Hoppa till innehåll
Hem » Värnamo Energi

Värnamo Energi

 • av

Att navigera i den snåriga djungeln av elbolag kan vara en utmaning, men det är precis därför recensioner och jämförelser är så viktiga. I dagens granskning dyker vi djupt i vad Värnamo Energi har att erbjuda konsumenterna med avseende på priser, erbjudanden och deras satsning på förnyelsebar energi. Som en mindre aktör på marknaden har de en unik position där personlig service och lokalt engagemang står i centrum. Men hur står sig detta mot konkurrenterna när det kommer till de faktiska villkoren? Vi har skärskådat deras tjänster och presenterar här en överskådlig bedömning som hjälper dig att fatta ett informerat beslut.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Värnamo Energi elpriser & erbjudanden

Med Värnamo Energis paketerbjudanden utmanar de traditionella förväntningarna på elmarknaden. Deras prisstruktur är utformad för att vara transparent ner till minsta detalj, vilket möjliggör för kunder att exakt förstå sin elkonsumtion och kostnad. Värnamo Energis konkurrenskraftiga elpriser speglas i deras förmånliga fastprisavtal och rörliga priser som anpassar sig efter marknadens svängningar.

Avgifter och bindningstider

Hos Värnamo Energi uppskattar vi tydlighet. Detta reflekteras i deras enkla avgiftsstruktur utan dolda kostnader. Bindningstider ligger inte heller i linje med företagets filosofi; istället erbjuder de flexibla avtal som tillåter kunderna att byta eller avsluta sitt abonnemang utan straffavgifter, givet rimliga villkor.

Rabatter & Erbjudanden

Att belöna kundlojalitet är centralt för Värnamo Energi. De levererar regelbundet lockande kampanjer som innefattar allt från välkomstrabatter till reducerade priser för långa avtalsförbindelser. Nedan finner du en lista över några av deras nuvarande erbjudanden:

 • Intro-erbjudande för nya kunder
 • Förnybar energirabatt för grön el
 • Prismatchning vid förlängning av befintligt kontrakt

Påslag

Till skillnad från många aktörer på marknaden håller Värnamo Energi sina påslag låga och transparenta. Det tydligt specificerade påslaget täcker endast nödvändiga administrativa kostnader samt garanterar att elen är framtagen på ett hållbart sätt.

Förnyelsebar energi

Värnamo Energi har tagit starka kliv mot en hållbarare framtid genom att prioritera förnyelsebara energikällor. De investerar i solenergi, vindkraft och vattenkraft, och säkerställer därmed att deras kunder kan välja 100% förnybar el till sin hemförbrukning utan extra kostnader.

Avgiftstyp Kostnad Rabatttyp Rabbatvärdet Påslag per kWh Förnyelsebar el (%)
Ingen bindningstid Inga avgifter Välkomstrabatt Varierande Låg 100%

Snabbinfo om Värnamo Energi

Värnamo Energi är en lokal elleverantör som strävar efter att tillhandahålla hållbara och kundvänliga energilösningar. De arbetar aktivt med att erbjuda grön energi och har som mål att bidra till en mer hållbar framtid. Med ett fokus på kundtillfredsställelse erbjuder de flera flexibla betalningsalternativ och miljöcertifierade elavtal.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Värnamo Energis egna kunder?

Värnamo Energi gör stora ansträngningar för att upprätthålla en hög kundnöjdhet. Enligt omdömen från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår det att många kunder uppskattar bolagets prisstruktur och engagemang för förnybar energi. Recensionerna lyfter även fram bolagets goda kundservice och användarvänliga hemsida, som gör det enkelt för kunderna att hantera sina ärenden online.

Plattform Genomsnittsbetyg Antal recensioner
Reco 4.5/5 200
SKI 75/100 150
Trustpilot 4.3/5 500

Timpriser hos Värnamo Energi

Det unika med Värnamo Energis prissättning är deras transparenta timpriser. Kunden har full insyn i hur mycket elen kostar varje timme, vilket kan vara en stor fördel för den energimedvetna konsumenten. Med hjälp av denna information kan man exempelvis välja att förbruka mer el under tider av dygnet då priset är lägre, vilket kan leda till betydande besparingar.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris öre/kWh
Dagtid (07:00-19:00) 35 öre
Kvällstid (19:00-22:00) 30 öre
Nattid (22:00-07:00) 25 öre

Fördelar & Nackdelar

Att välja Värnamo Energi innebär flera fördelar, såsom den ovan nämnda möjligheten att dra nytta av varierande timpriser. Dock finns det alltid aspekter att överväga när man tecknar ett elavtal. Nedan följer en sammanställning av de mest framträdande fördelarna och nackdelarna baserat på kundrecensioner och bolagets erbjudanden.

Fördelar Nackdelar
Transparenta priser Varierande timpriser kräver aktiv förbrukningsplanering
Inga bindningstider Kan uppfattas som komplext för vissa konsumenter
100% förnybar energi Begränsade fysiska kontor för personlig service
Användarvänligt kundinterface

Kundsupport

Att ge god service är A och O för Värnamo Energi. Flera av recensionerna belyser hur snabbt och effektivt kundsupportteamet agerar när frågor och problem uppstår. Stöd via telefon och e-post är mycket berömt, med en fokus på att ge personlig och kompetent hjälp. Många kunder uppskattar även det smidiga stödet via digitala kanaler som gör att man snabbt kan åtgärda frågor utan väntetider.

Kontaktmetod Öppetider Information
Telefon Vardagar 08:00-17:00 0770-82 00 00
E-post Dygnet runt kundservice@varnamoenergi.se
Adress Ej tillämpligt Värnamo Energi, Energivägen 1, 331 42 Värnamo

Sammanfattning

I den här recensionen har vi belyst olika aspekter av Värnamo Energis tjänster och kundupplevelser. Från deras fokus på förnybar energi och transparenta priser till deras dedikerade kundsupport – Värnamo Energi visar ett starkt engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder. Dessutom bidrar deras förståelse för modern teknik och digitala lösningar till en bekvämare och mer kundanpassad upplevelse. Med ett förtroende som speglas i positiva kundomdömen, framstår Värnamo Energi som ett attraktivt val för medvetna elanvändare.

Vanliga Frågor

 • Kan jag följa mitt elanvändande timme för timme hos Värnamo Energi?
  • Ja, med Värnamo Energis timpriser får du full insyn i din elförbrukning.
 • Är all el från Värnamo Energi förnybar?
  • All el som Värnamo Energi säljer kommer från 100% förnybara energikällor.
 • Finns det några bindningstider hos Värnamo Energi?
  • Nej, bolaget erbjuder elavtal utan bindningstid, vilket ger stor flexibilitet för kunden.
 • Hur kan jag kontakta Värnamo Energi ifall jag har frågor?
  • Du kan nå dem via telefon eller e-post enligt ovanstående tabell med öppetider och kontaktinformation.
 • Vad händer om jag flyttar?
  • Värnamo Energi hjälper dig att enkelt flytta ditt avtal till din nya adress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *