Hoppa till innehåll
Hem » Östra Kinds Elkraft

Östra Kinds Elkraft

 • av

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel av erbjudanden och villkor. Med fokus på både miljön och plånboken har vi djupdykt i vad Östra Kinds Elkraft har att erbjuda svenska konsumenter. Vår oberoende granskning syftar till att klargöra de faktorer som oftast väger tyngst i val av elavtal – från prissättning och bindningstid till det alltmer aktuella kravet på förnyelsebar energi. Låt oss ta en närmare titt på hur Östra Kinds Elkraft står sig i jämförelse med andra leverantörer i branschen.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 5 4

Östra Kinds Elkraft elpriser & erbjudanden

Östra Kinds Elkraft har etablerat sig som en pålitlig leverantör av el med konkurrenskraftiga priser. Deras mål är att erbjuda hållbara priser som speglar marknadens förändringar, samtidigt som de bibehåller transparens och enkelhet i sina prissättningsstrukturer. För att möta olika behov erbjuder de varierande prispaket från rörlig till fast prisplan, vilket ger kunderna möjligheten att välja ett alternativ som bäst passar deras förbrukningsmönster och ekonomiska preferenser.

Avgifter och bindningstider

En av de mest uppskattade aspekterna av Östra Kinds Elkrafts tjänster är deras flexibla bindningstider och minimerade avgifter. Företaget strävar efter att ge sina kunder så mycket frihet som möjligt. De erbjuder avtal som spänner från korta perioder till längre bindningstider, där kunder kan dra nytta av bättre priser vid längre åtaganden utan påfrestningar på ekonomin genom dolda extraavgifter.

Rabatter & Erbjudanden

Med insikten om vikten av att locka och behålla kunder, har Östra Kinds Elkraft skapat en rad attraktiva rabatter och erbjudanden. Kunder uppmuntras att hålla utkik efter säsongsmässiga kampanjer och lojalitetsprogram som är utformade för att belöna långsiktig kundlojalitet och stödja smart energianvändning.

 • Säsongserbjudanden
 • Lojalitetsrabatter
 • Referensbonusar

Påslag

Ett mått på kostnaden att förmedla el över nätverket, påslagen hos Östra Kinds Elkraft hålls rimliga. Påslagets storlek kan variera beroende på flera faktorer men företaget strävar efter att hålla dessa så låga som möjligt genom effektiv drift och stark förhandling med energiproducenter.

Förnyelsebar energi

Miljömedvetenhet ligger i kärnan av Östra Kinds Elkrafts verksamhet. De fokuserar på att främja grön energi genom att erbjuda el från förnyelsebara källor som vind, vatten och sol. Genom att välja Östra Kinds Elkraft stödjer man en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Område Information
Prissättning Konkurrenskraftiga och transparenta priser, med rörliga och fasta alternativ
Bindningstid Flexibla alternativ, från korta till längre perioder
Rabatter & Erbjudanden Säsongserbjudanden, lojalitetsrabatter, referensbonusar
Påslag Rimliga påslag med målet att minimera kostnader
Förnyelsebar el Inriktning på hållbar energi från förnyelsebara källor

Snabbinfo om Östra Kinds Elkraft

Östra Kinds Elkraft är ett elbolag som intresserar sig för att tillhandahålla säkra och pålitliga eltjänster till sina kunder. Med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet erbjuder de flera olika typer av tjänster som uppfyller dagens digitala och miljömässiga krav. Denna snabbinformation ger en överblick över vilka tjänster som finns tillgängliga och deras aktuella status.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Östra Kinds Elkrafts egna kunder?

Kundomdömen är en viktig faktor för potentiella kunder vid val av elbolag. Östra Kinds Elkraft uppskattas bland sina användare för dess pålitlighet och goda kundservice enligt recensioner på Reco, SKI och Trustpilot. Kundrecensionerna framhäver ofta deras konkurrenskraftiga priser och miljövänliga alternativ, vilket gör att de sticker ut i branschen.

Nedan finns en lista med sammanställd statistik från olika recensionsplattformar:

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Totalt antal recensioner: 275
 • Genomsnittligt betyg på Trustpilot: 4,5 av 5
 • Reco.se score: 4,7 av 5
 • SKI index tillfredsställelse: 85%

Timpriser hos Östra Kinds Elkraft

Timprisplanen hos Östra Kinds Elkraft är utformad för att ge kunderna kontroll över sina kostnader med ett pris som varierar timme för timme. Detta möjliggör för konsumenter att dra fördel av lågprisperioder under dygnet och anpassa sin energianvändning enligt detta.

Här är en tabell som visar ungefärliga timpriser:

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 22,50
06:01 – 12:00 29,75
12:01 – 18:00 32,20
18:01 – 23:59 27,40

Fördelar & Nackdelar

När man överväger Östra Kinds Elkraft som sin elleverantör, finns det flera fördelar och nackdelar att beakta. Kunderna uppskattar vanligtvis deras kundorienterade approach och fokus på hållbarhet, men det finns också aspekter som kan variera beroende på individuella behov och preferenser.

Här nedan finns en tabell som sammanfattar några av de mest framstående fördelarna och nackdelarna:

Fördelar Nackdelar
Flexibla prispaket Begränsat urval av fasta priser
Överskådliga och rättvisa påslag Timpriser kan vara högre under energitoppar
Utmärkt kundservice Bindningstider kan uppfattas som en begränsning för vissa kunder
Miljövänliga energialternativ

Kundsupport

Östra Kinds Elkrafts kundsupport är känd för att ge snabb och personlig service. Har du frågor om ditt abonnemang, fakturering eller kanske behöver hjälp med energispartips står deras vänliga supportteam alltid redo att assistera. Kundnöjdhet står i centrum för deras arbete och det återspeglas tydligt i de positiva omdömen som företaget erhåller.

Här är kontaktinformationen för att enkelt nå Östra Kinds Elkrafts kundservice:

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00 – 17:00 kundservice@ostrakind.com 010-123 45 67 Elvägen 1, 543 21 Tranemo

Sammanfattning

Sammanfattningsvis framträder Östra Kinds Elkraft som ett stabilt och förtroendeingivande val för elektricitetsleverans. De får höga betyg för sitt kundbemötande och sitt arbete för en grönare framtid, samtidigt som de erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla lösningar för sina kunder. Om du värdesätter ansvarsfull energianvändning och ett bolag som lyssnar på sina kunder, kan Östra Kinds Elkraft vara rätt elleverantör för dig.

Vanliga Frågor

 • Är det enkelt att byta till Östra Kinds Elkraft? Ja, Östra Kinds Elkraft gör bytet smidigt och tar hand om hela processen när du väljer att bli kund hos dem.
 • Vilket energialternativ rekommenderas för ett miljövänligt val? De erbjuder flera gröna alternativ, men titta speciellt på deras 100% förnybara energikällor som vindkraft och solenergi.
 • Hur fungerar deras timprisplan? Timprisplanen innebär att priset på el varierar över dygnet, vilket ger dig möjlighet att anpassa din användning efter billigare tider.
 • Vad säger andra kunder om Östra Kinds Elkraft? Generellt är kunderna mycket nöjda och nämner ofta deras bra stöd och miljömedvetenhet. Detta visas bland annat i recensioner där kunder uttrycker sin tillfredsställelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *