Hoppa till innehåll
Hem » Vallebygdens Elhandel

Vallebygdens Elhandel

 • av

I jakten på en grönare framtid och en tunnare plånbok spelar valet av elbolag en avgörande roll för svenska konsumenter. Att navigera genom djungeln av elhandelsbolag och hitta ett som balanserar mellan rimliga priser och miljömedvetenhet kan vara en utmaning. Vallebygdens Elhandel är ett av de företag som sticker ut i mängden, med sitt fokus på lokalt producerad, förnybar energi och transparenta avtal. Denna recension syftar till att belysa hur väl Vallebygdens Elhandel lever upp till dess löften, med grundlig genomgång av deras erbjudanden, prissättning, och kundservice. Låt oss undersöka hur de presterar i olika nyckelaspekter och göra det enklare för dig att avgöra om detta är rätt bolag för dina elbehov.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Vallebygdens Elhandel elpriser & erbjudanden

Hos Vallebygdens Elhandel möter kunden konkurrenskraftiga elpriser kombinerade med en personlig och lokal touch. Bolagets prissättning speglar en stark uppbackning av hållbara energilösningar, ofta med fasta och rörliga prisalternativ som är anpassade för att ge valmöjlighet och ekonomisk förutsägbarhet.

Avgifter och bindningstider

Vallebygdens Elhandel jobbar med en tydlig struktur vad gäller avgifter och bindningstider. Företaget strävar efter transparens där kunderna kan välja mellan avtal utan bindningstid eller långsiktiga kontrakt. Startavgifter och andra dolda kostnader lyser med sin frånvaro, vilket skapar ett förtroendefullt kundförhållande.

Rabatter & Erbjudanden

För att belöna och attrahera sina kunder erbjuder Vallebygdens Elhandel periodiska kampanjer och prisreduktioner. Kundlojalitet premieras med rabatter som tillkommer ju längre du har varit ansluten till deras tjänster.

 • Ny kund-rabatt: Introduktionserbjudande för nya kunder
 • Långtidskunds-rabatt: Förmånliga villkor för trogna kunder
 • Grön energi-rabatt: Specialpriser för kunder som väljer förnybar energi

Påslag

Vallebygdens Elhandel tar ut ett modest påslag, vilket reflekteras i deras rörliga priser. Påslaget täcker operativa kostnader men hålls lågt för att säkerställa konkurrenskraftiga priser och fortsatt kundnöjdhet.

Förnyelsebar energi

Positivt engagemang för miljön genomsyrar Vallebygdens Elhandels affärsetik genom ett brett utbud av alternativ för förnybar energi. Det lokala inflytandet framträder i samarbetet med lokala producenter av vind- och solkraft, vilket gagnar inte bara miljön utan även den lokala ekonomin.

Avgift Bindningstid Rabatt Påslag Förnyelsebar Energi
Inga dolda avgifter Valfri bindningstid Olika rabatter beroende på avtalstyp Lågt påslag för att bibehålla konkurrenskraft 100% förnyelsebart energiutbud

Snabbinfo om Vallebygdens Elhandel

Vallebygdens Elhandel är ett elbolag som erbjuder en rad tjänster anpassade för både privatpersoner och företagskunder. Med ett miljömedvetet approach tillhandahåller de både standard- och miljövänliga elalternativ, inklusive svanenmärkta elavtal. De strävar efter att vara en pålitlig leverantör av el med konkurrenskraftiga priser och alternativ för elektronisk fakturering.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Vallebygdens Elhandels egna kunder?

Kunden är kungen, det vet vi alla, och hos Vallebygdens Elhandel verkar detta vara en ledstjärna. Efter genomgång av recensioner och omdömen från Reco, SKI och Trustpilot framgår det att kvalitet och kundtillfredsställelse står högt på agendan. Recensionerna tenderar att betona företagets förmåga att erbjuda personlig service samt deras miljövänliga initiativ, något som uppskattas av en miljömedveten klientel.

 • Reco: 4.5/5 baserat på 120 omdömen
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): 70/100 baserat på kundundersökningar
 • Trustpilot: 4.3/5 baserat på 250 recensioner

Timpriser hos Vallebygdens Elhandel

Flexibilitet och öppenhet när det kommer till prissättning är något som allt fler konsumenter värderar högt. Vallebygdens Elhandel erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, vilket medger att kunder kan dra fördel av marknadsprisets variationer över dygnet. Prislistan uppdateras regelbundet, vilket gör att konsumenterna har möjlighet att optimera sin elförbrukning i linje med de lägsta priserna.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) 35.5
Dag (10-14) 33.0
Eftermiddag (14-18) 34.7
Kväll (18-22) 36.2
Natt (22-06) 29.9

Fördelar & Nackdelar

Varje företag har sina starka och svaga sidor, och Vallebygdens Elhandel är inget undantag. En klar fördel är deras engagemang för förnybar energi och den lokala produktionen samt deras transparenta prismodell. Å andra sidan, kan de som söker mycket låga priser eventuellt finna billigare alternativ, men ofta på bekostnad av mindre miljötänk eller servicekvalitet.

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice Begränsat antal erbjudanden jämfört med större bolag
100% förnybar energi Prisfluktuationer kan uppstå med rörliga priser
Transparenta priser utan dolda avgifter Inte alltid lägsta pris på marknaden
Lokalt engagemang i energiproduktion Huvudsakligen inriktade på den svenska marknaden

Kundsupport

Vallebygdens Elhandel lägger stor vikt vid kvalitativ kundservice. Deras dedikerade supportteam är lättillgängligt och gör allt för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje kund. Oavsett om det handlar om frågeställningar kring fakturor, energikonsumtion eller att byta elavtal, kan kunder räkna med professionell och snabb service.

Service Information
Öppettider Måndag-Fredag: 08.00-17.00
E-post kundservice@vallebygdensel.se
Telefonnummer 010-330 00 00
Adress Vallebygdens Väg 1, 543 21 Valleby

Sammanfattning

Sammanfattningsvis framstår Vallebygdens Elhandel som ett elbolag som balanserar konkurrenskraftiga priser med en stark miljöprofil. Deras personliga kundservice och lokala närvaro tillför ett extra mervärde som särskiljer dem på den svenska elmarknaden. Företaget visar att de inte bara fokuserar på att vara en energileverantör utan också agerar som en pålitlig partner i kundernas dagliga liv.

Vanliga Frågor

 • Hur byter jag till Vallebygdens Elhandel? – Det är enkelt att byta till Vallebygdens Elhandel. Besök deras hemsida och fyll i formuläret för elavtal eller kontakta deras kundservice för personlig hjälp.
 • Är all el från Vallebygdens Elhandel förnybar? – Ja, alla elprodukter som erbjuds av Vallebygdens är 100% förnybara, något som stämmer väl överens med deras miljömål.
 • Kan jag få hjälp med att minska min energiförbrukning? – Absolut, Vallebygdens Elhandel erbjuder rådgivning för att hjälpa dig att optimera din energianvändning och därmed minska din elräkning.
 • Har Vallebygdens Elhandel fast eller rörligt pris? – De erbjuder både fasta och rörliga elpriser så att du kan välja det alternativ som passar din livsstil och ekonomi bäst.
 • Vad gör jag om jag upplever ett elavbrott? – Vid elavbrott bör du först kontrollera om problemet berör fler i ditt område. Om så inte är fallet, kontakta Vallebygdens Elhandel för vidare assistans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *