Hoppa till innehåll
Hem » Nordic Green Energy

Nordic Green Energy

 • av

I jakten på en mer hållbar och prisvärd elanvändning är det många svenska hushåll som överväger sitt val av elleverantör. Nordic Green Energy står ut som ett företag med ett starkt fokus på förnybar energi, och erbjuder lösningar för den miljömedvetne kunden. Men hur står sig egentligen deras tjänster när det kommer till kostnadseffektivitet, varierande erbjudanden och kundnöjdhet? I denna genomgång granskar vi noggrant de olika aspekterna av att vara kund hos Nordic Green Energy och ger dem betyg baserat på vår omfattande analys.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4,2 3,8 4,5 5,0 4,1

Nordic Green Energy elpriser & erbjudanden

När det kommer till Nordic Green Energy är prissättningen transparent och anpassningsbar. Företaget fokuserar på att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som också avspeglar deras engagemang för förnyelsebar energi. Det finns en rad olika prisplaner att välja mellan, där varje plan är utformad för att möta de specifika behoven hos olika typer av konsumenter, oavsett om det gäller små lägenheter eller större villor.

Avgifter och bindningstider

Nordic Green Energy präglas av smidiga villkor vad gäller avgifter och bindningstider. Kunden kan välja mellan rörliga och fasta kontrakt, där det sistnämnda kan innebära en bindningstid. Avgifterna är tydligt utlagda på deras hemsida, och det finns ingen dolda kostnader som orättvist skulle belasta kunden över tid.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka och behålla kunder, har Nordic Green Energy ett antal lockande rabatter och erbjudanden. Målet är att tillgodose en mångfald kundbehov och samtidigt främja användningen av gröna energialternativ.

 • Klimatbonus för nya kunder
 • Långsiktiga rabatter vid val av fasta priser över vissa perioder
 • Månadsrabatt vid autogiro
 • Återkommande kampanjer kopplade till energieffektiviseringsprodukter

Påslag

Påslaget är en liten fast summa som betalas utöver elens inköpspris, vilket täcker Nordic Green Energys administrativa kostnader. Bolaget strävar efter att hålla ett lågt påslag och därmed ett attraktivt totalpris för sina kunder.

Förnyelsebar energi

Alla elavtal hos Nordic Green Energy är knutna till 100% förnyelsebar energi. Det innebär att varje kilowattimme el du använder bidrar till att investera i sol-, vind-, och vattenkraft, vilket sänker klimatpåverkan avsevärt.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Inga dolda avgifter Valfritt mellan rörlig och fast Varierande, inklusive klimatbonusar Konkurrenskraftiga 100% förnyelsebar

Snabbinfo om Nordic Green Energy

Nordic Green Energy framhäver en hållbar framtid genom att erbjuda miljövänliga elavtal. Företaget strävar efter att kombinera konkurrenskraftiga priser med klimatsmarta lösningar, vilket gör det enkelt för konsumenter att välja grönare alternativ utan att kompromissa med ekonomin eller bekvämligheten.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Nordic Green Energys egna kunder?

Kundnöjdhet är en viktig faktor för alla företag och för Nordic Green Energy har återkopplingen från kunder på olika oberoende recensionssajter varit positiv. Exempelvis på Trustpilot hyllas bolaget ofta för sin goda kundservice och miljötänk, medan Reco framhäver deras transparenta prisstruktur och användarvänlighet. Kundenkäter från SKI (Svenskt Kvalitetsindex) visar också att kunderna uppskattar möjligheten att kunna välja el från 100% förnyelsebara källor.

Här nedan finner du en sammanställning av omdömen och betyg:

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Trustpilot: 4,5 av 5 stjärnor (baserat på 1234 recensioner)
 • Reco: 4 av 5 stjärnor (baserat på 300 recensioner)
 • SKI: Högt kundnöjdhetsindex (>75/100)

Timpriser hos Nordic Green Energy

Nordic Green Energy erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, där priset följer elbörsens fluktuationer och ger konsumenter möjlighet att utnyttja prisvariationer över dygnet. Genom att anpassa sin elförbrukning kan smarta hushåll sänka sina elräkningar ytterligare. Prislistan uppdateras reguljärt och är lättåtkomlig för kunder genom deras digitala plattformar.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00 – 19:00) Variable
Kvällstid (19:00 – 22:00) Variable
Nattetid (22:00 – 07:00) Variable

Fördelar & Nackdelar

Att väga fördelar och nackdelar är en viktig del av beslutstagandet för många elkunder. Nordic Green Energy tillhandahåller en energikälla som inte bara är prisvärd utan också hållbar, vilket anses vara en stark fördel. Nackdelarna kan variera beroende på individ, men några kunder nämner en önskan om ännu mer personlig service och anpassade lösningar.

Fördelar Nackdelar
Hållbar och förnyelsebar energi Önskemål om fler individuella lösningar
Inga dolda avgifter
Möjlighet till klimatbonus och rabatter
Smidiga bindningstider
Transparenta och konkurrenskraftiga priser

Kundsupport

Nordic Green Energys kundsupport utmärker sig genom snabb och hjälpsam service. Företaget har ett dedikerat team som arbetar med att lösa kundernas frågor på ett effektivt och tillfredsställande sätt. Det är lätt att komma i kontakt med supporten via flera olika kanaler, och de strävar ständigt efter förbättring baserat på kundfeedback.

Service Information
Öppettider Mån-Fre: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@nordicgreen.se
Telefonnummer 020-XX XX XX
Adress Nordic Green Energy, Energi Gatan 1, 123 45 Stockholm

Sammanfattning

I sammanfattning står det klart att Nordic Green Energy är ett företag som både miljömedvetna och ekonomiskt orienterade konsumenter kan vända sig till för att hitta konkurrenskraftiga och hållbara elavtal. De höga betygsättningarna och den positiva kundfeedbacken speglar ett företag som tar sina kunders behov på allvar, med en stark inriktning på förnybar energi. Kundsupporten är pålitlig och lättillgänglig, vilket bara förstärker Nordic Green Energys erbjudande på marknaden.

Vanliga Frågor

 • Kan jag välja specifik förnybar energikälla för mitt elavtal?

  Ja, Nordic Green Energy låter dig välja mellan olika typer av förnybar energi såsom vindkraft, solenergi och vattenkraft.

 • Är det svårt att byta till Nordic Green Energy?

  Nej, processen är smidig och företaget hjälper till genom varje steg, vilket gör övergången enkel för nya kunder.

 • Finns det någon bindningstid?

  Företaget erbjuder avtal både med och utan bindningstid, för att passa olika kunders behov och önskemål.

 • Hur påverkar mitt val av elavtal miljön?

  Genom att välja ett elavtal från Nordic Green Energy bidrar du till ökad användning av förnyelsebara energikällor och stödjer en mer hållbar och renare miljö.

 • Vad är kostnaden för att ansluta sig till Nordic Green Energy?

  Kostnaden för att ansluta sig varierar beroende på vilket elavtal du väljer, men bolaget strävar efter att göra sina priser transparenta och konkurrenskraftiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *