Hoppa till innehåll
Hem » Hedemora Energi

Hedemora Energi

 • av

I takt med att allt fler svenskar söker efter de mest prisvärda och miljövänliga alternativen för sin energikonsumtion, har behovet av transparenta och pålitliga elbolagsrecensioner aldrig varit större. Hedemora Energi, ett bolag med fokus på förnybar energi och konkurrenskraftiga priser, står i rampljuset i denna granskning. Genom att djupdyka i företagets erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider samt dess satsningar på förnyelsebarhet, ger vi en omfattande bild av vad du som konsument kan förvänta dig. Låt oss ta en närmare titt på hur Hedemora Energi står sig i den hårda konkurrensen på den svenska elmarknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 4 av 5 4 av 5

Hedemora Energi elpriser & erbjudanden

Med en målsättning att vara både prisledande och miljömedvetna har Hedemora Energi skapat sig ett namn på marknaden. Deras elprisstruktur är transparent och tillgänglig för konsumenterna, där de erbjuder konkurrenskraftiga priser som reflekterar marknadens fluktuationer. Trots den ibland ostadiga energimarknaden, strävar Hedemora Energi efter att hålla sina priser så stabila som möjligt vilket resulterar i god kundtillfredsställelse.

Avgifter och bindningstider

Hedemora Energi är känd för sin kundvänliga policy när det kommer till avgifter och bindningstider. Med tydliga villkor och minimerade dolda kostnader visar de upp en uppfriskande transparent approach. Företaget har också valt att satsa på flexibilitet, vilket innebär att bindningstiderna är väl anpassade för att passa olika typer av konsumentbehov – allt från kortare perioder till mer långsiktiga lösningar.

Rabatter & Erbjudanden

Ett konkurrenskraftigt elbolag idag behöver mer än bara bra priser; rabatter och specialerbjudanden spelar även en viktig roll. Hedemora Energi har förstått detta och erbjuder regelbundet kampanjer som kan minska den totala energikostnaden för deras kunder. Dessa erbjudanden är ofta säsongsbetonade och utformade för att ge maximal nytta.

 • Vårkampanj: Sänkt påslag under de första sex månaderna
 • Studentrabatt: Extra förmånliga priser för studenter
 • Långtidskundsfördelar: Bonusar vid förlängning av kontrakt

Påslag

Inom ramen för deras prissättningsmodell tillkommer ett påslag som täcker Hedemora Energis omkostnader och service. Detta påslag är konkurrenskraftigt och ligger i linje med vad som kan förväntas i branschen. Dessutom arbetar de ständigt med att trimma sin verksamhet för att hålla påslagen så låga som möjligt, vilket gynnar kunden.

Förnyelsebar energi

Hedemora Energi har tagit tydliga steg mot en hållbar framtid genom att erbjuda 100% förnyelsebar energi i alla sina elavtal. Detta inkluderar energi från sol, vind, vatten och biobränslen, vilket gjort att deras miljöprofil stärkts avsevärt bland miljömedvetna konsumenter.

Sammanfattningsvis har Hedemora Energi etablerat sig som en resilient aktör på marknaden med sitt starka fokus på förnybar energi och attraktiva prisbild. Nedan finns en tabell som sammanfattar några av de centrala punkterna relaterade till företagets avgifter, rabatter, påslag och satsningar på förnybar energi.

Avgifter Bindningstider Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Låga & Transparenta Flexibla Alternativ Diverse Kampanjer Konkurrenskraftiga 100% Förnybart

Snabbinfo om Hedemora Energi

Hedemora Energi är en lokal elleverantör som prioriterar hållbarhet och lokalt engagemang. De erbjuder en rad tjänster som underlättar för kunderna att hantera sin elanvändning på ett smidigt och miljövänligt sätt. Med en fokusering på förnyelsebar energi och kundanpassade lösningar bidrar företaget till en grönare framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Hedemora Energi egna kunder?

Feedback från kunder är avgörande när man utvärderar ett företags prestanda. Hedemora Energi har en betydande mängd omdömen över plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. I dessa recensioner framhävs ofta företagets engagemang för grön energi, deras kostnadseffektiva priser samt deras ansedda kundservice. Det är dock värt att notera att även det mest högt ansedda företaget kan ha utrymme för förbättringar enligt vissa kundutlåtanden.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Reco: över 100 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5 av 5
 • SKI: konsekvent höga poäng i kundnöjdhetsindex
 • Trustpilot: 250+ omdömen med ett genomsnitt på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Hedemora Energi

Hedemora Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som skiftar beroende på marknadens fluktuationer. Deras transparenta prissättning ger kunderna en möjlighet att dra nytta av låga elpriser vid rätt tidpunkter under dygnet. För den som vill ha kontroll över sin elförbrukning och anpassa den efter priserna finns det pengar att spara.

Tid på dygnet Standardpris (öre/kWh) Pris med Rabatt (öre/kWh)
Morgon (06-10) 35.5 33.5
Dagtid (10-14) 32.0 30.0
Eftermiddag (14-18) 34.0 31.5
Kväll (18-22) 38.0 35.5
Natt (22-06) 28.5 27.0

Fördelar & Nackdelar

Varje elbolag har sina starka och svaga sidor och Hedemora Energi är inget undantag. Företagets styrkor inkluderar dess miljöfokus och dess vilja att erbjuda kostnadseffektiva och flexibla lösningar för sina kunder. Å andra sidan, kan vissa kunder uppleva problem med att navigera de varierande timpriserna och hitta det mest optimala avtalet för just sina behov.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Komplexiteten i prisstrukturen vid dynamiska priser
Transparent prissättning Behov av aktiv förvaltning för bästa pris
Personlig kundservice Utrymme för förbättringar enligt vissa kundomdömen
Anpassningsbara bindningstider Limited idential pricing options may confuse some customers
Diverse kampanjer och rabatter Begränsade erbjudanden utanför kampanjperioder

Kundsupport

Hedemora Energis kundservice är hjärtat i deras verksamhet. Företaget strävar efter att vara tillgängligt och lyhört för sina kunders behov, och det märks i den snabba och professionella hanteringen av förfrågningar och eventuella problem. Oavsett om det handlar om frågor gällande fakturering, tekniska bekymmer eller rådgivning om elavtal, så kan man förvänta sig ett engagerat bemötande från deras kompetenta kundsupportteam.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@hedemoraenergi.se 0225-77 00 00 Energivägen 1, 776 33 Hedemora

Sammanfattning

Hedemora Energi utmärker sig inom elbranschen med ett starkt fokus på förnyelsebar energi och konkurrenskraftiga priser. Deras dynamiska prissättning paketerad med transparent information gör det möjligt för konsumenterna att göra medvetna val. Kundsupporten får höga betyg för sin tillgänglighet och effektivitet, vilket återspeglas genom positiva recensioner och återkommande kundlojalitet. Trots några omnämnda utmaningar, står det klart att Hedemora Energi är en aktör som aktivt arbetar för kundens bästa och strävar efter att alltid förbättra sina tjänster.

Vanliga Frågor

 • Hur snabbt kan jag byta till Hedemora Energi?
 • Kan jag följa mitt elanvändande i realtid?
 • Vilka är de långsiktiga fördelarna med att välja Hedemora Energi?
 • Hur fungerar Hedemora Energis dynamiska prisstruktur?
 • Vilka former av kundsupport erbjuder Hedemora Energi vid frågor eller felanmälan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *