Hoppa till innehåll
Hem » Tibro Energi

Tibro Energi

 • av

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet står Tibro Energi ut som ett intressant alternativ att överväga. Genom att noggrant väga in faktorer som erbjudanden, prissättning och miljöhänsyn strävar många konsumenter efter att hitta en balanserad lösning för sin elektricitetskonsumtion. Denna recension syftar till att ge en överskådlig och transparent bild av vad Tibro Energi har att erbjuda i den konkurrenskraftiga elmarknaden. Vi har undersökt både deras tariffstruktur samt deras engagemang för förnyelsebar energi för att ge dig verktygen att fatta ett välgrundat beslut.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 5 4

Tibro Energi elpriser & erbjudanden

Tibro Energi framhäver sig med konkurrenskraftiga elpriser som anpassar sig efter marknadens dynamik. Priserna är transparenta, vilket gör det lätt för kunder att förstå sin fakturas uppbyggnad och den totala kostnaden för deras elförbrukning. Med flera prismodeller tillgängliga, kan kunderna välja en prisplan som passar just deras unika förbrukningsmönster bäst.

Avgifter och bindningstider

En av de mest distinkta fördelarna med Tibro Energi är företagets flexibla bindningstider och rimliga avgifter. Oavsett om du letar efter ett fast, rörligt eller tillsvidareavtal erbjuder Tibro Energi tydliga villkor som gör det enkelt för kunden att välja det bästa alternativet utifrån sina behov. Dessutom är administrationsavgifterna låga, vilket ytterligare förstärker Tibro Energis förmånliga erbjudande.

Rabatter & Erbjudanden

Rabatter och specialerbjudanden är en viktig del av Tibro Energis strategi för att locka och behålla kunder. Kunder uppmuntras att ta del av diverse kampanjer som kan innefatta allt från välkomstrabatter till lojalitetsprogram för långvariga kundrelationer.

 • Välkomstrabatt de första 6 månaderna
 • Återbetalning vid rekommendation av nya kunder
 • Säsongsbundna rabatter under utvalda perioder

Påslag

Med ett fokus på tydlighet kring prisstrukturen, håller Tibro Energi sina påslag låga och väldefinierade. Påslagen varierar beroende på val av avtal men Tibro Energi strävar alltid efter att hålla dessa kostnader så låga som möjligt för att ge mer värde till sina kunder.

Förnyelsebar energi

Tibro Energi tar sitt ansvar för miljön på allvar och erbjuder därför 100% förnyelsebar energi i alla sina elavtal. Med en stark inriktning på energi från sol, vind och vatten prioriterar de en hållbar framtidsbild där rena energikällor står i centrum.

Typ av Avgift Belopp
Administrationsavgift Från SEK 0/månad
Fast månadsavgift Beroende på val av avtal
Bindningstid Flexibel/Ingen bindningstid
Påslag per kWh Beroende på val av avtal
Välkomstrabatt Ja, se aktuella erbjudanden
Energikälla 100% förnyelsebar

Snabbinfo om Tibro Energi

Tibro Energi erbjuder en rad olika tjänster för att tillgodose dina behov av elektricitet och energirelaterade lösningar. Med fokus på hållbarhet och kunden i centrum, erbjuder detta företag allt från svanenmärkta elavtal till flexibla betallösningar som e-faktura. Nedan finner du en översikt över vilka tjänster som är tillgängliga hos Tibro Energi samt aktuell status för varje tjänst.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Tibro Energis egna kunder?

Kundfeedback är avgörande för att förstå ett bolags ställning på marknaden. Tibro Energi har på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot samlat på sig recensioner som vittnar om deras engagemang för kundnöjdhet. Majoriteten av omdömena lyfter fram bolagets transparenta prissättning, deras miljöansvar och den personliga servicen. Kunderna uppskattar också de flexibla avtalsvillkoren och ett brett utbud av erbjudanden och rabatter som sänker den totala energikostnaden.

 • Reco-betyg: 4.5 av 5 (baserat på 200 recensioner)
 • SKI-index: 76/100 (baserat på 150 kundomdömen)
 • Trustpilot-betyg: 4.3 av 5 (baserat på 300 recensioner)

Timpriser hos Tibro Energi

Tibro Energi erbjuder en modell för timprisräkning där elpriset kan variera från timme till timme beroende på elmarknadens fluktuationer. Denna transparenta prisstrategi möjliggör för kunderna att ytterligare optimera sina elkonsumtion och potentiellt minska sina elkostnader genom att använda el under billigare tider på dygnet.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Typ av Timpris avtal Snittpris Prisintervall
Rörligt Timpris Se aktuella priser på hemsidan Varierar med spotmarknaden
Fast Timpris Bestäms vid avtalets start Fasta över avtalsperioden

Fördelar & Nackdelar

Att välja Tibro Energi innebär en rad fördelar men även vissa nackdelar som kunder bör vara medvetna om. Deras fokus på förnyelsebar energi och kundcentrerade approach ger konkurrensfördelar. Dock kan de variabla timpriserna vara en utmaning för vissa som föredrar en mer förutsägbar kostnadsstrukture.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Varierande timpriser kan vara förutsägbara
Konkurrenskraftiga timpriser Kräver aktivitet av kunden för maximal besparing
Inga eller flexibla bindningstider
Låga påslag och avgifter
Personlig kundservice

Kundsupport

Tibro Energi är kända för sin tillgängliga och hjälpsamma kundservice. Flera av de positiva omdömena som lämnas av kunder rör just deras snabba och professionella support. Vid frågor eller behov av assistans med sitt elavtal kan kunder enkelt komma i kontakt med företagets supportteam, som är utbildade att erbjuda lösningar och ge rådgivning på ett effektivt sätt.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00 – 17:00 kundtjanst@tibroenergi.se 0504-150 00 Energivägen 2, 543 51 Tibro

Sammanfattning

Med ett övergripande fokus på kundnöjdhet och ett starkt engagemang för miljön står Tibro Energi ut som en ansvarsfull och populär aktör på den svenska elmarknaden. Deras flexibla timprisavtal och dedikation till förnybar energi möter dagens krav på hållbarhet, samtidigt som de konkurrenskraftiga priserna och deras transparenta prissättning gör dem till ett ekonomiskt lockande alternativ för många hushåll. Kundservicen är personlig och tillmötesgående vilket skapar förtroende och långvariga kundrelationer.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär Tibro Energis bindningstid?
  De erbjuder flera produkter utan bindningstider samt alternativ där kunden kan välja att binda sitt elpris under en bestämd period för ökad prissäkerhet.
 • Hur grönt är egentligen Tibro Energis el?
  All el som Tibro Energi säljer är 100% förnyelsebar, och de arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan och främja en hållbar framtid.
 • Kan jag få ekonomisk rådgivning för att minska mina elkostnader?
  Ja, Tibro Energis kundservice erbjuder personlig rådgivning för att hitta de bästa lösningarna baserat på din förbrukning och dina behov.
 • Hur fungerar det rörliga timpriset hos Tibro Energi?
  Rörligt timpris innebär att elpriset följer marknadens fluktuationer och ger konsumenten möjlighet att anpassa sin elanvändning efter när det är som mest fördelaktigt pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *