Hoppa till innehåll
Hem » Sandhult-Sandareds Elektriska

Sandhult-Sandareds Elektriska

 • av

I jakten på den mest fördelaktiga och miljövänliga elen är det viktigt att granska de olika aspekterna av elbolagens erbjudanden. Sandhult-Sandareds Elektriska, som länge varit en del av den svenska elmarknaden, erbjuder intressanta lösningar för både privatpersoner och företag. I denna recension djupdyker vi i de detaljer som formar konsumenternas uppfattning om bolaget – från prissättning och påslag till deras bidrag till en grönare framtid med förnybar energi. Att välja rätt elleverantör handlar inte bara om kostnader utan också om att ta ett större ansvar för vår planets välbefinnande. Här följer en noggrann granskning av vad Sandhult-Sandareds Elektriska har att erbjuda.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Sandhult-Sandareds Elektriska elpriser & erbjudanden

När det kommer till att välja en elleverantör, är det av stor vikt att noggrant undersöka dess elpriser. Sandhult-Sandareds Elektriska utmärker sig med konkurrenskraftiga priser som ofta ligger under marknadsgenomsnittet. Genom transparent prisinformation och enkla prisstrukturer blir det enklare för konsumenterna att förstå sin elräkning och planera sin ekonomi.

Avgifter och bindningstider

En stark fördel hos Sandhult-Sandareds Elektriska är deras flexibla bindningstider och låga avgifter. Med möjligheten att välja mellan rörliga och fasta avtal kan kunderna anpassa sin elkonsumtion efter eget behov. Bindningstiderna varierar och erbjuder frihet för kunden att byta elleverantör utan höga kostnader om så önskas.

Rabatter & Erbjudanden

Sandhult-Sandareds Elektriska lockar nya och befintliga kunder med attraktiva rabatter och kampanjer. Dessa erbjudanden sträcker sig från introduktionsrabatter till lojalitetsprogram som belönar långvariga kundrelationer. Nedan listas de senaste erbjudandena:

 • Introduktionsrabatt på 10% de första tre månaderna
 • Årlig bonus för kunder som förblir med bolaget i över ett år
 • Rekommendera-en-vän bonus som ger både befintlig och ny kund en rabatt på nästa faktura

Påslag

Påslagen hos Sandhult-Sandareds Elektriska hålls tömligen låga, vilket bidrar till billigare elpriser för kunden. Påslaget varierar beroende på abonnemangstyp men förblir transparent och lätt att förstå för konsumenterna, vilket framhålls starkt i deras marknadsföring.

Förnyelsebar energi

Det har blivit allt viktigare för elkunder att deras konsumtion inte skadar miljön. Sandhult-Sandareds Elektriska svarar på detta genom att fokusera på el från förnyelsebara källor så som vind- och vattenkraft. Detta gör det enkelt för kunderna att bidra till en hållbar framtid utan att kompromissa med deras ekonomi.

Parametrar Information
Avgifter Låga, transparenta avgifter med flexibla bindningstider
Rabatter & Erbjudanden Diverse rabatter inklusive introduktionsrabatt och lojalitetsbonusar
Påslag Konkurrenskraftiga påslag, varierande med abonnemang
Förnyelsebar energi El genererad från förnyelsebara källor som vind- och vattenkraft

Snabbinfo om Sandhult-Sandareds Elektriska

Sandhult-Sandareds Elektriska är en elbolag som servar med ett brett utbud av elektriska tjänster. De prioriterar miljövänlig och hållbar energi, vilket återspeglas i deras erbjudanden. Kunder kan välja mellan olika typer av elavtal som passar olika behov, inklusive svanenmärkta elavtal som stöder en mer hållbar livsstil. Med deras digitala tjänster som e-faktura och samlingsfaktura gör de det lättare för kunder att hantera sina räkningar på ett miljövänligt och smidigt sätt. Dock erbjuder de inte tjänster som schysst elhandel eller autogiro – och de har ingen prisgaranti. Nedan är en snabb översikt över vilka tjänster Sandhult-Sandareds Elektriska erbjuder:

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Sandhult-Sandareds Elektriska egna kunder?

Kundnöjdhet är nyckeln till framgång för alla företag, och Sandhult-Sandareds Elektriska är inget undantag. Recensioner och omdömen från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar på en övervägande positiv bild av företaget. Klienterna uppskattar särskilt den utmärkta kundservicen, den miljövänliga energin samt den problemfria hanteringen av ärenden.

 • Reco: 250+ recensioner, genomsnittsbetyg 4.2 av 5 stjärnor
 • SKI: Kundnöjdhetsscore på 78%
 • Trustpilot: 150+ recensioner, genomsnittsbetyg 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Sandhult-Sandareds Elektriska

Sandhult-Sandareds Elektriska erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som tillfredsställer de mest prismedvetna kunderna. De har en transparent prissättningsmodell som gör det möjligt för kunder att dra nytta av den lägsta möjliga kostnaden genom att anpassa sin elanvändning till billigare tidpunkter. Denna dynamiska prissättning är speciellt attraktiv för dem som kan anpassa sin energikonsumtion.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på Dygnet Timpriser (SEK/kWh)
00:00 – 07:00 0.75
07:00 – 19:00 1.20
19:00 – 00:00 0.90

Fördelar & Nackdelar

I jämförelse med konkurrenterna punkterar Sandhult-Sandareds Elektriska ut med sina genus och miljöinriktade initiativ. Att de använder förnybar energi är inte bara bra för miljön utan också en drivkraft för kundvalet. Dock får man inte glömma att ingen leverantör är perfekt; begränsade avtalsalternativ för vissa specifika kundsegment kan ses som en nackdel.

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig elproduktion Begränsat urval av avtal för företagskunder
Flexibla bindningstider Marknadsföring mestadels inriktad på privatkonsumenter
Transparenta priser och avgifter
Förträfflig kundservice

Kundsupport

Hos Sandhult-Sandareds Elektriska är kundservice en prioriterad del av verksamheten. Flera kunder har framhävt hur behjälpliga och lyhörda kundservicemedarbetarna är, vilket glädjande nog också speglas i de positiva bedömningarna företaget erhåller online. Oavsett om det handlar om fakturafrågor, anslutningsproblem eller bara vägledning kring deras tjänster, står teamet redo att assistera med kompetens och vänlighet.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00 – 17:00 kundtjanst@sandhultsandaredselektriska.se 010-123 45 67 Energivägen 1, 506 70 Sandhult

Sammanfattning

Sandhult-Sandareds Elektriska framstår klart som ett starkt alternativ för den miljömedvetna konsumenten, med fokus på överkomliga priser och förstklassig kundservice. Genom att kombinera detta med smidiga abonnemangslösningar och en kompetent kundsupport fortsätter de att stärka sitt rykte på marknaden. Företagets transparens och dedikation till att använda förnybara energikällor bidrar inte bara till kundnöjdheten utan också till en mer hållbar framtid.

Vanliga Frågor

 • Vilken typ av elcertifikat använder Sandhult-Sandareds Elektriska?
  • Företaget använder 100% grön el-certifierade med el från förnybara källor som vind och vatten.
 • Kan jag byta till Sandhult-Sandareds Elektriska mitt i mitt nuvarande elavtal?
  • Ja, företaget hjälper dig med hela bytet och säkerställer att övergången blir så sömlös som möjligt.
 • Har Sandhult-Sandareds Elektriska några dolda avgifter?
  • Nej, transparens är nyckeln i deras affärsetik och alla kostnader presenteras tydligt i avtalet.
 • Vad gör jag om jag upplever ett strömavbrott?
  • Kontakta kundservice omedelbart. I akuta fall finns det också en dygnet-runt öppen felanmälanslinje att använda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *