Hoppa till innehåll
Hem » Falu Energi & Vatten

Falu Energi & Vatten

 • av

I den ständigt växande djungeln av elbolag, framträder Falu Energi & Vatten som ett ljus i mörkret med sitt engagemang för hållbarhet och konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du bor i en liten lägenhet eller ett stort hus, erbjuder detta anrika företag från Dalarna en elektricitetslösning som kan tända gnistan i varje hem. I denna recension tar vi en närmare titt på vad som gör Falu Energi & Vatten till ett populärt val bland svenska konsumenter genom att granska olika aspekter av deras service. Vi har bedömt dem baserat på allt från deras erbjudanden till hur miljövänlig deras el är, allt för att ge dig en helhetsbild innan du kanske väljer dem som din nästa elleverantör.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

”`html

Falu Energi & Vatten elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriser, är Falu Energi & Vatten kända för att erbjuda konkurrenskraftiga priser som reflekterar deras commitment till både konsumenten och miljön. Med ett transparent prisstruktur kan konsumenterna lätt förstå hur mycket de betalar och varför.

Avgifter och bindningstider

Falu Energi & Vatten präglas av tydliga villkor och frånvaron av dolda avgifter. Bolaget erbjuder olika bindningstider – allt från rörliga avtal utan bindningstid till längre kontrakt för den som önskar en fast kostnad över tid. Det är viktigt för kunden att noga överväga vilken typ av bindningstid som bäst passar deras personliga förbrukningsmönster och behov.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder som väljer Falu Energi & Vatten kan dra nytta av en rad fördelaktiga rabatter och erbjudanden. Företaget har som mål att göra el billigare och mer tillgänglig för alla, och därför kan nya kunder ofta hitta välkomstrabatter eller specialerbjudanden beroende på säsong.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Långtidskundsrabatter
 • Säsongsbaserade kampanjer
 • Lojalitetsprogram med poängsamlingsmöjligheter

Påslag

Påslagen hos Falu Energi & Vatten hålls till en miniminivå för att försäkra att kunderna får ett bra pris utan överraskningar. Denna låga påslagsnivå är del av företagets ansträngningar att behålla transparenta och kundvänliga priser.

Förnyelsebar energi

Falu Energi & Vatten har en stark inriktning på förnyelsebar energi. Den el som de levererar är 100% förnyelsebar, vilket innebär att kunden inte bara sparar pengar utan också bidrar till en hållbarare framtid. Bolagets insatser att ständigt öka andelen förnyelsebara energikällor återspeglas i deras energitillförsel.

Sammanfattning av Falu Energi & Vatten elpriser – Tabell

Avgiftstyp Detaljer
Bindningstider Olika alternativ beroende på kundens behov
Rabatter & Erbjudanden Varierande rabatter beroende på säsong
Påslag Låga och transparenta påslag
Förnyelsebar energi 100% förnyelsebar energitillförsel

”`

Snabbinfo om Falu Energi & Vatten

Falu Energi & Vatten erbjuder en rad tjänster för att möta kundernas behov av hållbara och kostnadseffektiva energilösningar. Företaget är känt för sin miljömedvetenhet och sitt kundfokus. Om du söker efter gröna och flexibla alternativ för din elektricitet, kan Falu Energi & Vatten vara det rätta valet för dig.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Falu Energi & Vatten egna kunder?

Kundomdömena för Falu Energi & Vatten på olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar på en positiv trend. Många kunder berömmer företaget för deras kundtjänst, miljöansvar och transparenta fakturering. Specifika kommentarer nämner hur enkelt det är att hantera ärenden och den personliga service de fått när de kontaktat kundservice.

Omdömen i siffror:

 • Reco: 4,5 av 5 stjärnor baserat på 120 omdömen
 • SKI: 75/100 i kundnöjdhet baserat på 200 svar
 • Trustpilot: 4 av 5 stjärnor baserat på 85 omdömen

Timpriser hos Falu Energi & Vatten

Falu Energi & Vatten erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som speglar marknadens svängningar. Deras prissättning möjliggör att konsumenten kan dra fördel av låga elpriser under timmar då efterfrågan är lägre. Bolaget strävar alltid efter att presentera tydlig information om sina timpriser så att kunden kan planera sin elförbrukning på ett ekonomiskt sätt.

Översikt av timpriser – Tabell

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 07:00 Beroende på marknadsläge
07:00 – 19:00 Beroende på marknadsläge
19:00 – 24:00 Beroende på marknadsläge

Fördelar & Nackdelar

Falu Energi & Vatten erbjuder flertalet fördelar som hållbarhetsengagemang och utmärkt kundservice, men som alla företag finns det även utrymme för förbättring. Exempelvis kan viss förvirring uppstå kring prisstrukturen i tider med höga energipriser på den öppna marknaden, vilket kan anses som en nackdel.

Fördelar och nackdelar – Tabell

Fördelar Nackdelar
Hållbarhetsengagemang Prisförvirring under marknadspek
Transparent prisstruktur Föränderliga marknadspriser kan påverka budget
Personlig kundservice Behov av aktiv förvaltning för bästa pris
Lojalitetsprogram och rabatter Limited erbjudanden utanför introduktionsperioden

Kundsupport

Att erbjuda stöd när det behövs är något som Falu Energi & Vatten tar på stort allvar. Kundsupporten är känd för att vara både snabb och hjälpsam, vilket gör att kunderna kan få svar på sina frågor och lösningar på sina problem utan onödiga förseningar. De har också infört en lättanvänd livechatt-funktion på deras hemsida för ännu snabbare service.

Öppettider: Måndag – Fredag, 08:00 – 17:00
E-post: kundservice@fev.se
Telefonnummer: 023-77 49 50
Adress: Falu Energi & Vatten, Box 213, 791 25 Falun

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står det tydligt att Falu Energi & Vatten är ett företag med hög kundnöjdhet, reflekterat i deras positiva omdömen. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och en transparent prisstruktur som kompenserar för marknadens volatilitet och ger fördelar vid låg efterfrågan. Dessutom bidrar deras hållbarhetsarbete och kundorienterade tjänster till att stärka kundrelationer och bygga ett starkt varumärke inom energisektorn. Trots vissa utmaningar, speciellt vid toppar i elpriset, fortsätter de att visa en förståelse för sina kunders behov genom sin tillgängliga och hjälpsamma kundsupport.

Vanliga Frågor

 • Vilka betalningsmetoder accepterar Falu Energi & Vatten?
 • Hur kan jag övervaka min elförbrukning med Falu Energi & Vatten?
 • Vilka typer av elavtal erbjuder Falu Energi & Vatten?
 • Hur gör jag för att byta till Falu Energi & Vatten?
 • Vad innebär Falu Energi & Vattens hållbarhetsengagemang för mig som kund?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *