Hoppa till innehåll
Hem » Kalmar Energi

Kalmar Energi

 • av

Att hitta rätt elleverantör kan vara en djungel med alla erbjudanden, påslag och avgifter som kastas mot konsumenterna. I detta genomgång ska vi djupdyka i vad Kalmar Energi har att erbjuda när det gäller elavtal. Med en hållbar framtid i fokus, lovar de ett konkurrenskraftigt utbud för både privatpersoner och företag. Så hur står sig Kalmar Energi när vi granskar dem under luppen? Vi har analyserat deras tjänster utifrån flera kriterier såsom erbjudandenas attraktivitet, prissättning, förnyelsebart energiutbud och mycket mer för att ge dig en tydlig bild av vad du kan förvänta dig.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 4 av 5 3.5 av 5

Kalmar Energi elpriser & erbjudanden

Kalmar Energi är kända för sina konkurrenskraftiga elpriser och deras prissättning är transparent. De erbjuder olika prisalternativ som är anpassade efter kunden behov, oavsett om det gäller fasta eller rörliga avtal. Med ett fokus på prisvärdhet ser de till att hålla nere kostnaderna för sina abonnenter utan att kompromissa med kvaliteten på tjänsterna.

Avgifter och bindningstider

En av de mest uppskattade aspekterna hos Kalmar Energi är deras flexibla bindningstider och låga avgifter. Många av deras avtal kommer med korta bindningstider vilket ger konsumenterna friheten att byta elleverantör utan större bekymmer. Dessutom är deras avgifter tydligt utlagda så att du vet exakt vad du betalar för.

Rabatter & Erbjudanden

Kalmar Energi strävar ständigt efter att belöna deras kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden. Deras kampanjer kan innefatta allt från prisavdrag till extra förmåner som förbättrar kundens upplevelse och värde.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Förnybar energirabatt för miljömedvetna abonnenter
 • Mängdrabatter vid högre förbrukning
 • Tidbegränsade kampanjerbjudanden

Påslag

Kalmar Energis påslag är konkurrenskraftiga och de ligger i linje med branschstandarderna. Påslagen reflekterar de faktiska kostnaderna, vilket innebär att det inte finns några dolda avgifter. De arbetar dessutom aktivt för att minimera dessa påslag för sina kunders skull.

Förnyelsebar energi

Engagemanget för förnyelsebar energi är tydligt hos Kalmar Energi. De investerar i och levererar gröna alternativ som solenergi, vindkraft och vattenkraft. Detta ger kunderna en möjlighet att välja ett mer hållbart elalternativ och bidra till en renare framtid.

Element Detaljer
Fasta/Rörliga Priser Anpassningsbara
Avgifter Låga, transparanta
Bindningstider Flexibla
Rabatter Breda erbjudanden, inklusive miljörabatter
Påslag Konkurrenskraftiga, inga dolda avgifter
Förnyelsebar energi Hållbara alternativ som sol-, vind- och vattenkraft

Snabbinfo om Kalmar Energi

Kalmar Energi är en elproducent och leverantör som erbjuder olika tjänster för att möta kunders behov av energi och hållbarhet. Nedan listas deras huvudsakliga tjänster samt deras tillgänglighet.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kalmar Energis egna kunder?

Att välja rätt elleverantör är kritiskt för svenska hushåll och företag. Kalmar Energi står starkt när det gäller kundnöjdhet, enligt recensioner på Reco, SKI (Svenskt Kvalitetsindex) och Trustpilot. Genom att lyssna på sina kunders behov har de lyckats upprätthålla en tjänst som inte bara levererar energi utan även förtroende och tillfredsställelse.

 • Reco: 4 av 5 stjärnor (baserat på 250 recensioner)
 • SKI: 70/100 i kundnöjdhet (baserat på 500 bedömningar)
 • Trustpilot: 3.9 av 5 stjärnor (baserat på 150 omdömen)

Timpriser hos Kalmar Energi

Kalmar Energi erbjuder aktuella och konkurrenskraftiga timpriser. Deras transparenta prismodell tillåter kunderna att exakt förstå hur mycket de betalar för varje förbrukad kWh. Timpriset varierar med marknadsförhållandena och kunder kan dra nytta av lägre priser under off-peak timmar.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Timme Pris per kWh
00:00 – 06:00 0.90 SEK
06:01 – 12:00 1.20 SEK
12:01 – 18:00 1.50 SEK
18:01 – 23:59 1.10 SEK

Fördelar & Nackdelar

Med ett strategiskt fokus på kundtillfredsställelse har Kalmar Energi etablerat flera fördelar på marknaden. Trots detta finns det naturligtvis områden där vissa kunder kan känna att det finns utrymme för förbättringar.

Fördelar Nackdelar
Flexibla bindningstider Begränsat urval av fastprisavtal
Låga och transparenta avgifter Variabla timpriser kan vara högre i spetsbelastningstider
Bredd av rabatter och erbjudanden Service kan bli bättre i avlägsna geografiska platser
Hållbara energikällor Ingen live chatt-tjänst för omedelbar assistans

Kundsupport

Kalmar Energi förstår betydelsen av tillgänglig och lyhörd kundsupport. De har byggt upp ett kundtjänstteam som är välutbildat och klart att erbjuda hjälp när det behövs. Oavsett om det handlar om fakturafrågor, teknisk support eller råd om energiförbrukning, kan kunderna lita på en snabb och informativ service. Dessutom erbjuder Kalmar Energi en detaljerad FAQ-sektion på sin hemsida som gör det möjligt för kunderna att söka snabba svar på sina vanligaste frågor.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00 – 17:00 kundservice@kalmar-energi.se 0480-45 00 00 Kalmar Energi, Energivägen 4, 392 39 Kalmar

Sammanfattning

Sammantaget imponerar Kalmar Energi med sin robusta kombination av prisvärda energilösningar, personligt anpassade avtal och dedikation till kundnöjdhet. Företagets förmåga att aktivt anpassa sig till kundbehov och branschens utveckling framhäver dess position som ett pålitligt val inom den svenska energimarknaden. Medan utrymme för förbättring alltid finns, understryker de positiva kundrecensionerna och den ansvarsfulla energiförsörjningen varför många svenskar väljer och stannar hos Kalmar Energi.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag kontakta Kalmar Energi utanför öppettiderna?
 • Du kan alltid skicka ett e-postmeddelande till kundservice, eller använda kontaktformuläret på deras hemsida. Nödsituationer hanteras via en dygnet runt tillgänglig telefontjänst.

 • Kan jag byta till Kalmar Energi även om jag har bindningstid kvar hos min nuvarande leverantör?
 • Ja, det är möjligt, men det kan förekomma avgifter från din nuvarande leverantör för att bryta avtalet i förtid. Kalmar Energi kan ibland erbjuda kompensation för sådana kostnader.

 • Vilka typer av energiavtal erbjuder Kalmar Energi?
 • Företaget erbjuder både rörliga och fasta avtal, samt timpriser anpassade efter användning och marknadssituation.

 • Arbetar Kalmar Energi med förnybar energi?
 • Ja, Kalmar Energi fokuserar starkt på hållbara energilösningar och deras el kommer huvudsakligen från förnybara källor såsom vind- och vattenkraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *