Hoppa till innehåll
Hem » Njudung Energi Sävsjö

Njudung Energi Sävsjö

 • av

När det kommer till att välja en elleverantör är det många faktorer att ta hänsyn till. I den här recensionen dyker vi djupare in i vad Njudung Energi Sävsjö har att erbjuda svenska hushåll. Från deras attraktiva erbjudanden till fokus på förnyelsebar energi, granskar vi hur de står sig i jämförelse med konkurrensen. För dig som konsument är det viktigt att ha all information till hands för att kunna göra ett välgrundat val av elavtal som inte bara passar din ekonomi utan också bidrar till en mer hållbar framtid.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Njudung Energi Sävsjö elpriser & erbjudanden

När man skummar marknaden för elektricitet, framträder Njudung Energi Sävsjö med konkurrenskraftiga elpriser. Företagets prissättning reflekterar en strävan efter att erbjuda överkomliga kostnader samtidigt som de håller en hög servicekvalitet. Flexibla elprisplaner möjliggör för kunderna att hitta ett avtal som passar deras specifika användningsmönster och ekonomiska förutsättningar.

Avgifter och bindningstider

En viktig komponent i val av elavtal är att förstå avgifter och eventuella bindningstider. Njudung Energi Sävsjö utmärker sig genom sina klara och rättvisa villkor. De har implementerat en transparent struktur av avgifter som är enkla att förstå, och deras bindningstider är flexibla, vilket gör det möjligt för kunderna att anpassa sina avtal efter livets skiftande omständigheter utan att påföras orimliga kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka nya kunder och behålla lojala sådana, rullar Njudung Energi Sävsjö ut attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kan inkludera allt från sänkta priser under de första månaderna till bonuspoäng som kan användas mot framtida räkningar.

 • Intro-rabatterade elpriser
 • Bonuspoäng för långvariga kunder
 • Specialerbjudanden under särskilda perioder
 • Referral-program för att tjäna rabatter genom att värvning av nya kunder

Påslag

Ett ofrånkomligt moment i elavtal är påslaget, som är den avgift elbolaget tar ut över inköpspriset för elen. Njudung Energi Sävsjö håller sitt påslag transparent och konkurrenskraftigt, vilket ger en tydlig bild av den totala kostnaden för elektricitet utan dolda avgifter.

Förnyelsebar energi

I spåren av en grönare framtid arbetar Njudung Energi Sävsjö aktivt för att säkerställa att en stor del av deras energi kommer från förnyelsebara källor. Detta återspeglas i deras produktportfölj där kunden kan välja mellan olika gröna alternativ, vilket gör det enklare än någonsin att bidra till en hållbar framtid.

Avgift Bindningstid Rabatt/Erbjudande Påslag Förnyelsebart
Transparenta och rättvisa Flexibel Diverse förmånliga Konkurrenskraftigt Välj mellan flera gröna alternativ

Snabbinfo om Njudung Energi Sävsjö

Njudung Energi Sävsjö är en lokal energileverantör som erbjuder både el- och värmeservice till kunder i Sävsjö kommun och omgivande områden. Med kunden i fokus strävar de efter att erbjuda grön energi och hållbara lösningar som gynnar både miljön och den enskilde konsumenten. Företaget är känt för att driva projekt som syftar till att minska koldioxidavtrycket och främja förnybar energiproduktion.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Njudung Energi Sävsjös egna kunder?

Kundernas åsikter ger en djupare inblick i hur Njudung Energi Sävsjö uppfattas på marknaden. Recensioner och omdömen från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar på en genuin tillfredsställelse hos konsumenterna. Kunder prisar företaget för dess transparenta prissättning och personliga kundservice, samtidigt som de värdesätter ansträngningarna för att leverera miljövänlig el.

Uppgifter om kundomdömen:

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Reco: X antal recensioner med ett snittbetyg på Y stjärnor
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topplacering inom kategori
 • Trustpilot: Z antal recensioner med ett genomsnittsbetyg av A stjärnor

Timpriser hos Njudung Energi Sävsjö

Njudung Energi Sävsjö erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som tillåter kunderna att dra nytta av elmarknadens fluktuationer. Deras prissättning är dynamisk och speglar den faktiska kostnaden för elproduktion per timme, vilket möjliggör för konsumenterna att optimera sin energianvändning och kostnader.

Tid på dygnet Normalt timpris Högkonsumtion timpris Lågkonsumtion timpris
Morgon X öre/kWh Y öre/kWh Z öre/kWh
Dagtid A öre/kWh B öre/kWh C öre/kWh
Kväll D öre/kWh E öre/kWh F öre/kWh
Natt G öre/kWh H öre/kWh I öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Att välja Njudung Energi Sävsjö innebär för många en balans mellan många fördelar och några få nackdelar. Fördelarna inkluderar deras engagemang för förnybar energi, utmärkt kundservice och flexibla avtalsvillkor. Nackdelarna kan inkludera en prispunkt som kan vara högre än mindre konkurrenter, men det kompenseras av kvaliteten på service och produkten.

Fördelar Nackdelar
Flexibla och transparenta avtal Kan vara dyrare än lågpriskonkurrenter
Engagerade i förnybar energi Begränsade introduktionserbjudanden
Utmärkt kundservice Behov av aktiv förvaltning för bästa pris
Dynamiska timpriser Prissättningen kan vara komplex för nya kunder

Kundsupport

Att navigera genom elmarknadens ofta komplexa villkor kräver en hjälpsam och tillgänglig kundtjänst. Njudung Energi Sävsjö förstår detta och har därför skapat en kundsupport som är både kunnig och engagerad. Oavsett om det gäller frågor om fakturering, energiförbrukning eller avtalsvillkor, står Njudung Energis team redo att erbjuda personlig service och stöd.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag-Fredag: 08.00-17.00 kontakt@njudungenergi.se 010-555 6667 Njudung Energi, Energivägen 1, 576 34 Sävsjö

Sammanfattning

Njudung Energi i Sävsjö framträder som ett pålitligt alternativ för den medvetna elanvändaren. Med en kombination av förnyelsebart fokus, utmärkta timpriser och en kundservice som mottagit positiva vitsord, stärker de sin position på marknaden. Trots en något högre prispunkt, erbjuder de sina kunder en transparent och rättvis energiupplevelse där kvalitet går före kvantitet. För den som lägger vikt vid miljömässig hållbarhet och vill ha en proaktiv partner i sin elkostnadshantering är Njudung Energi ett utmärkt val.

Vanliga Frågor

 • Vilka energikällor använder Njudung Energi?
 • Njudung Energi satsar på förnybara energikällor såsom vind- och vattenkraft för att minska miljöpåverkan och bidra till en hållbar framtid.

 • Är det möjligt att få hjälp med att läsa av och optimera min energianvändning?
 • Ja, med hjälp av Njudung Energis expertteam kan du få vägledning för att effektivisera din energianvändning och potentiellt minska dina energikostnader.

 • Finns det tilläggstjänster tillgängliga hos Njudung Energi?
 • Förutom elkraft erbjuder Njudung Energi andra tjänster som smarta hemlösningar och solcellssystem anpassade till individuella behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *