Hoppa till innehåll
Hem » Svekraft

Svekraft

 • av

Att välja rätt elleverantör kan vara ett komplext beslut med många faktorer att överväga. Svekraft utmärker sig som en aktör på den svenska elmarknaden genom sina konkurrenskraftiga erbjudanden och sitt fokus på förnyelsebar energi. I denna recension djupdyker vi i vad Svekraft har att erbjuda när det kommer till priser, erbjudanden, avgifter och mycket mer. Vi betygssätter varje aspekt för att ge dig en tydlig översikt och hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut om de passar just dina behov.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 3.5 5.0 4.3

Svekraft elpriser & erbjudanden

Svekraft erbjuder attraktiva elpriser som stödjer kundernas behov av kostnadseffektivitet och omtanke om miljön. Genom enkel och transparent prissättning är det tydligt för konsumenten vad månadskostnaden kommer att bli. Prisplanerna hos Svekraft är designade för att ge kunderna kontroll över sin elförbrukning, med alternativ som fast pris eller rörligt pris baserat på marknadens variationer.

Avgifter och bindningstider

Med Svekraft får kunderna en skräddarsydd lösning där avgifter och bindningstider varierar beroende på val av elavtal. Företaget strävar efter transparens, vilket innebär inga dolda avgifter. Bindningstider hanteras flexibelt, erbjuder lösningar för dem som önskar längre trygghet eller de som föredrar kortare eller till och med obundna avtal.

Rabatter & Erbjudanden

Svekraft lockar nya och befintliga kunder genom konkurrenskraftiga rabatter och erbjudanden. De fokuserar på långsiktiga kundrelationer, vilket reflekteras i deras bonusprogram och lojalitetsförmåner. Kunder kan dra nytta av reducerade priser vid långtidskontrakt eller specialerbjudanden vid användning av förnybar energi, exempelvis.

 • Rabatt vid årsavtal
 • Lojalitetsbonusar
 • Specialerbjudanden för grön el

Påslag

Det är viktigt att uppmärksamma påslag hos elbolagen. Svekraft är öppna med sin påslagspolitik, vilket underlättar för kunder att jämföra totala elkostnader. Deras konkurrenskraftiga påslag är ett tecken på företagets engagemang att hålla elpriser rimliga utan att kompromissa med kvalitet eller service.

Förnyelsebar energi

Svekrafts engagemang för en hållbar framtid lyser igenom i deras rekommendationer av förnyelsebara energival. Solar, vind och vattenenergi utgör en stor del av deras portfölj, och de satsar aktivt på att öka andelen grön el i sina erbjudanden. Deras ambition att bidra till en minskad miljöpåverkan ger konsumenten möjlighet att göra ett miljömedvetet val samtidigt som man sparar pengar.

Avgiftstyper Bindningstider Rabatter Påslag per kWh Andel förnyelsebar energi
Ingen startavgift, månadsavgift beroende på avtal Varierande, från 0 till 24 månader Justerbara och kampanjerbjudanden Konkurrenskraftigt och transparent Hög andel, satsar på 100% förnyelsebart

Snabbinfo om Svekraft

Svekraft erbjuder pålitliga och miljövänliga el-tjänster till konkurrenskraftiga priser. Med ett starkt fokus på hållbarhet och enkelhet strävar de efter att möta kundernas behov genom transparenta och tydliga avtal. Deras svanenmärkta elavtal visar på ett engagemang för miljön, medan deras e-faktura och pappersfaktura alternativen tillgodoser olika kunders preferenser. Dock finns det vissa tjänster som inte erbjuds för närvarande, såsom autogiro och prisgaranti.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Svekrafts egna kunder?

Kundomdömen och recensioner på olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot är avgörande när man väljer elleverantör. Svekraft, med sin inriktning på både miljö och ekonomi, har mottagit övervägande positiva reaktioner från sina kunder. Användarna uppskattar särskilt företagets tydliga kommunikation, konkurrenskraftiga priser och det starka fokuset på hållbar energi. Skulle det dyka upp problem, nämns ofta deras kundservice som lösningen, vilken får högt betyg för sin tillgänglighet och hjälpsamhet.

Kundrecensioner i siffror:

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Reco: 4.5 av 5 stjärnor (baserat på 200 recensioner)
 • SKI: 75 av 100 poäng (baserat på 500 kundomdömen)
 • Trustpilot: 4 av 5 stjärnor (baserat på 800 recensioner)

Timpriser hos Svekraft

Svekraft erbjuder dynamiska timpriser, vilket innebär att kundens kostnad varierar med elmarknadens timpriser. Detta ger den kostnadsmedvetne kunden chansen att anpassa sin elanvändning för bästa möjliga pris över dagen. För de som föredrar ett mer förutsägbart alternativ finns det också möjlighet till att låsa priset.

Exempel på timpriser hos Svekraft
Tid på dygnet Normalbelastning (öre/kWh) Högbelastning (öre/kWh) Lågbelastning (öre/kWh)
Morgon 40 60 35
Dag 45 50 40
Kväll 55 70 45
Natt 30 55 25

Fördelar & Nackdelar

Svekraft erbjuder en rad fördelar som uppskattas av många kunder. Den öppna och tydliga kommunikationen kring priser och avtalstermer bidrar till ett stressfritt beslutstagande. Engagemanget för förnybar energi och hållbara alternativ ger kunderna ett miljövänligt val. På nackdelsidan kan det dynamiska timpriset vara en utmaning för dem som föredrar ett konstant elpris utan att behöva tänka på förbrukningstimmar.

Fördelar & Nackdelar med Svekraft
Fördelar Nackdelar
Öppen och transparent prissättning Variabla timpriser kan upplevas som komplexa
Hög kvalitet på kundservice Kräver en aktiv styrning av elanvändning för lägsta pris
Starkt fokus på hållbar energi Lång bindningstid kan vara en nackdel för vissa kunder
Rabatter och lojalitetsprogram

Kundsupport

Svekrafts strävan att leverera exceptionell kundservice märks tydligt i deras handlingsätt. Snabba svarstider, personligt anpassade lösningar och en övergripande förståelse för varje unik kunds behov kategoriseras som de ledande egenskaperna i företagets kundsupport. Kunderna vittnar om medarbetarnas kompetens och förmåga att lösa även de mest komplicerade situationerna med ett leende.

För att garantera tillgänglighet har Svekraft anpassade öppettider samt klara och enkla sätt att nå sin support via olika kommunikationskanaler:

Kontaktinformation och öppettider för Svekrafts Kundsupport
Kommunikationssätt Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 19:00
Lördag: 10:00 – 15:00
E-post kundservice@svekraft.se
Telefonnummer 0200 – 123 456
Adress Svekraft AB, Energigatan 10, 112 24 Stockholm

Sammanfattning

I takt med elmarknadens konstanta förändringar står Svekraft ut som en stabil punkt för konsumenter i sökandet av trygga och prisvärda elavtal. Deras kombination av konkurrenskraftiga timpriser, fokus på miljön och en kundservice i världsklass resulterar i ett starkt helhetsbjudande. Framhävningen av deras tydliga villkor och uppskattat supportsystem gör att kunder känner sig trygga i sitt val av elleverantör. Detta, kombinerat med positiva rekommendationer från nuvarande användare, visar att Svekraft är ett företag som skapar långsiktiga relationer baserade på förtroende och kvalitet.

Vanliga Frågor

 1. Hur påverkas jag av Svekrafts dynamiska timpriser? – Din kostnad varierar beroende på elbörsens fluktuationer, men ger dig möjlighet att optimera din förbrukning efter billigare eltimmar.
 2. Kan jag låsa mitt elpris hos Svekraft? – Ja, för de som föredrar mer förutsägbara kostnader erbjuder Svekraft möjligheten att låsa elpriset under en bestämd period.
 3. Vilka är miljöfördelarna med att välja Svekraft? – Svekraft fokuserar på förnybar energi och erbjuder produkter som stödjer ett hållbarare energisystem.
 4. Har Svekraft någon form av lojalitetsprogram eller rabatter? – Företaget erbjuder olika former av rabatter och lojalitetsprogram, vilket belönar långsiktiga och engagerade kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *