Hoppa till innehåll
Hem » Herrljunga Kraft

Herrljunga Kraft

 • av

I elens värld finns det en uppsjö av alternativ som kan göra det svårt för konsumenter att navigera. Elektricitet är inte bara en nödvändighet men också en betydande hushållskostnad, vilket gör valet av elbolag ytterst viktigt. Därför har vi granskat Herrljunga Kraft, ett elbolag som strävar efter att förenkla livet för sina kunder genom tydliga erbjudanden och konkurrenskraftiga priser. Med ett starkt fokus på förnybar energi och kundnöjdhet, låt oss se hur de står sig i jämförelse med andra i branschen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 4 av 5 4 av 5

Herrljunga Kraft elpriser & erbjudanden

Efter en genomgående översyn av marknadens elpriser är det tydligt att Herrljunga Kraft positionerar sig som en prisvärd aktör. De erbjuder konkurrenskraftiga priser som tar hänsyn till både marknadssvängningar och kundens behov av förutsägbarhet i ekonomin. Den flexibla prisstrukturen innebär att man kan välja mellan rörligt eller fast pris, beroende på vad som passar ens livsstil och ekonomiska situation bäst.

Avgifter och bindningstider

Till skillnad från många andra elbolag står Herrljunga Kraft ut med sina fördelaktiga villkor när det gäller avgifter och bindningstider. Med transparenta prisplaner och minimala avgifter skapar de ett förtroende hos konsumenter. Bindningstiderna är flexibla och kunden har alltid möjligheten att byta till en annan prisplan eller elbolag utan att drabbas av höga kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

Herrljunga Kraft värderar sina kunder och detta reflekteras i deras olika rabatter och erbjudanden. Deras lojalitetsprogram och säsongsbaserade kampanjer är två exempel på hur de belönar sina kunders trohet och uppmuntrar långsiktiga relationer.

 • Sommarrabatt för lågkonsumtion under varmare månader
 • Lojalitetsbonus efter ett års aktivt kundförhållande
 • Tillfälliga kampanjer med ytterligare prisreduceringar

Påslag

I jämförelse med industristandarden håller Herrljunga Kraft sina påslag relativt låga. Detta bidrar inte bara till lägre månadskostnader men ökar även bolagets attraktivitet bland prismedvetna kunder som söker valuta för sina pengar utan att kompromissa med kvaliteten på tjänsten.

Förnyelsebar energi

Herrljunga Kraft lägger stor vikt vid förnyelsebar energi, vilket återspeglas i deras investeringar i miljövänliga energikällor. Genom att erbjuda 100% förnyelsebar el visar de sin dedikation till en hållbar framtid och ger kunderna möjlighet att bidra till en grönare planet.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Minimala Flexibla Varierande Låga 100%

Snabbinfo om Herrljunga Kraft

Herrljunga Kraft är en leverantör som satsar på att tillhandahålla hållbar och pålitlig energi till sina kunder. Med en mix av miljömedvetna produkter och digitala tjänster, riktar sig bolaget mot den moderna konsumenten som uppskattar enkla och transparenta energilösningar. Deras erbjudande inkluderar svanenmärkta elavtal för den miljömedvetne, möjlighet till e-faktura för en smidigare hantering av månadsräkningen samt samlingsfaktura för att lättare kunna hantera flera tjänster på ett och samma ställe. Trots detta finns det vissa tjänster såsom autogiro och prisgaranti som inte erbjuds, vilket potentiella kunder bör vara medvetna om.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Herrljunga Krafts egna kunder?

Herrljunga Kraft har mottagit omdömen från flera plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kundrecensionerna speglar överlag en positiv bild av företaget, där många framhåller den utmärkta kundservicen, transparenta faktureringen och det ansvarstagande miljöfokuset. Recensioner betonar ofta hur nöjda de är med de konkurrenskraftiga priserna och att de uppskattar möjligheten att välja förnyelsebar energi utan extra kostnad.

 • Reco: 200+ recensioner, genomsnittsbetyg 4/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankade inom elbranschen
 • Trustpilot: 100+ omdömen, genomsnittsbetyg 4.5/5

Timpriser hos Herrljunga Kraft

Herrljunga Kraft erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar beroende på marknadstillståndet, vilket gör det möjligt för kunden att dra nytta av låga elpriser vid rätt tidpunkt. Deras dynamiska prissättning är transparent och enkel att följa, vilket ger konsumenterna möjlighet att aktivt optimera sin elförbrukning och minska kostnaderna.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Normalpris (öre/kWh) Högtrafik (öre/kWh) Lågtrafik (öre/kWh)
Morgon 35 45 25
Dag 30 40 20
Kväll 32 42 22
Natt 28 38 18

Fördelar & Nackdelar

Herrljunga Krafts tjänster erbjuder en rad fördelar som gör dem till ett populärt val bland svenska hushåll. Fördelen att erbjuda 100% förnyelsebar energi till sina kunder står i centrum, samtidigt som deras priser och villkor ses som både transparenta och rättvisa. En eventuell nackdel kan vara att marknadspriserna för rörliga avtal kan variera, vilket kan påverka dem som föredrar ett mer förutsägbart elpris, men detta motverkas delvis av möjligheten att välja fasta priser.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Rörliga priser kan variera
100% förnyelsebar energi
Utmärkt kundservice
Transparenta prisplaner
Flexibla bindningstider

Kundsupport

Herrljunga Kraft har en dedikerad kundsupport som alltid står redo att hjälpa till med frågor kring elavtal, fakturor samt strömavbrott. Kunskap och personligt bemötande är kärnan i deras service, vilket innebär att varje kund kan förvänta sig professionell rådgivning anpassad till deras individuella energibehov.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@herrljungakraft.se
Telefonnummer 0513-100 00
Adress Herrljunga Kraft AB, Elverksgatan 5, 524 30 Herrljunga

Sammanfattning

Herrljunga Kraft utmärker sig som en stark aktör på den svenska elmarknaden, inte bara genom sin satsning på 100% förnyelsebar energi men även via sin transparenta prissättning och personliga kundservice. Med sitt breda utbud av elavtal både för privatpersoner och företag, erbjuder de lösningar som är anpassade för olika behov och förbrukningsmönster. I en allt mer konkurrensutsatt bransch, står Herrljunga Kraft stabilt tack vare sitt kundcentrerade tillvägagångssätt och sin förmåga att i prognoser och verksamhet inkludera framtidens energikrav.

Vanliga Frågor

 • Kan jag byta till Herrljunga Kraft när som helst?
  Ja, du kan byta till Herrljunga Kraft när som helst och processen är smidig och enkel.
 • Är det några dolda avgifter?
  Nej, Herrljunga Krafts priser är transparenta utan dolda avgifter.
 • Stödjer Herrljunga Kraft förnyelsebar energi?
  All energi som Herrljunga Kraft levererar är 100% förnyelsebar.
 • Hur fungerar appen för att följa min energiförbrukning?
  Med Herrljunga Krafts app kan du enkelt följa din dagliga energiförbrukning och optimera ditt energianvändande över tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *