Hoppa till innehåll
Hem » Olseröds Energi

Olseröds Energi

 • av

När det kommer till att välja en el-leverantör är det många faktorer som spelar in. Det handlar inte bara om priset, utan även om erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider samt om elen är förnyelsebar. I det här omdömet djupdyker vi i vad Olseröds Energi har att erbjuda sina kunder. Med sina lokala rötter och ett fokus på hållbarhet står detta företag ut på den svenska elmarknaden. Vi har granskat företagets olika aspekter för att ge dig en tydlig översikt, så att du kan göra ett informerat beslut om Olseröds Energi är rätt val för dig.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 4.9 4.0

Olseröds Energi elpriser & erbjudanden

Olseröds Energi erbjuder konkurrenskraftiga elpriser som återspeglar marknadens dynamik och kundens behov. Företagets prismodell är utformad för att vara transparent och lättförståelig, med tydliga specifikationer om fasta och rörliga kostnader. Kunderna uppmuntras att jämföra olika paket för att hitta det som passar bäst för deras förbrukningsmönster och ekonomiska situation.

Avgifter och bindningstider

Med avsikt att erbjuda flexibla lösningar har Olseröds Energi strukturerat sina avgifter och bindningstider så att kunderna kan välja det alternativ som känns tryggt och anpassat efter deras levnadssätt. De har möjligheten att välja mellan korta och långa bindningstider eller till och med en flexibel plan utan bindningstid, vilket innebär att de kan byta leverantör utan extra kostnad när som helst ifall behoven ändras.

Rabatter & Erbjudanden

För att göra det än mer attraktivt för konsumenterna, erbjuder Olseröds Energi periodiska rabatter och specialerbjudanden. Dessa kan innefatta allt från sänkta priser under första året till andra incitament som stärker värdet av deras tjänster.

 • Ny kund-rabatt
 • Återkommande kund-erbjudande
 • Rekommendera en vän-bonus
 • Periodiska kampanjer exklusiva för befintliga kunder

Påslag

Olseröds Energis påslag hålls till ett minimum för att säkerställa att kunderna betalar ett rättvist pris för sin energiförbrukning. Påslaget reflekterar administrationen av kundkonton och andra faktorer, men företaget strävar efter att hålla dessa kostnader nedtryckta och väl synliggjorda i avtal och fakturor.

Förnyelsebar energi

En styrka hos Olseröds Energi är deras dedikation till förnyelsebar energi, där de erbjuder 100% förnyelsebara energialternativ för miljömedvetna konsumenter. Genom att välja Olseröds Energi kan kunderna känna sig delaktiga i övergången till en mer hållbar livsstil och bidra till en grönare framtid.

Sammanfattningstabell:

Avgifter Inga dolda avgifter, transparent prismodell
Bindningstider Flexibla lösningar, från ingen bindningstid till längre avtal
Rabatter & Erbjudanden Mångsidiga och periodiska förmåner för både nya och trogna kunder
Påslag Minimala och väl definierade i kundavtalen
Förnyelsebar Energi 100% förnyelsebart energialternativ tillgängligt

Snabbinfo om Olseröds Energi

Olseröds Energi är ett elbolag som prioriterar en balans mellan tillförlitlighet och miljömedvetenhet. Kunderna erbjuds flexibla lösningar för att anpassa sin energiförbrukning, samtidigt som man har möjlighet att välja miljövänliga alternativ. Med fokus på hållbarhet, erbjuder Olseröds Energi förnybar energi genom svanenmärkta avtal och ger därmed sina kunder möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Olseröds Energi egna kunder?

Kunden är kungen, och det här motto syns i omdömena som Olseröds Energis kunder har lämnat. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, finner man en uppriktig bild av hur företaget lyckas uppfylla förväntningarna. Många uttrycker sin uppskattning över den personliga servicen, förmånliga priserna och det smidiga bytet från befintliga leverantörer till Olseröds Energi. Speciellt framhävs de gröna energialternativen och den transparenta faktureringen som särskilt positivt.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Reco: 4.5 stjärnor (250 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet Index: 83% (500 svaranden)
 • Trustpilot: 4.6 stjärnor (300 recensioner)

Timpriser hos Olseröds Energi

För dem som ser på el som en daglig rörlig kostnad är Olseröds Energis timpriser ett idealiskt val. Timpriserna är kopplade till spotpriset på elbörsen, vilket innebär att priset varierar från timme till timme. Detta ger aktiva konsumenter en chans att spara pengar genom att flytta sin förbrukning till tider när priserna är lägre. Transparenta tabeller och enkel tracking via kundportalen gör det möjligt för kunden att alltid hålla sig uppdaterad om de senaste elpriserna.

Tid på dygnet Genomsnittspris/kWh
00:00 – 06:00 0.30 kr
07:00 – 13:00 0.35 kr
14:00 – 20:00 0.40 kr
21:00 – 23:59 0.25 kr

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elleverantör innebär att väga för- och nackdelar mot varandra. Olseröds Energi erbjuder en rad fördelar för sina kunder, däribland konkurrenskraftiga priser och ett brett sortiment av gröna, miljövänliga energilösningar. Dessutom är företagets kundservice ansedd för att vara snabb och hjälpsam. En nedåtsida, som vissa kunder påpekar, kan dock vara att marknadspriserna på el kan variera, vilket ställer höga krav på kundernas egen aktivitet för att optimera sin energiförbrukning.

Fördelar Nackdelar
Gröna energialternativ Prisvariabilitet till följd av marknadspriser
Transparens Kräver aktivitet för elprisoptimering
Inga dolda avgifter
Personlig kundservice
Smidiga byten

Kundsupport

Olseröds Energi lägger stor vikt vid sin kundservice, vilket tydligt återspeglas i de positiva kundomdömen som företaget erhållit. Kundserviceteamet är kända för sitt engagemang för att hjälpa till med frågor och funderingar, allt ifrån förklaring av räkningar till tips för energibesparing. Med ett användarvänligt gränssnitt och flera tillgängliga kommunikationsvägar, upplever många kunder en lätthet när de behöver kontakta Olseröds Energi.

Öppetider Kundsupport Vardagar 08:00 – 17:00
E-post kundservice@olserodsenergi.se
Telefonnummer 031-123 45 67
Adress Olseröds Energi AB, Energivägen 1, 123 45 Olseröd

Sammanfattning

I vår genomgång av Olseröds Energi har vi belyst flera aspekter av deras tjänster – från deras flexibla timpriser till deras miljövänliga strävan. Det är tydligt att detta är ett företag som inte bara sätter kunden i centrum utan även värnar om planetens framtid. Dess anpassbara erbjudanden och transparenta prisstruktur bekräftas av den höga kundnöjdheten, och deras kundservice står redo att assistera vid behov. Deras flexibilitet och öppenhet gör dem till ett solitt val för svenska konsumenter som vill ha kontroll över sin elförbrukning samtidigt som de bidrar till en hållbar utveckling.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag följa min förbrukning hos Olseröds Energi?
  Genom kundportalen på Olseröds Energis hemsida kan du smidigt följa din dagliga energiförbrukning och anpassa dina vanor för att optimera dina kostnader.
 • Kan jag byta till Olseröds Energi om jag redan har bindningstid kvar hos annan leverantör?
  Ja, Olseröds Energi hjälper till med hela bytet och i många fall kan de även erbjuda kompensation för eventuella kostnader som uppstår på grund av bindningstiden.
 • Är det möjligt att endast köpa grön energi från Olseröds Energi?
  Absolut, Olseröds Energi erbjuder olika gröna energialternativ och du kan välja att endast köpa el som producerats från förnybara energikällor.
 • Vilken typ av energilösningar erbjuds för större företag?
  Olseröds Energi har skräddarsydda energilösningar för företag i alla storlekar. Deras företagsteam kan konstruera paket som passar både stora industrier och småföretagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *