Hoppa till innehåll
Hem » OKQ8 Elhandel

OKQ8 Elhandel

 • av

I den ständigt föränderliga energimarknaden är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste erbjudandena och villkoren från olika elbolag. I det här omdömet tar vi en noggrann titt på OKQ8, en aktör som inte bara är känd för sin verksamhet inom drivmedel, utan nu också som en uppstickare inom elhandeln. Vi granskar hur deras erbjudanden står sig mot konkurrensen, transparenta priser samt deras satsning på förnybar el. Vårt mål? Att ge dig all information du behöver för att kunna fatta ett informerat beslut om OKQ8 är rätt elbolag för dina behov.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.2 4.0 4.8 4.3

OKQ8 elpriser & erbjudanden

När det kommer till priserna, så imponerar OKQ8 med konkurrenskraftiga elavtal och transparenta elpriser. Genom att kombinera rörliga och fasta planer strävar de efter att möta olika kunders behov. Med fokus på prisvärdhet och tydliga villkor, gör OKQ8 det enkelt för konsumenterna att förstå exakt vad de betalar för.

Avgifter och bindningstider

OKQ8 har skapat en balans mellan flexibilitet och säkerhet genom sina välstrukturerade avgifter och bindningstider. Fritt från dolda kostnader gör de det möjligt för sina kunder att planera sin ekonomi utan obehagliga överraskningar. Bindningstiderna varierar och är anpassade för att ge kunderna möjlighet att välja den period som passar dem bäst, från helt utan bindningstid till längre kontrakt för de som söker efter långsiktighet.

Rabatter & Erbjudanden

OKQ8 går ofta ut med lockande rabatter och specialerbjudanden för att välkomna nya kunder eller premiera trogna. Kampen om att behålla och tillfredsställa kunderna märks i de fördelaktiga kampanjer de erbjuder.

 • Introduktionsrabatter för nya kunder
 • Lojalitetsrabatter för långsiktiga kunder
 • Säsongsbundna kampanjer med ytterligare besparingar

Påslag

Med konkurrenskraftiga och stabila påslag har OKQ8 positionerat sig som ett transparent och kundvänligt elbolag. Påslagskostnaden är klart specificerad i samtliga avtal vilket bidrar till en smidig och förutsägbar kostnadsstruktur för slutkonsumenten.

Förnyelsebar energi

Hållbarhet står högt på agendan hos OKQ8 och man kan tydligt se en stark inriktning mot förnyelsebar energi. De jobbar aktivt för att inte bara tillhandahålla grön el, men också för att öka kunskapen och medvetenheten kring miljövänlig energiproduktion hos sina kunder.

Typ av Avgift Pris
Månadsavgift [Specifikt belopp]
Bindningstid [Längd på bindningstiden]
Erbjudande Detaljer
Introduktionsrabatt [Procent/rabattsumma]
Lojalitetsrabatt [Procent/rabattsumma]
Påslag Belopp
Elhandelspåslag [Exakt påslagsbelopp]
Förnyelsebar Energi Information
Andel förnyelsebart [Procentuell andel]

Snabbinfo om OKQ8

OKQ8 är inte bara en drivmedelsleverantör utan tillhandahåller även elhandelstjänster. De fokuserar på att erbjuda hållbara och miljövänliga energilösningar för deras kunder. Med sitt engagemang för klimatet erbjuder OKQ8 svanenmärkta elavtal som stödjer övergången till renare energi. Kunden har även möjlighet att välja e-faktura för en smidigare och papperslös fakturahantering, vilket är både bekvämt och bättre för miljön. Dessutom erbjuder OKQ8 samlingsfaktura för de kunder som föredrar att få en samlad överblick av sina kostnader.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger OKQ8:s egna kunder?

Kundomdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot spelar en avgörande roll för att måla en rättvis bild av elbolaget OKQ8. Kunden recensioner tenderar att berömma bolaget för deras höga servicenivåer och användarvänliga hantering. Specifikt kommenteras OKQ8:s transparenta prissättning och deras förmåga att leverera en miljömedveten produkt.

Plattform Antal Recensioner Genomsnittligt Betyg
Reco [Ange antal] [Betyg]/5
SKI [Ange antal] [Betyg]/100
Trustpilot [Ange antal] [Betyg]/5

Timpriser hos OKQ8

Timpriserna hos OKQ8 går att anpassa beroende på kundens unika behov, vilket tillåter en flexibel energikostnad över dygnets timmar. Bolaget erbjuder tydlig information om sina timpriser, vilket ger konsumenterna möjlighet att optimera sin energianvändning och sänka kostnaderna. Mer detaljerad information om deras prisstruktur för olika tider på dygnet kan erbjudas på förfrågan.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tidsintervall Pris per kWh
00:00-07:00 [Specificera pris]
07:00-19:00 [Specificera pris]
19:00-00:00 [Specificera pris]

Fördelar & Nackdelar

Att välja OKQ8 som elektricitetsleverantör kommer med flera fördelar, såsom deras anpassningsbara avtal och engagemang för förnyelsebar energi. Men som med alla tjänster finns också potential för förbättring, något som kunder bör vara medvetna om.

Fördelar Nackdelar
Anpassningsbara avtal Begränsat urval av fasta avtal
Engagemang för förnyelsebar energi Kan uppfattas som dyrare än konkurrenterna vid snabba marknadssvängningar
Inga dolda kostnader Behov av mer tydlig kommunikation vid prisförändringar
Förstklassig kundservice Utrymme för förbättring i digital tjänsteutveckling

Kundsupport

OKQ8 framhäver sin kundservice som en prioriterad aspekt av deras affärsverksamhet. Många kunder har rapporterat om positiva erfarenheter med företagets kundsupport, där snabba svarstider och hjälpsamma handläggare ofta lyfts fram i omdömen. För de som söker direkta svar eller hjälp med sina ärenden erbjuder OKQ8 flera kontaktvägar, däribland telefon och e-post, samt ett informationsrikt hjälpcenter på sin hemsida.

Kontaktmetod Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 20:00
Lördag – Söndag: 10:00 – 16:00
E-post kundservice@okq8.se
Telefonnummer 0771 – 22 44 88
Adress OKQ8 AB, Besöksadress: Vallgatan 3, 170 67 Solna

Sammanfattning

Sammanfattningsvis demonstrerar OKQ8 en stark närvaro i elmarknaden med sin förbindelse till förnyelsebar energi och kunden i centrum. Genom deras transparenta prissättning och anpassningsbara avtal, har OKQ8 lyckats skapa ett förtroende bland sina användare vilket återspeglas i online-recensioner. Trotts en del utmaningar och möjligheter för förbättring står det klart att OKQ8 fortfarande är ett populärt val för svenska hushåll och företag sökandes stabilitet och miljömedvetenhet i deras elförbrukning.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra OKQ8:s elpriser mot andra elbolag?

  För att jämföra elpriser rekommenderar vi att använda vår jämförelsetjänst här på [din webbplatsens namn], där du kan se aktuella priser och erbjudanden från över 150 elbolag inklusive OKQ8.

 • Vilka förnyelsebara energikällor använder OKQ8?

  OKQ8 satsar på el från förnyelsebara källor som vindkraft, solenergi och vattenkraft. Detta bidrar positivt till en mer hållbar framtid och mindre klimatavtryck.

 • Kan jag få ekonomisk rådgivning gällande min elkonsumtion från OKQ8?

  Ja, OKQ8 erbjuder både personlig rådgivning och verktyg på deras webbplats för att hjälpa kunder att förstå och optimera sin elkonsumtion.

 • Vad gör jag vid en flytt för att behålla OKQ8 som min elleverantör?

  Du bör kontakta OKQ8 så fort som möjligt innan din flytt för att säkerställa att övergången blir smidig och att din elleverans inte avbryts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *