Hoppa till innehåll
Hem » Västervik Miljö & Energi

Västervik Miljö & Energi

 • av

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet står valet av elleverantör högt upp på listan. Med ett kritiskt öga och en strävan efter att erbjuda insiktsfulla recensioner, tar vi oss an uppgiften att granska Västervik Miljö & Energi – en aktör på den svenska energimarknaden som framhäver sin lokalproduktion och satsning på förnybar energi. Denna genomgång syftar till att ge en klar bild av vad denna etablerade aktör har att erbjuda när det gäller prissättning, avtal och miljöhänsyn, så att du kan göra ett informerat beslut. Observera att varje aspekt har bedömts med noggrannhet och bedömningen återspeglar den service och de värden som Västervik Miljö & Energi står för.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 4.9 4.0

Västervik Miljö & Energi elpriser & erbjudanden

Västervik Miljö & Energi skiljer sig från mängden med sin tydliga satsning på lokalt producerad och förnybar energi, något som speglar sig i deras elpriser. Prisstrukturen är transparent, med en uttalad ambition att hålla påslagen låga och ge kunderna möjlighet att dra nytta av marknadens fluktuationer genom rörliga avtal. Fastprisavtal erbjuds också för de som föredrar en mer förutsägbar kostnadsbild över tid.

Avgifter och bindningstider

Även om många elbolag lockar med låga introduktionspriser, eftersträvar Västervik Miljö & Energi en långsiktig relation med sina kunder genom att minimera avgifterna och tillhandahålla rimliga bindningstider. För de flesta av sina avtal erbjuder de korta eller inga bindningstider alls, vilket ger flexibilitet för kunden att byta avtal om så önskas.

Rabatter & Erbjudanden

Att belöna lojalitet är centralt för Västervik Miljö & Energi. De regelbundet anordnade kampanjer och rabatter kan innebära avsevärda besparingar, speciellt för långvariga kunder. Uppdaterad information om aktuella kampanjer kan ofta hittas på deras webbplats eller genom att prenumerera på deras nyhetsbrev.

 • Förstagångsrabatt vid byte till Västervik Miljö & Energi
 • Lojalitetsbonus för återkommande kunder
 • Säsongsbaserade rabatter
 • Specialerbjudanden vid introduktion av nya tjänster

Påslag

Västervik Miljö & Energi strävar efter att hålla påslagen konkurrenskraftiga utan att kompromissa med miljöarbetet. Genom att optimera sin verksamhet och främja förnybara resurser, lyckas de begränsa storleken på påslagen till näringslivet och privatpersoner.

Förnyelsebar energi

Med fokus på hållbarhet, levereras en stor del av elen från egna produktionsanläggningar där solenergi, vindkraft och vattenkraft uppblandas för att möjliggöra en grönare framtid. Genom detta arbete bidrar Västervik Miljö & Energi inte bara till ett fossilfritt samhälle utan även till en transparens kring ursprunget och kvaliteten på den energi som säljs.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag per kWh Andel förnyelsebart
Minimala Korta/Inga Mångsidiga Begränsade Hög

Snabbinfo om Västervik Miljö & Energi

Västervik Miljö & Energi är en pålitlig aktör på elmarknaden som engagerar sig i miljövänlig energiförsörjning och strävar efter att tillhandahålla hållbara tjänster för sina kunder. De erbjuder ett brett utbud av elrelaterade tjänster anpassade för både privatpersoner och företag.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Västervik Miljö & Energi egna kunder?

Kundomdömena om Västervik Miljö & Energi vittnar om en stark tillfredsställelse i samband med deras miljövänliga profil och transparens i prissättningen. På plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot framkommer det att många uppskattar företagets kundservice och den enkla fakturahanteringen. Speciellt populärt verkar det vara att elen är lokalt producerad och bidrar till en hållbar utveckling.

 • Reco: Över 250 omdömen med ett genomsnittsbetyg på 4 av 5
 • SKI: Topprankat i kategorin ’Kundnöjdhet’ år efter år
 • Trustpilot: 300 recensioner med ett totalbetyg på 4.2 av 5

Timpriser hos Västervik Miljö & Energi

Västervik Miljö & Energis timpriser reflekterar deras ambition att erbjuda marknadsmässiga priser såväl som att främja förnyelsebara energikällor. Med rörliga timpriser kopplade direkt mot elbörsen, kan kunder dra nytta av låga prisperioder, vilket möjliggör kostnadsbesparingar för dem som är aktiva och följer prisutvecklingen.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Anpassat efter elbörsen
Nattid (19-07) Anpassat efter elbörsen
Helger Anpassat efter elbörsen

Fördelar & Nackdelar

När det gäller Västervik Miljö & Energi, framhävs ofta fördelarna med deras miljöengagemang och fördelaktiga kundrelationer. Nackdelar diskuteras sällan i kundfeedback, men kan innefatta begränsningarna som kommer med en lokal produktionskapacitet samt att vara beroende av marknadspriser vid rörliga avtal.

Fördelar Nackdelar
Grön el från lokala källor Begränsningar i lokal produktion
Transparenta priser Beroende av elmarknadens prisfluktuationer vid rörligt pris
Omfattande kundservice
Låga påslag och avgifter

Kundsupport

Att få snabb och effektiv hjälp när man stöter på problem är kritiskt för en god kundupplevelse. Kundsupporten hos Västervik Miljö & Energi har visat sig vara tillgänglig och kunnig, med positiva omdömen från flera nöjda kunder. Företaget värderar personlig kontakt högt och strävar efter att ge konkreta och tydliga svar på kundfrågor.

Service Information
Öppettider Måndag till Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@vastervikenergi.se
Telefonnummer 0490-25 40 00
Adress Västervik Miljö & Energi, Lunnargatan 24, 593 62 Västervik

Sammanfattning

Västervik Miljö & Energi imponerar på många plan och särskilt i sin förmåga att kombinera miljömedvetenhet med ett starkt kundfokus. Med en helhetssyn på energiförsörjning bidrar de inte bara till en grönare framtid utan också till en högre grad av kundnöjdhet genom transparenta timpriser och en responsiv kundservice. Trots att de står inför utmaningar relaterade till lokala produktionsbegränsningar och elbörsens svängningar, lyckas företaget leverera en service som ger dem ett starkt rykte bland såväl privata som företagskunder.

Vanliga Frågor

 • Kan jag följa min energianvändning? Ja, som kund hos Västervik Miljö & Energi får du tillgång till en online portal där du kan övervaka din energianvändning i realtid.
 • Är all el som Västervik Miljö & Energi levererar förnybar? Ja, företaget producerar 100% förnyelsebar el från lokala källor.
 • Hur ofta justeras timpriserna? Timpriserna uppdateras dagligen och speglar de aktuella marknadspriserna på Nord Pool.
 • Vad händer om jag flyttar? Du behöver bara kontakta Västervik Miljö & Energi och uppge ditt nya hem, så ser de till att elen kommer till rätt plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *