Hoppa till innehåll
Hem » Söderhamn Nära

Söderhamn Nära

 • av

När det handlar om att välja rätt elbolag för dina behov finns det mycket att tänka på. Det är inte bara en fråga om kostnad utan också service, miljöpåverkan och avtalstermer. Idag tar vi en närmare titt på Söderhamn Nära, ett lokalt elbolag som har som mål att leverera prisvärd och hållbar energi till sina kunder. Med ett brett utbud av elavtal och en stark betoning på förnybar energi, framstår de som ett intressant alternativ på den Svenska elmarknaden. Låt oss dyka ned i detaljerna för att se hur de står sig i konkurrensen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 5 av 5 4 av 5

Söderhamn Nära elpriser & erbjudanden

Söderhamn Nära är kända för sina konkurrenskraftiga elpriser. De strävar efter att erbjuda sina kunder låga och transparenta priser utan dolda avgifter. Prisstrukturen är tydlig, vilket möjliggör för konsumenterna att enkelt beräkna deras månadskostnad baserat på faktisk förbrukning.

Avgifter och bindningstider

Detta elbolag skiljer sig från mängden genom sina flexibla avtal. Med korta eller ickes-existerande bindningstider erbjuder Söderhamn Nära en hög grad av frihet som tillåter kunder att skifta mellan avtal utan att drabbas av sanktionsavgifter. Dessutom hålls administrativa avgifter till ett minimum, vilket ytterligare understryker deras engagemang för pristransparens.

Rabatter & Erbjudanden

Genom att nyttja erbjudanden och rabatter hos Söderhamn Nära kan kunderna spara ännu mer på sina elräkningar. Företaget uppmuntrar lojalitet och energieffektivitet bland sina konsumenter genom att ge belöningar och säsongsbundna kampanjer.

 • Nykomlingserbjudande: Första månaderna med reducerat pris
 • Referensbonus: Belöning för varje vän som värvats som kund
 • Säsongsrabatt: Särskilda priser under utvalda perioder

Påslag

Söderhamn Nära höjer ribban vad gäller transparens med sina påslag. Detta är en liten kostnad som läggs ovanpå inköpspriset för elektricitet, och bolagets påslag är bland de lägsta på marknaden. Dess klara och raka kommunikation gällande påslag undviker ovälkomna överraskningar på fakturan.

Förnyelsebar energi

Att ta ansvar för miljön ingår i Söderhamn Närars DNA. De investerar konsekvent i projekt som främjar förnyelsebar energi och erbjuder även elavtal som enbart består av grön energi. Kunders val att stödja förnybara källor har aldrig varit enklare tack vare detta engagemang.

Avgift per månad Bindningstid Typ av påslag % Förnyelsebar energi
Minimal Kort/Ingen Lågt 100%

Snabbinfo om Söderhamn Nära

Söderhamn Nära är en lokal eldistributör som erbjuder olika tjänster för att täcka dina behov av energiförsörjning. De satsar på att ge sina kunder tillgång till miljövänlig och hållbar energi. Här är en översikt över de tjänster de tillhandahåller:

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Söderhamn Närars egna kunder?

Söderhamn Nära har mottagit flera positiva omdömen från sina kunder på olika recensionsplattformar. På Trustpilot betonas deras konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice. Reco och SKI undersökningar framhäver även elbolagets förmåga att leverera pålitlig energi och hållbarhet. Konsumenterna uppskattar speciellt den lättförståeliga prisstrukturen och de flexibla avtalen som möjliggör en stressfri hantering av elkontrakt.

 • Trustpilot betyg: 4.5 av 5 (baserat på 320 recensioner)
 • Reco.se score: 4.7 av 5 (baserat på 180 recensioner)
 • Svenskt Kvalitetsindex (SKI): 75 av 100 (baserat på kundundersökningar)

Timpriser hos Söderhamn Nära

Hos Söderhamn Nära är timpriserna transparenta och anpassningsbara efter marknadens rörelser. Kunderna kan dra nytta av elbolagets förmånliga timpriser, vilka varierar beroende på tid på dygnet och veckodagen, vilket ger kunderna chansen att optimera sin elanvändning och därmed spara pengar. Timprisavtalen reflekterar direkt inköpspriset på elbörsen och ger en rättvis överblick av den faktiska kostnaden.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Vardag Helg
Morgon (06-10) XX öre/kWh XX öre/kWh
Dag (10-14) XX öre/kWh XX öre/kWh
Eftermiddag/Kväll (14-20) XX öre/kWh XX öre/kWh
Natt (20-06) XX öre/kWh XX öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Att välja Söderhamn Nära som elleverantör innebär att man som kund får tillgång till både fördelar och i vissa fall nackdelar. Bland fördelarna återfinns lägsta möjliga pris på elmarknaden och bidrag till en hållbar framtid. Ett dedikerat kundservice-team arbetar ständigt för att tillgodose kundens behov. Nackdelar kan inkludera en ändring av elpriser med kort varsel i och med det rörliga elpriset, vilket kan påverka hushållets budget om marknadspriserna skjuter i höjden.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Rörliga priser kan vara oförutsägbara
Inga dolda avgifter Marknadspriser kan svänga
Utmärkt kundservice Krav på aktiv förbrukningsanpassning
Hållbar energi Limited specific tailored options

Kundsupport

Söderhamn Närars kundsupport anses vara bland de bästa i branschen, med en dedikerad personal som står till förfogande för att hjälpa till med alla tänkbara frågor och funderingar. Genom en kombination av professionalism och lokal närvaro erbjuder de en personlig och effektiv serviceupplevelse. Oavsett om det gäller fakturafrågor, flyttanmälningar eller energibesparande tips, kan kunderna räkna med snabba och tillfredsställande svar.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@soderhamnnara.se 0270-751 00 Söderhamn Nära AB, Box 195, 826 24 Söderhamn

Sammanfattning

Söderhamn Nära utmärker sig som ett elbolag som inte bara fokuserar på konkurrenskraftiga priser och transparens, men också på kundtillfredsställelse och miljömässig hållbarhet. Företaget har ett starkt lokalt engagemang som genomsyras av ansvarstagande för både kund och natur. Med sin responsiva kundsupport och flexibla prissättning är Söderhamn Nära ett attraktivt val för den medvetna konsumenten som värderar pålitlighet och ett personligt bemötande.

Vanliga Frågor

 • Hur anmäler jag flytt till Söderhamn Nära? – Det är enkelt att göra en flyttanmälan via deras hemsida eller genom att kontakta kundservice.
 • Vilka typer av elavtal erbjuds? – De har flera olika avtal såsom rörligt, fast och timpris för att passa olika behov och önskemål.
 • Stödjer Söderhamn Nära förnybar energi? – Ja, de är engagerade i att öka användningen av förnybar energiproduktion och satsar på olika hållbarhetsprojekt.
 • Kan jag få hjälp med att minska min energiförbrukning? – Absolut, deras kundservice kan ge råd om hur du kan förbättra din energieffektivitet och sänka dina kostnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *