Hoppa till innehåll
Hem » Vimmerby Energi & Miljö

Vimmerby Energi & Miljö

  • av

Med en ständigt växande marknad av elbolag i Sverige, kan det vara en djungel att navigera bland olika elavtal. Vimmerby Energi & Miljö sticker ut bland mängden med sitt fokus på hållbar energi och konkurrenskraftiga priser. Att välja rätt elbolag är inte bara en fråga om kostnader, utan också om att stödja miljövänlig och förnyelsebar energiproduktion. I den här recensionen tar vi en noggrann titt på vad Vimmerby Energi & Miljö har att erbjuda när det kommer till deras erbjudanden, prisstruktur, avgifter, bindningstider och vilken typ av el de förser sina kunder med.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.3 3.9 4.5 5.0 4.1

Vimmerby Energi & Miljö elpriser & erbjudanden

Vimmerby Energi & Miljö har utmärkt sig som en prisvärd leverantör av elektricitet. Med konkurrenskraftiga priser och ett tydligt fokus på kundens behov, erbjuder de flera olika avtalstyper som flexibelt anpassar sig efter individuell förbrukning och ekonomiska preferenser. Elpriserna är transparenta och lätta att jämföra, vilket gör det möjligt för kunderna att göra informerade val baserade på aktuella marknadstrender.

Avgifter och bindningstider

De överkomliga avgifterna hos Vimmerby Energi & Miljö bidrar till en kostnadseffektiv elkonsumtion för sina kunder. Bindningstider varierar, men bolaget strävar alltid efter att erbjuda flexibilitet så att du som kund kan välja det kontrakt som bäst matchar dina önskemål och livssituation. Med minimala eller inga uppsägningstider främjas större frihet och kontroll över ditt elavtal.

Rabatter & Erbjudanden

För att ytterligare maximera värdet för sina kunder har Vimmerby Energi & Miljö löpande rabatter och kampanjer. Genom dessa erbjudanden kan kunder dra nytta av sänkta priser och andra förmåner, vilket leder till ännu mer besparing på elräkningen över tid. Nedan följer några av deras nuvarande erbjudanden:

  • Introerbjudande för nya kunder
  • Loyalitetsbonus för långvariga kundrelationer
  • Särskilt prisavtalsrabatt vid förnyelse av kontrakt

Påslag

Det påslag som Vimmerby Energi & Miljö tillämpar hålls på en konkurrenskraftig nivå. Påslaget är den kostnad bolaget tar ut för att hantera kundens energiinköp och avtal. Trots att det är en liten del av den totala elräkningen, är det viktigt att notera att Vimmerby Energi & Miljö arbetar hårt för att hålla detta påslag så lågt som möjligt, för att kundens helhetskostnad ska förbli attraktiv.

Förnyelsebar energi

Hos Vimmerby Energi & Miljö är man stolt över att kunna erbjuda 100% förnyelsebar energi. Detta är en central del av företagets vision om en hållbar framtid. Genom att investera i vindkraft, solenergi och annan grön teknik siktar företaget på att inte bara minska miljöpåverkan utan även att främja den övergripande övergången till renare energi.

Sammanfattningstabell:

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Överkomliga Flexibel Diverse erbjudanden Konkurrenskraftigt 100% förnybart

Snabbinfo om Vimmerby Energi & Miljö

Vimmerby Energi & Miljö erbjuder hållbara och miljövänliga energilösningar för både privatpersoner och företag. Företaget strävar efter att tillhandahålla pålitliga tjänster som uppfyller kundens behov samtidigt som de tar ansvar för miljön. Planetens välbefinnande är en viktig del av deras affärsmodell, vilket reflekteras i deras utbud av tjänster och produkter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Vimmerby Energi & Miljö egna kunder?

Kundomdömena för Vimmerby Energi & Miljö speglar en övervägande positiv uppfattning. På oberoende recensionsplattformar som Trustpilot och Reco framkommer det att kunderna är särskilt nöjda med företagets personliga kundservice och deras engagemang för miljön. Även Svenskt Kvalitetsindex (SKI) återger goda betyg, vilket belyser bolagets starka position på marknaden baserat på kundtillfredsställelse och servicekvalitet.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Kundrecensionsöversikt:

  • Trustpilot: 4.5/5 (baserat på 134 omdömen)
  • Reco: 4.6/5 (baserat på 89 omdömen)
  • SKI: 82/100 (baserat på kundundersökningar)

Timpriser hos Vimmerby Energi & Miljö

Vimmerby Energi & Miljö erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar beroende på marknadens fluktuationer. Genom ett rörligt elpris kan kunder dra nytta av låga timpriser när marknadspriset går ner, vilket innebär potential för rejäla besparingar. Deras transparens vid fakturering gör att du som kund alltid kan följa med i hur priset på din förbrukade elektricitet formas.

Timprisöversikt:

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Morgon (07-10) 39.5
Dag (11-17) 37.8
Kväll (18-22) 42.1
Natt (23-06) 34.2

Fördelar & Nackdelar

Att välja Vimmerby Energi & Miljö som sin elleverantör kommer med både för- och nackdelar. En klar fördel är deras miljötänk och satsningen på 100% förnyelsebar energi, vilket möter dagens krav på hållbarhet. Prisbilden är dessutom attraktiv. På nackdelssidan kan det nämnas att elmarknadens prissvängningar ibland kan skapa osäkerhet för de som väljer rörligt timpris, men över tid har detta visat sig vara en fördelaktig modell för många.

Fördelar och Nackdelar:

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig energi Prissvängningar på marknaden kan påverka
Konkurrenskraftiga priser
Personlig kundservice
Olika avtalstyper för flexibilitet

Kundsupport

Vimmerby Energi & Miljö är välkänt för deras tillgängliga och hjälpsamma kundsupport. Supporten är bemannad av experter som inte bara är kunniga i elrelaterade frågor utan också brinner för att leverera service i världsklass. Kundtjänsten arbetar hårt för att ge snabba och detaljerade svar på alla tänkbara frågor, vare sig det gäller fakturainformation eller energispartips.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@vimmerbyenergi.se 0492-76 90 00 Vimmerby Energi & Miljö, Energivägen 1, 598 40 Vimmerby

Sammanfattning

I helheten framstår Vimmerby Energi & Miljö som ett robust och framåttänkande energibolag. Företagets kombination av miljömässig hållbarhet, förstklassig kundbetjäning och förmånliga priser gör dem till ett attraktivt val för den medvetna konsumenten. Oavsett om du söker stabilitet eller flexibilitet i ditt elavtal kan Vimmerby Energi & Miljö tillhandahålla en passande lösning. De positiva kundomdömena och starka betygen från SKI visar tydligt att bolaget lyckas leva upp till sina kunders förväntningar.

Vanliga Frågor

  • Hur fungerar det rörliga timpriset? – Rörligt timpris är kopplat till elbörsens prissättning och varierar varje timme. Som kund betalar du för det pris som gäller under den timme elen förbrukas.
  • Kan man byta från rörligt till fast pris hos Vimmerby Energi & Miljö? – Ja, det är möjligt att byta mellan olika elavtal beroende på din aktuella situation och preferenser.
  • Är all el som Vimmerby Energi & Miljö säljer förnybar? – Ja, bolaget säljer enbart el som kommer från 100% förnybara energikällor som vatten, vind och sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *