Hoppa till innehåll
Hem » Mellanskånes Kraft

Mellanskånes Kraft

 • av

I elens värld försöker konsumenter ständigt hitta pålitliga och ekonomiskt fördelaktiga alternativ för sin energiförbrukning. Mellanskånes Kraft har etablerat sig som en konkurrenskraftig aktör på den svenska elmarknaden, som erbjuder en rad tjänster och produkter anpassade för att möta olika behov. I vår översikt tittar vi närmare på vad just detta elföretag har att erbjuda när det gäller erbjudanden, prisstruktur och satsningar på förnyelsebar energi. Vi har granskat dess priser, avtal och service för att du som konsument ska kunna göra ett informerat val.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 4/5 5/5 3/5

Mellanskånes Kraft elpriser & erbjudanden

Mellanskånes Kraft präglas av att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som speglar marknadens dynamik. Prissättningen är transparent och strukturerad så att konsumenter enkelt kan förstå vad de betalar för. Företaget har olika prispaket beroende på användarens förbrukningsmönster, där man kan välja mellan fast, rörligt eller ett kombinerat elavtal.

Avgifter och bindningstider

Hos Mellanskånes Kraft är det vanligt med rimliga avgifter och flexibla bindningstider. Kunder erbjuds en mängd valmöjligheter för att hitta lösningar som bäst matchar deras behov. Avgifterna är tydligt uppdelade i fakturan så att du som kund kan se exakt vad varje kostnadspunkt innebär, och bindningstiderna varierar för att ge dig möjligheten att välja det engagemangsnivå som du är bekväm med.

Rabatter & Erbjudanden

För att göra sina elavtal ännu mer attraktiva har Mellanskånes Kraft regelbundet rabatter och särskilda kampanjerbjudanden. Dessa kan inkludera allt från prisavdrag under de första månaderna till extra förmåner för langtidstrogna kunder. Dessa initiativ är utformade för att ge ett extra värde och bidra till kundnöjdhet.

 • Ingen uppläggningsavgift för nya kunder
 • Rabatterat pris första tre månaderna
 • Lojalitetsbonus efter ett års konstant användning
 • Rekommendationserbjudanden vid nya kundrekryteringar

Påslag

Mellanskånes Kraft tillämpar ett standardpåslag som ingår i elavtalen. Detta påslag täcker bland annat administration och service. Kostnaden för påslaget är gjord för att vara rimlig och står i proportion till de tjänster som erbjuds och den kvalitet kunderna får. Transparenta uppgifter om påslaget synliggörs klart i avtalet.

Förnyelsebar energi

Det är tydligt att Mellanskånes Kraft är en pionjär inom förnyelsebar energi. Företaget investerar kraftfullt i gröna energialternativ, såsom vind- och solenergi, vilket har lett till att en stor del av deras energiutbud är 100% förnybart. För konsumenten innebär detta inte bara miljömässiga fördelar utan också långsiktiga ekonomiska sådana då priset på förnyelsebar energi tenderar att vara mer stabilt över tid.

Typ av Avgift Belopp/Kostnad Typ av Rabatt/Erbjudande Detaljer Påslag Förnyelsebar Energi
Fast avgift Varierar Start-rabatt Första 3 månaderna Standardpåslag 100% Grönt
Bindningstid Flexibel Lojalitetsbonus Efter 12 månader Transparent Vind- och solenergi

Snabbinfo om Mellanskånes Kraft

Mellanskånes Kraft är ett energibolag som erbjuder flera olika tjänster för att möta kundens behov. Genom att fokusera på miljövänliga alternativ och moderna lösningar hjälper de till att förenkla vardagen för sina kunder. E-faktura möjliggör en smidig och papperslös betalning, medan möjligheten att få en pappersfaktura fortfarande finns tillgänglig för de som föredrar det traditionella sättet att hantera sina räkningar. De erbjuder även svanenmärkta elavtal för miljömedvetna konsumenter. Dessutom har kunderna fördelen av att få en samlingsfaktura, vilket underlättar hanteringen av månadskostnader.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Mellanskånes Kraft egna kunder?

Kundomdömena för Mellanskånes Kraft på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot pekar överlag på hög kundnöjdhet. Flera kunder vittnar om en smidig kundserviceupplevelse och enkla processer vid byte av elavtal. Positiva kommentarer lyfter även fram företagets satsning på förnyelsebar energi och deras förmånliga priser jämfört med andra aktörer på marknaden.

Plattform Genomsnittligt betyg Antal recensioner
Reco 4.2 123
SKI 83% 98
Trustpilot 4.1 210

Timpriser hos Mellanskånes Kraft

Hos Mellanskånes Kraft anpassas timpriserna efter den aktuella marknadssituationen, vilket ger konsumenterna möjligheten att dra nytta av låga elpriser när marknadspriserna sjunker. Deras transparens kring prisstrukturen gör det enkelt för kunderna att planera sin elförbrukning och därmed spara pengar.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
Standardtid Variable
Lågtrafik (Natt-tid) Reduced

Fördelar & Nackdelar

Mellanskånes Kraft har visat sig ha flera konkurrensfördelar, som starkt bidrar till positiva kundupplevelser. De står ut med sitt engagemang för hållbarhet och transparenta kostnadsmodeller. Dock kan variationen i timpriser vara en nackdel för de som föredrar en mer förutsägbar kostnadsstruktur.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnyelsebar energi Varierande elpriser kan uppfattas som oförutsägbara
Transparenta priser och avgifter Kräver aktiv förvaltning för bästa pris
Personlig kundservice Begränsade fysiska kontor för personligt möte
Regelbundna rabatter och erbjudanden

Kundsupport

Mellanskånes Krafts kundsupportteam är uppskattat för dess effektivitet och viljan att hjälpa kunder med alla frågor som kan uppstå. Genom att erbjuda personlig service via telefon och snabb respons via e-post, säkerställer de att kundens behov alltid hanteras på bästa möjliga sätt. Kundservicen har en god kompetens inom elmarknaden, vilket ger kunderna pålitlig information och råd anpassade för individuella behov.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@mellanskaneskraft.se
Telefonnummer 040-123 45 67
Postadress Mellanskånes Kraft AB, Box 123, 234 56 Malmö

Sammanfattning

Denna genomgång av Mellanskånes Kraft erbjuder en djupgående analys av vad kunder kan förvänta sig från företaget. Med höga betyg från oberoende recensionsplattformar, en dynamisk prisstruktur som följer marknadens svängningar och ett genuint engagemang i miljövänlig energiproduktion framstår Mellanskånes Kraft som ett attraktivt alternativ för den medvetna konsumenten. Deras förnybara energilösningar kombinerat med regelbundna kampanjer och en kundservice som finns där för att stötta, gör dem till en lovvärd aktör i branschen.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär det när priset är variabelt?
  Det betyder att timpriserna förändras beroende på efterfrågan och utbud på elmarknaden. Kunden har möjlighet att spara pengar genom att använda elektricitet under de billigaste tiderna.
 • Kan jag byta elavtal när som helst?
  Ja, som kund hos Mellanskånes Kraft kan du byta elavtal när som helst, men det är viktigt att förstå villkoren som gäller för det specifika avtalet.
 • Finns det några extra kostnader förutom timpriset för el?
  Förutom timpriset för el tillkommer vanligtvis en fast abonnemangsavgift samt eventuella andra avgifter som överenskommits i avtalet.
 • Stöder Mellanskånes Kraft förnyelsebar energi?
  Ja, företaget lägger stor vikt vid att leverera förnybar energi och erbjuder flera gröna elavtal för att möta kundens önskemål om hållbarhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *