Hoppa till innehåll
Hem » SEVAB Strängnäs Energi

SEVAB Strängnäs Energi

 • av

I den ständigt växande skogen av elbolag, där varje löv verkar lika grönt, är det inte lätt att hitta rätt. Men i en värld där valfriheten aldrig varit större är det av allra största vikt att göra ett välgrundat beslut när det gäller din el. I denna recension lyfter vi fram SEVAB Strängnäs Energi, ett bolag med djupa rötter i den Sörmländska myllan och en helhjärtad satsning på förnyelsebar energi. Här får du en överblick av hur de står sig i konkurrensen, vilket hjälper dig att avgöra om de kan tända upp tillvaron på just ditt hemmaplan.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 5 av 5 4 av 5

SEVAB Strängnäs Energi elpriser & erbjudanden

Det är ingen hemlighet att elpriser kan variera stort och ofta är det svårt att få grepp om vad som faktiskt utgör en god affär. Hos SEVAB Strängnäs Energi hittar du transparenta och konkurrenskraftiga priser, där företaget strävar efter att hålla en jämn och rättvis prisnivå över tiden. Med deras mix av fast och rörligt elpris har kunderna möjlighet att anpassa sitt avtal efter egna förutsättningar och marknadsläget.

Avgifter och bindningstider

En avgörande faktor i val av elbolag är avgifter och bindningstider. På den fronten skiljer sig SEVAB Strängnäs Energi positivt från mängden. Här erbjuds nämligen korta bindningstider samt låga – eller i vissa fall inga – fasta avgifter. Denna kombination ger en stor frihet och flexibilitet för konsumenten, ett värdefullt löfte speciellt i växlande tider.

Rabatter & Erbjudanden

Att locka till sig nya kunder och belöna trogna sådana är en konst, och SEVAB Strängnäs Energi målar med breda penseldrag. De erbjuder regelbundet kampanjer som kan inkludera allt från generösa välkomstrabatter till långtidsbonusar för den som stannar kvar. Dessutom, ibland samarbetar de med lokala företag vilket kan leda till unika erbjudanden. Kolla in aktuella kampanjer här nedan:

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyaltybonus för langtidstrognad
 • Specialerbjudanden knutna till lokala event

Påslag

Påslagen som tillkommer på din elräkning hos många andra elbolag kan vara svåra att förstå sig på. SEVAB Strängnäs Energi strävar efter att hålla dessa kostnader nere för att underlätta för sina kunder – transparens är nyckeln. Ett konkurrenskraftigt påslag innebär att mer av dina pengar faktiskt går till elen du använder, snarare än till ogenomskinliga extrakostnader.

Förnyelsebar energi

Varsamt omfavna av Sörmland vindar och sol, satsar SEVAB Strängnäs Energi fullt ut på förnyelsebara energikällor. Omställningen till grönt är inte bara en del av deras affärsmodell – det är en passion. Kunderna kan känna sig stolta över att bidra till en hållbar framtid genom att välja deras hundra procent förnyelsebara energialternativ.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Låga/Inga fasta avgifter Korta bindningstider Varierade rabatter för nya och lojala kunder Konkurrenskraftiga påslag 100% förnyelsebar energi

SEVAB Strängnäs Energi – Hållbara energilösningar för framtiden

SEVAB Strängnäs Energi är inte bara en leverantör av elektricitet, utan ett företag som prioriterar miljövänliga energilösningar och strävar efter att vara en pålitlig partner i kundernas energianvändning. Som lokalt energibolag satsar SEVAB på hållbar utveckling och erbjuder sina kunder tjänster som underlättar vardagen samtidigt som de minskar miljöpåverkan.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Förnybar och lokalproducerad energi

Med fokus på förnyelsebar energiproduktion erbjuder SEVAB Strängnäs Energi lokalproducerad el till sina kunder. Företaget säkerställer att elen kommer från förnybara energikällor som vind, vatten och sol, vilket gör deras elavtal svanenmärkta. Detta är ett bevis på att man vid val av SEVAB som elleverantör bidrar till en hållbar miljö och ett grönt samhälle.

Smidig fakturahantering

SEVAB underlättar för sina kunder genom moderna och flexibla betalningslösningar. Trots att de inte erbjuder autogiro eller schysst elhandel just nu, så har de tagit fram system för e-faktura och pappersfaktura för att passa olika kunders preferenser. Samlingsfaktura är ytterligare en service som gör det enkelt för företagskunder att hantera flera abonnemang på en och samma faktura.

Hållbarhet och kundnöjdhet i fokus

SEVAB Strängnäs Energi arbetar aktivt med att förbättra och utveckla sina tjänster för att möta kundernas behov och samtidigt driva på för en hållbar framtid. En fortsatt satsning på miljövänliga lösningar och anpassade tjänster visar deras engagemang för både kundnöjdhet och miljöskydd.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger SEVAB Strängnäs Energis egna kunder?

Kundrecensioner ger en inblick i hur väl ett företag uppfyller sina kunders förväntningar. För SEVAB Strängnäs Energi, reflekterar recensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot en övergripande positiv upplevelse. Kunderna värdesätter främst den transparenta prissättningen, det personliga kundbemötandet och bolagets engagemang i hållbar energi. Det finns dock alltid utrymme för förbättring, och företaget tar aktiv del av feedback för att kontinuerligt förbättra sina tjänster.

 • Reco.se: X antal recensioner, medeltal X.X/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Y% nöjdhetskvote
 • Trustpilot: Z antal recensioner, rating X.X/5

Timpriser hos SEVAB Strängnäs Energi

Med en energimarknad i ständig rörelse är timpriserna hos SEVAB Strängnäs Energi designade för att ge en balans mellan rimliga kostnader och en stabil energiförsörjning. Med möjligheten att välja mellan olika typer av elavtal, kan kunder välja den plan som bäst överensstämmer med deras förbrukningsmönster och riskbenägenhet. Timpriser varierar beroende på marknadsförhållanden, men SEVAB Strängnäs Energis prissättning siktar på att alltid vara konkurrenskraftig.

Tid på dygnet Standardpris per kWh Pris med rabatt per kWh
Dagtid (07:00-19:00) X öre X öre
Nattid (19:00-07:00) X öre X öre

Fördelar & Nackdelar

Varje elbolag har sina starka och svaga sidor, och SEVAB Strängnäs Energi inget undantag. Bland fördelarna märks de låga påslagen och fasta avgifterna, den kundvänliga servicen och det stora fokuset på förnyelsebar energi. Många kunder uppger även att de uppskattar de flexibla bindningstiderna och de löpande kampanjerna. En nackdel som lyfts fram handlar ibland om brist på specifika produkter för särskilda behov, något som bolaget kan arbeta med framåt.

Fördelar Nackdelar
Låga påslag och fasta avgifter Begränsat produktutbud för specifika behov
Flexibla bindningstider
Fokus på förnyelsebar energi
Kontinuerliga kundkampanjer
Personligt kundbemötande

Kundsupport

När det kommer till kundtjänst erbjuder SEVAB Strängnäs Energi support som är lika pålitlig som deras energiförsörjning. Oavsett elrelaterad förfrågan eller behov av assistans, har de en välutbildad kundservice redo att hjälpa till. Det personliga bemötandet uppmärksammas ständigt i kundrecensioner, och deras arbete mot högre kundnöjdhet återspeglas i deras responsivitet och hjälpsamma inställning.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post kundservice@sevab.com
Telefonnummer 0152-291 00
Adress SEVAB Strängnäs Energi, Energigatan 11, 645 41 Strängnäs

Sammanfattning

SEVAB Strängnäs Energi klarar av att leverera inte bara stabila och hållbara energilösningar men också en kundtjänst som lyssnar och engagerar sig i sina kunders välmående. Från konkurrenskraftiga timpriser till en dedikerad support, sticker detta energibolag ut som en pålitlig partner i kundernas vardagliga liv. Med ett tydligt fokus på förnyelsebara energikällor och en öppen dialog med kunderna, positionerar de sig starkt på den svenska energimarknaden.

Vanliga Frågor

 • Fråga: Kan jag byta elavtal hos SEVAB Strängnäs Energi när som helst?
  • Svar: Ja, SEVAB Strängnäs Energi erbjuder flexibilitet i sina avtal och möjliggör byte under enkla former beroende på kundens nuvarande avtalsvillkor.
 • Fråga: Hur arbetar SEVAB Strängnäs Energi med hållbarhet?
  • Svar: Företaget är aktivt inom områden såsom solenergi, vindkraft och andra förnyelsebara energikällor och strävar ständigt efter att minska sin miljöpåverkan samt öka andelen grön energi i sitt utbud.
 • Fråga: Vad skiljer SEVAB Strängnäs Energi från andra elleverantörer?
  • Svar: Deras engagemang i lokalsamhället, kombinerat med ett starkt fokus på personlig service och transparent prissättning, sätter dem i en egen liga jämfört med många andra aktörer inom branschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *