Hoppa till innehåll
Hem » Härnösand Energi och Miljö

Härnösand Energi och Miljö

 • av

I den ständigt växande djungeln av elbolag kan det vara en utmaning att hitta rätt leverantör som uppfyller alla dina krav på service, pris och miljöhänsyn. Härnösand Energi och Miljö sticker ut som en aktör som inte bara levererar elektricitet till ditt hem, utan också bär ett starkt engagemang för miljön. I denna recension granskar vi företagets erbjudanden, prissättning och hur de presterar i jämförelse med konkurrenterna. Vår noggranna bedömning syftar till att ge dig en klar bild av vad Härnösand Energi och Miljö har att erbjuda, så att du kan göra ett informerat val när det gäller din energiförbrukning.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.2 4.8 5.0 4.4

Härnösand Energi och Miljö elpriser & erbjudanden

Hos Härnösand Energi och Miljö hittar du konkurrenskraftiga elpriser som är anpassade för olika behov och förbrukningsmönster. De strävar efter att hålla en transparent prissättning, och kunderna kan välja mellan rörligt eller fast pris på sitt avtal för att bättre kunna styra sin ekonomi. Marknadspriset påverkas naturligtvis av olika faktorer, men företaget arbetar ständigt för att kunna erbjuda sina kunder förmånliga villkor.

Avgifter och bindningstider

Härnösand Energi och Miljö har som mål att vara rimliga när det gäller avgifter samt erbjuder till stor del avtalsstrukturer utan långa bindningstider. Detta ger kunderna friheten att röra sig på marknaden och byta leverantör om de så önskar, utan att drabbas av höga avslutningsavgifter eller låsningar. En grundavgift tillkommer, men den är konkurrenskraftig i jämförelse med andra aktörer på marknaden.

Rabatter & Erbjudanden

För att vara attraktiva på marknaden erbjuder Härnösand Energi och Miljö regelbundet kampanjer och rabatter för nya och befintliga kunder. Exempelvis kan nya kunder ibland ta del av introduktionserbjudanden som ger rabatt på elpriset under de första månaderna. Loyalitetsprogram finns också tillgängliga för långsiktiga kunder, där poäng kan samlas och utbytas mot räknebesparingar eller andra förmåner.

 • Introduktionserbjudande
 • Loyalitetsprogram med poängsystem
 • Säsongsrabatter
 • Rekommendationsbonusar vid värvning av nya kunder

Påslag

Härnösand Energi och Miljö arbetar med ett rimligt påslag som reflekterar deras satsning på kvalitetsservice och miljöansvar. Påslaget varierar beroende på avtalsform men är alltid tydligt redovisat för kunden. Företaget värnar om transparens, så du som kund kan lita på att ingen dold kostnad smyger med i avtalet.

Förnyelsebar energi

Ett stort fokus hos Härnösand Energi och Miljö ligger på förnyelsebar energi. Firman tar ansvar för miljön genom att enbart erbjuda el från förnybara källor som vind, vatten och sol. Kunden får inte bara en grön och hållbar elproduktion utan även möjligheten att aktivt bidra till en bättre framtid för vår planet.

Tabell med sammanfattning av Härnösand Energi och Miljö’s avgifter, rabatter, påslag och inriktning på förnyelsebar energi:

Aspekt Beskrivning
Avgifter Konkurrenskraftiga med få bindningstider
Rabatter & Erbjudanden Introduktionserbjudanden, loyalitetsprogram och säsongsmässiga kampanjer
Påslag Rimliga och transparenta påslag beroende på avtalsform
Förnyelsebar Energi 100% förnyelsebara källor som vind- och vattenkraft samt solenergi

Härnösand Energi och Miljö Tjänster

Härnösand Energi och Miljö erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att uppfylla dina energibehov. Som en lokal aktör fokuserar vi på hållbarhet och kundtillfredsställelse. Nedan finner du en snabb översikt över de tjänster som vi tillhandahåller, tillsammans med deras nuvarande status.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Mer om Härnösand Energi och Miljö

Med kunden i centrum och miljön i åtanke strävar Härnösand Energi och Miljö efter att leverera högkvalitativa tjänster med tillförlitlig och hållbar energiförsörjning. Genom att använda förnybara energikällor och erbjuda grönare val som svanenmärkta elavtal, tar de aktiv del i att skapa en bättre framtid. Även om vissa tjänster såsom schysst elhandel och autogiro inte erbjuds i nuläget, kompenserar företaget detta med flexibla betalningslösningar som e-faktura och pappersfaktura samt samlingsfaktura för att underlätta administrationen för sina kunder.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Härnösand Energi och Miljö egna kunder?

En förutsättning för att kunna göra ett välgrundat beslut när det gäller val av elbolag är att ta del av befintliga kunders erfarenheter. Härnösand Energi och Miljö samlar på sig positiva omdömen från kunder på plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot. Kunden i centrum verkar vara mer än bara en fras för företaget, eftersom responsen på kundtjänst och support ofta lyfts fram som särskilt positiv. Översynen av recensionerna pekar mot att Härnösand Energi och Miljö levererar eltjänster som inte bara är miljömässigt hållbara utan också kundvänliga.

Översikt av kundomdömen och recensioner:

 • Reco: 4.5/5 (baserat på 120 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet Index: 78/100 (baserat på 200 svar)
 • Trustpilot: 4.2/5 (baserat på 95 recensioner)

Timpriser hos Härnösand Energi och Miljö

Transparenta och konkurrenskraftiga timpriser är en viktig aspekt för både privat- och företagskunder. Härnösand Energi och Miljö erbjuder sina kunder en varierande prismodell som matchar förbrukarna med realtidspriset på elbörsen. Detta ger en dynamisk prissättning som kan utnyttjas av de som är intresserade av att aktivt påverka sin elförbrukning. Deras hemsida tillhandahåller en tydlig pristabell som gör det enkelt för kunder att förstå hur mycket de betalar vid olika tidpunkter på dygnet.

Exempel på timpriser under ett dygn (öre/kWh):

Tid på dygnet Timpris
00:00 – 07:00 (natt) 23.50
07:01 – 17:00 (dag) 25.75
17:01 – 21:00 (kväll) 28.00
21:01 – 23:59 (sena kväll) 24.20

Fördelar & Nackdelar

Att väga fördelarna mot nackdelarna är essentiellt när man ska teckna sig för ett elavtal. Härnösand Energi och Miljö erbjuder en rad fördelar såsom miljövänligt elavtal, utmärkt kundservice och flexibla priser. Dock kan den dynamiska prisstrukturen med timpriser upplevas som krånglig att förstå för vissa konsumenter, vilket kan ses som en nackdel. Jämförelser visar dock att de som tar sig tiden att lära känna systemet ofta kan dra nytta av det och minska sina elkostnader.

Tabell över fördelar och nackdelar:

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar el Kan vara komplicerat att förstå timpriser
Inga långa bindningstider
Personlig kundservice
Konkurrenskraftiga priser

Kundsupport

Härnösand Energi och Miljö är känt för sin utmärkta kundsupport som är lättillgänglig och korrekt. De erbjuder hjälp via flera kommunikationskanaler, vilket säkerställer att kunderna kan få hjälp på det sätt som passar dem bäst. Kundservicen är även utbildad i energirelaterade frågor vilket gör att de kan ge detaljerad och relevant information.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post kundservice@harnosandenergi.se
Telefonnummer 0611-55 70 00
Adress Storgatan 34, 871 31 Härnösand

Sammanfattning

Innovativa lösningar som matchar miljömedvetande med kundservice av högsta klass positionerar Härnösand Energi och Miljö som en stark aktör på den svenska elmarknaden. Företaget kombinerar konkurrenskraftiga priser med det personliga ansvaret att främja en hållbar framtid. Trots vissa komplexa prisstrukturell utfordringar, står det klart att deras fördelar väger över för den genomsnittlige kunden.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Härnösand Energi och Miljös priser med andra bolag?
  • Priserna kan jämföras direkt på vår hemsida, där vi tillhandahåller verktyg för att jämföra kostnader och tjänster mellan olika elbolag.
 • Vilka är de största fördelarna med att välja Härnösand Energi och Miljö?
  • De största fördelarna inkluderar 100% förnyelsebar energi, inga långa bindningstider, och en kundservice som alltid står redo att assistera.
 • Är det svårt att byta till Härnösand Energi och Miljö?
  • Nej, processen är enkel. Kontakta företagets kundservice eller använd vår online-tjänst för att byta elavtal.
 • Finns det något att tänka på vid byte av elbolag?
  • Jämför alltid nuvarande avtal och villkor med det nya. Uppmärksamma avtalstider, priser och eventuella avgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *