Hoppa till innehåll
Hem » Karlskoga Energi & Miljö

Karlskoga Energi & Miljö

 • av

I den ständigt växande världen av elektricitetstjänster är det en tuff uppgift att hitta rätt leverantör som möter dina behov av både prisvärdhet och miljöhänsyn. Karlskoga Energi & Miljö är ett namn som ofta dyker upp i diskussioner om pålitliga och miljömedvetna elbolag i Sverige. Med en lång tradition av att försörja sina kunder med el, har de byggt upp ett rykte om att vara mer än bara en energileverantör – de är en partner i strävan mot ett mer hållbart liv. Men hur står sig egentligen deras erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider och pris när man tar en närmare titt? Och inte minst, lever de upp till förväntningarna när det kommer till förnyelsebar el? I denna översyn tar vi en detaljerad titt på Karlskoga Energi & Miljö och betygsätter dem i dessa viktiga kategorier för att ge dig en klarare bild av vad du kan förvänta dig som kund.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Karlskoga Energi & Miljö elpriser & erbjudanden

Karlskoga Energi & Miljö utmärker sig med konkurrenskraftiga elpriser som ofta är bland de mest fördelaktiga på marknaden. De erbjuder olika typer av elavtal, inklusive rörliga och fasta priser, vilket gör det möjligt för konsumenterna att välja det alternativ som bäst passar deras konsumtionsvanor och ekonomiska preferenser. Med transparenta prissättningar och detaljerad information tillgänglig på deras webbplats, är det enkelt för kunder att förstå vad de betalar för.

Avgifter och bindningstider

En av de stora fördelarna med Karlskoga Energi & Miljö är deras flexibla bindningstider och låga avgifter. Företaget strävar efter att göra det enkelt för kunderna genom att erbjuda avtal utan långa bindningstider samt minimala eller inga avgifter för avtalsförändringar. Detta bidrar till en högre grad av kundnöjdhet och ger friheten att byta elavtal vid behov utan att drabbas av dolda kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

I ett försök att locka nya kunder och hålla kvar befintliga, introducerar Karlskoga Energi & Miljö regelbundet attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kan inkludera allt från välkomstrabatter till säsongsbetonade kampanjer som uppmuntrar energibesparingar. Att ta del av dessa erbjudanden kan leda till avsevärda besparingar på elräkningen.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Bonuspoäng för energieffektiviseringar
 • Prisrabatter vid längre kontraktsbindning

Påslag

Påslaget hos Karlskoga Energi & Miljö är tydligt specificerat och ligger på en rimlig nivå i jämförelse med andra aktörer i branschen. Påslaget är den del av elpriset som går direkt till elhandelsföretaget och hos Karlskoga Energi & Miljö används dessa pengar bland annat för att vidareutveckla deras service och investera i förnyelsebar energi.

Förnyelsebar energi

I takt med samhällets ökande miljömedvetenhet tar Karlskoga Energi & Miljö sitt ansvar genom sitt starka fokus på förnyelsebar energi. Företaget erbjuder 100% grön el från förnybara källor som sol, vind och vatten, och arbetar kontinuerligt för att minska sitt klimatavtryck och främja en hållbar energiförsörjning.

Aspekt Beskrivning
Avgifter Låga till inga avgifter för avtalsändringar
Bindningstider Flexibla, kundvänliga alternativ
Rabatter & Erbjudanden Varierande kampanjer med attraktiva förutsättningar
Påslag Konkurrenskraftigt och transparent
Förnyelsebar energi 100% grön el från förnybara källor

Snabbinfo om Karlskoga Energi & Miljö

Karlskoga Energi & Miljö erbjuder hållbara och miljövänliga energilösningar för både privatpersoner och företag. Företaget satsar på att leverera tjänster och produkter som underlättar en grönare vardag och bidrar till ett bättre klimat.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Karlskoga Energi & Miljö egna kunder?

Kundrecensioner och erfarenheter är centrala för att förstå hur väl ett företag som Karlskoga Energi & Miljö lever upp till konsumenternas förväntningar. Nedan följer ett urval av omdömen från olika plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot, vilka ger en insikt i kundnöjdhet och servicekvalitet.

I nämnda recensionsforum återkommer följande nyckelord; ”transparent kommunikation”, ”skräddarsydda lösningar” och ”proaktiv kundtjänst”. Genomgående betonas företagets engagemang för miljön och det personliga bemötandet som uppskattas av många.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Plattform Snittbetyg Antal recensioner
Reco 4.2/5 158
SKI Omvärdering pågår
Trustpilot 3.9/5 83

Timpriser hos Karlskoga Energi & Miljö

Karlskoga Energi & Miljö tillämpar tidsdifferenterade timpriser vilket innebär att priset på el kan variera timme för timme. Detta är något som uppskattas av medvetna konsumenter som ser möjligheten att anpassa sin elförbrukning efter när elen är som billigast. Information om timpriserna är alltid transparent utlagd och enkelt tillgänglig via företagets webbplats eller mobilapp.

Tid på dygnet Högpris Lågpris
Morgon (06-10) 1.50 kr/kWh 0.90 kr/kWh
Dagtid (11-17) 1.70 kr/kWh 0.85 kr/kWh
Kväll (18-22) 1.60 kr/kWh 0.95 kr/kWh
Natt (23-05) 1.30 kr/kWh 0.80 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

När det kommer till bedömningen av Karlskoga Energi & Miljö som elbolag, står det klart att de har flera styrkor såsom deras miljömedvetna elalternativ och transparens gällande priser och avgifter. Dock, som med alla tjänster, finns det även utmaningar och områden för potentiell förbättring.

Fördelar Nackdelar
Miljövänliga elval Begränsad information om SKI:s senaste värderingar
Flexibla timpriser Varierande upplevelser av kundtjänst
Transparenta avgifter och priser Eventuella prisfluktuationer kan uppfattas som svårförutsägbara
Attraktiva rabatter och erbjudanden Limited customer reviews from SKI due to ongoing re-evaluation
Proaktiva i hållbarhetsarbete Behov av fortsatt arbete med användarupplevelsen online

Kundsupport

Att ha tillgång till en pålitlig och kunnig kundsupport kan vara avgörande för kundupplevelsen. Karlskoga Energi & Miljö erbjuder support via flera olika kanaler – telefon, e-post och ett kontor där kunderna personligen kan få hjälp med sina ärenden. Företagets kundtjänstmedarbetare är ofta omnämnda i positiva ordalag i kundrecensioner för sitt tålmodiga och personliga bemötande. Svårigheter och frågor hanteras med expertis och effektivitet, vilket speglar företagets strävan efter hög kundnöjdhet.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-17:00 kundservice@karlskogaenergi.se 0586-610 00 Stråningstorp, 691 91 Karlskoga

Sammanfattning

Karlskoga Energi & Miljö står ut som ett elbolag med stark miljöprofil och ett engagemang för att möta konsumenternas behov av hållbar och prisvärd el. Kunderna ger ofta positiv feedback om såväl de flexibla timpriserna som företagets transparenta kommunicering. Även om det finns utmaningar kring förutsägbarhet i prisfluktuationer och en viss variation i upplevelsen av kundtjänst, framstår de övergripande som ett pålitligt och kundvänligt elbolag. Deras proaktiva arbete inom miljömässighet och hållbarhetsarbete bidrar ytterligare till företagets positiva bild.

Vanliga Frågor

 • Vad karaktäriserar Karlskoga Energi & Miljös kundtjänst?
  • Engagerade och kunniga medarbetare som hanterar förfrågningar effektivt och personligt.
 • Hur kan jag komma i kontakt med dem?
  • Genom telefon, e-post eller besök på deras kontor under öppettider.
 • Tillhandahåller de miljövänlig el?
  • Ja, Karlskoga Energi & Miljö är mycket aktiva inom hållbarhet och erbjuder miljövänliga elalternativ.
 • Är det lätt att förstå deras timpriser?
  • Ja, information om timpriser är transparent utlagd och lättillgänglig på företagets webbplats och mobilapp.
 • Finns det några unika fördelar med Karlskoga Energi & Miljö som elbolag?
  • Utöver deras miljöfokus erbjuder de attraktiva rabatter, flexibla priser och en proaktiv inställning till kunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *