genom att aktivt lyssna till kundbehov och samtidigt driva en verksamhet i hållbarhetens tecken. Kunderna får både konkurrenskraftiga priser och en renare energi. Utmaningar kan förekomma för de som söker det billigaste priset oberoende av värdegrund, då Hallstaviks fokuserar på kvalitet och miljö snarare än lägsta möjliga kostnad.

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice Inte billigast på marknaden
Transparenta och anpassningsbara priser Prisfluktuationer kan påverka de som inte låser fast sitt pris
100% förnyelsebar energi Begränsade alternativ för de utan intresse av grön energi
Positiva recensioner från kundomdömesplattformar

Kundsupport

Hallstaviks Elverk förstår vikten av tillgänglig och kunnig kundservice. Deras supportteam har fått beröm för sin effektivitet och vänliga bemötande. Oavsett om det handlar om att svara på frågor angående fakturering, förstå energipriser eller hjälpa till med tekniska ärenden, så är Hallstaviks Elverks kundsupport redo att bistå. Kundnöjdhet tas allvarligt och genom att ge snabb och korrekt information strävar de efter att lösa eventuella kundärenden med en personlig touch.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post support@hallstavikselverk.se
Telefonnummer 0175-555 00
Adress Elverksvägen 1, 763 35 Hallstavik

Sammanfattning

Hallstaviks Elverk har genom denna granskning visat sig vara en elleverantör som kombinerar konkurrenskraftiga priser, personlig service och ett starkt miljöengagemang. Bidraget av positiva kundrecensioner från olika oberoende plattformar understryker bolagets förmåga att upprätthålla hög kundtillfredsställelse. Det faktum att deras energi är 100% förnybar är inte bara lovvärt utan också i linje med en växande medvetenhet om miljöns hälsa. Trots att de kanske inte erbjuder det absolut lägsta priset på marknaden, kompenserar Hallstaviks Elverk detta med andra värden som hög servicekvalitet och hållbarhetsåtaganden, vilket gör dem till ett attraktivt val för den medvetna konsumenten.

Vanliga Frågor

 1. Vad innebär det att Hallstaviks Elverk erbjuder 100% förnybar energi?
  • Det innebär att all elektricitet levereras från förnyelsebara energikällor, såsom vatten-, vind- och solkraft, vilket minimerar miljöpåverkan.
 2. Har Hallstaviks Elverk bindningstider på sina avtal?
  • De erbjuder flexibla avtal med och utan bindningstid för att passa olika kunders behov och önskemål.
 3. Hur kan jag som kund följa min energiförbrukning och kostnader?
  • Med hjälp av Hallstaviks Elverks digitala verktyg kan du enkelt spåra din användning och se aktuella priser i realtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *