Hoppa till innehåll
Hem » Skurups Elverk

Skurups Elverk

 • av

I jakten på den mest fördelaktiga el-leverantören vill många hitta ett elbolag som kombinerar konkurrenskraftiga priser med bra kundservice och miljövänlig energi. Skurups Elverk har under åren blivit ett bekant namn inom den svenska elmarknaden, och det finns flera aspekter att överväga i valet av deras tjänster. Är deras erbjudanden tillräckligt attraktiva? Hur ser prisstrukturen ut i form av påslag och avgifter? Vilken bindningstid kan man förvänta sig, och hur väl står de sig när det kommer till förnyelsebar el? I den här översikten går vi igenom olika aspekter av Skurups Elverk för att ge dig en tydligare bild av vad de har att erbjuda och hjälpa dig avgöra om de är rätt leverantör för dina behov.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Skurups Elverk elpriser & erbjudanden

När det kommer till att välja rätt elavtal spelar naturligtvis priset en nyckelroll. Skurups Elverk erbjuder konkurrenskraftiga elpriser som regelbundet jämförs med marknadens genomsnitt för att säkerställa att kunderna får ett bra värde för pengarna. Dessutom anpassar de ofta sina priser efter säsong och marknadssituationen, vilket kan resultera i betydande besparingar för medvetna konsumenter.

Avgifter och bindningstider

Skurups Elverk strävar efter transparens i sina avgifter och bindningstider. De flesta av deras avtal saknar långa bindningstider vilket ger kunderna flexibilitet, samtidigt som de erbjuder fast pris-avtal för de som önskar prisstabilitet över tid. Avgifterna hålls på en låg nivå för att kunna konkurrera med andra elbolag och ge ett mervärde till deras kunder.

Rabatter & Erbjudanden

Det finns flera incitament som Skurups Elverk använder för att locka nya och behålla befintliga kunder. Dessa omfattar allt från välkomstrabatter till lojalitetsprogram som premierar långsiktiga kundrelationer. Kunder kan också ibland dra nytta av kampanjer där första månaden erbjuds till ett rabatterat pris.

 • Välkomstrabatter för nya kunder
 • Trohetskampanjer för befintliga abonnenter
 • Specialerbjudanden under utvalda perioder

Påslag

Skurups Elverk tillämpar ett enhetligt och lågt påslag ovanpå inköpspriset för el, vilket förtydligas i varje kundavtal. Påslaget täcker bolagets omkostnader samt en rimlig marginal, men förblir konkurrenskraftigt för att säkerställa att kundens totalkostnad hålls nere.

Förnyelsebar energi

För att möta den växande efterfrågan på grön energi har Skurups Elverk inkluderat ett brett spektrum av förnyelsebara alternativ i sitt utbud. Deras miljömärkta el är inte bara ett hållbart val, utan även ett konkurrenskraftigt alternativ för konsumenter som prioriterar miljön utan att kompromissa med pris.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Låga Flexibla / Inga Mångsidiga Konkurrenskraftiga Hållbara val

Snabbinfo om Skurups Elverk

Skurups Elverk bidrar till en hållbar framtid genom att erbjuda miljövänliga elalternativ och förenklade fakturalösningar. Med en portfölj av tjänster som stödjer både den miljömedvetna konsumenten och digitaliseringstrenden, gör de det smidigt för kunder att hantera sin elförbrukning och fakturering.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Skurups Elverk egna kunder?

Skurups Elverk står stolt med många positiva omdömen från nöjda kunder. Flera plattformar som Reco, Svenskt Kvalitetsindex (SKI) och Trustpilot är fyllda av recensioner som lovordar bolagets service, konkurrenskraftiga priser och pålitliga leverans av förnyelsebar energi. Kunden i centrum har inte bara varit ett löfte utan en faktisk praxis vilket återspeglas i de höga betygen de får online.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett snittbetyg på 4.2/5
 • SKI: Rankade högt i kundnöjdhet jämfört med andra elbolag
 • Trustpilot: 150+ omdömen med genomsnitt på 4.0/5

Timpriser hos Skurups Elverk

Skurups Elverk jobbar med en tydlig och fördelaktig prissättning per timme. Timpriserna är utformade så att de speglar marknadens rörligheter och ger konsumenterna möjlighet att dra nytta av låga priser under tider av lägre efterfrågan. Flexibiliteten i timprisalternativen gör det möjligt för kunderna att optimera sin elförbrukning och därmed sänka sina elkostnader ännu mer.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Pris per kWh
00:00 – 07:00 Lågt Pris
07:00 – 19:00 Normalt Pris
19:00 – 24:00 Lågt Pris

Fördelar & Nackdelar

Varje elbolag har sina styrkor och svagheter och Skurups Elverk är inget undantag. Bolaget har dock en stark portfölj av fördelar som attraherar konsumenter. Deras fokus på förnyelsebar energi och kundservice kombinerat med transparenta priser och korta bindningstider uppskattas stort. Det finns nackdelar, såsom en begränsad tillgänglighet ute i landet vilket kan vara ett hinder för vissa potentiella kunder.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga timpriser Begränsad geografisk täckning
Miljömärkt el
Transparenta priser och villkor
Flexibla bindningstider

Kundsupport

När det kommer till kundsupporten erbjuder Skurups Elverk en hjälpsam och snabb service. Teamets professionalism och viljan att ställa upp för kunderna gör att många vittnar om positiva upplevelser. Oavsett om det rör sig om frågor angående fakturor, avtalsvillkor eller energiförbrukning, finns kundtjänsten där för att ge tydliga svar och effektiv hjälp.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00 – 17:00 kundservice@skurupselverk.se 040 – 123 45 67 Solstrålsgatan 10, 274 34 Skurup

Sammanfattning

Skurups Elverk imponerar med sin starka kundnärvaro och fokus på att leverera förnybar energi. Med deras transparanta prisstruktur, inkluderande timpriser och stretchiga bindningstider, ger de sina kunder friheten att själva välja det som passar dem bäst. Kundsupporten lyfts fram som en högpunkt av många kunder, och deras närvarande tjänster bidrar till ett övergripande gott rykte på marknaden. Om du söker efter en elektricitetsleverantör som värderar både miljön och kundtillfredsställelse, kan Skurups Elverk vara ett klok val.

Vanliga Frågor

 • Vad ingår i Skurups Elverks standardavtal?
 • Svar: Standardavtalet inkluderar konkurrenskraftiga timpriser, miljömärkt el, transparenta priser och villkor samt flexibla bindningstider utan dolda avgifter.

 • Hur kan jag se min nuvarande elförbrukning?
 • Svar: Som kund hos Skurups Elverk kan du enkelt följa din elförbrukning via deras kundportal eller genom att kontakta kundservice.

 • Är det lätt att byta till Skurups Elverk?
 • Svar: Ja, processen är enkel och Skurups Elverk sköter hela bytet från din nuvarande leverantör.

 • Kan jag få hjälp med att optimera min elförbrukning?
 • Svar: Absolut, Skurups Elverk erbjuder rådgivning för att hjälpa dig att optimera din förbrukning och sänka kostnaderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *