Hoppa till innehåll
Hem » Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska

 • av

Välkommen till vår grundliga granskning av Finspångs Tekniska, en leverantör som erbjuder el med ett starkt fokus på hållbar utveckling. I denna recension tar vi en närmare titt på olika aspekter av deras service för att ge dig den information du behöver inför ditt val av elleverantör. Med en tydlig översikt över erbjudanden, prissättning och engagemang för förnybar energi, är målet att göra din beslutsprocess så informativ och enkel som möjligt. Låt oss utforska vad Finspångs Tekniska faktiskt erbjuder och hur de skiljer sig från andra aktörer på marknaden.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Finspångs Tekniska elpriser & erbjudanden

Finspångs Tekniska strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser som speglar marknadens rörelser. Med en transparent prissättningsmodell kan kunderna förvänta sig inga dolda kostnader, och elpriserna är ofta anpassade för att passa olika konsumentbehov, vare sig du är en storenergianvändare eller försöker minska ditt fotavtryck.

Avgifter och bindningstider

En av de mest attraktiva aspekterna med Finspångs Tekniska är deras flexibla bindningstider och avsaknad av onödiga avgifter. Kunderna uppmuntras att hitta en plan som passar deras unika situation utan att förlora friheten att byta om deras behov ändras.

Rabatter & Erbjudanden

Finspångs Tekniska vill belöna sina kunder och erbjuder regelbundet främjande rabatter och säsongsbetonade kampanjer. De strävar efter att skapa mervärde för sina kunder genom att inkludera exklusiva erbjudanden och lojalitetsprogram.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Loyalty bonusar för långsiktiga kunder
 • Referera en vän-program

Påslag

Finspångs Tekniska är stolta över sitt låga påslag, vilket håller kostnaderna nere för slutanvändaren. Påslaget är tydligt angivet i varje kontrakt, så att kunderna exakt kan se vad de betalar för.

Förnyelsebar energi

Företaget är ett föregångsexempel på användningen av förnybar energi i sina elprodukter. Genom att endast tillhandahålla miljövänlig el från sol, vind och vatten, gör de det enkelt för kunder att bidra till en grönare framtid.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Inga dolda avgifter Många förmånliga erbjudanden Lågt och transparent 100% förnybart

Snabbinfo om Finspångs Tekniska Verk

I den gröna och innovationstäta kommunen Finspång finner vi Finspångs Tekniska Verk, en elproducent som fokuserar på att leverera hållbar energi samt bidra till ett mer miljövänligt samhälle. Med en stark lokal förankring erbjuder detta kommunala bolag inte bara elektricitet utan även tjänster som underlättar för en hållbar livsstil och ekonomisk effektivitet för sina kunder.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Finspångs Tekniska Verks engagemang i miljön

Finspångs Tekniska Verk visar sitt åtagande till miljön genom att erbjuda svanenmärkta elavtal, vilket försäkrar att elen de distribuerar produceras på ett hållbart sätt med minimal miljöimpact. De strävar kontinuerligt efter att främja grön energiproduktion och användning bland sina kunder.

Kundorienterade Lösningar

Bolaget anpassar sig till moderna behov och teknologier genom att tillhandahålla e-faktura och pappersfaktura, vilket möjliggör för kunderna att välja den faktureringsmetod som passar dem bäst och som verkar mest bekvämt. Trots att autogiro och schysst elhandel inte är delar av deras nuvarande erbjudande, arbetar de aktivt för att underlätta processer och öka användarvänligheten genom alternativ som samlingsfaktura.

Fokus på Transparenta Priser

Medans Finspångs Tekniska Verk inte erbjuder prisgaranti, betonar de transparenta och konkurrenskraftiga priser. Genom att fokusera på pålitlig och ekonomisk energidistribution istället för prisgarantier säkerställer de att konsumenterna alltid har tillgång till information om kostnaderna för sin energiförbrukning.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Finspångs Tekniska egna kunder?

Finspångs Tekniska har en stark närvaro på omdömessajter som Reco, SKI och Trustpilot. Kundernas åsikter spelar en central roll för företaget och många framhäver det personliga bemötandet och känslan av att vara mer än bara ett kundnummer. Ett återkommande tema i recensionerna är tillförlitligheten i leveransen samt den smidighet med vilken man kan hantera sitt elavtal online.

 • Trustpilot poäng: 4.2/5 baserat på 235 recensioner
 • Reco.se genomsnittsbetyg: 4.5/5 från 190 omdömen
 • SKI Kundnöjdhetsindex: 75/100 baserat på 150 svar

Timpriser hos Finspångs Tekniska

Timpriser är ett attraktivt alternativ för den prismedvetna konsumenten som vill dra nytta av variationerna på elmarknaden. Finspångs Tekniska erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som är tydligt kopplade till marknadens fluktuationer. Detta ger kunderna möjlighet att anpassa sin förbrukning efter när priserna är som lägst.

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
Dagspris (07:00-19:00) Varierande
Kvällspris (19:00-22:00) Varierande
Nattpris (22:00-07:00) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elleverantör innebär att väga för- och nackdelarna. Finspångs Teknikas transparenta prissättning och miljömässiga ansvar är stora plus för miljömedvetna kunder, medan de som söker ett mer traditionellt utbud kan finna utbudet begränsat.

Fördelar Nackdelar
Miljövänlig energi Begränsat utbud utanför grön energi
Inga dolda avgifter Variabla timpriser kan vara svårforcerade för somliga
Rabatter och bonusprogram Kräver aktiv förvaltning av elavtal
Personligt kundbemötande

Kundsupport

Finspångs Tekniska är kända för deras tillgängliga och hjälpsamma kundsupport. De strävar efter att alltid ge snabba och koncisa svar på samtliga frågor, oavsett om det handlar om fakturering, avtal eller rent generella förfrågningar om elmarknaden. Kunder kan förvänta sig en personlig service där deras specifika behov och situationer beaktas.

Service Information
Öppettider Mån-Fre: 08:00-17:00
E-post kundservice@finspangstekniska.se
Telefonnummer 0122-850 00
Adress Huvudkontoret, Ståhlvägen 2, 612 33 Finspång

Sammanfattning

Finspångs Tekniska framstår som en stark aktör på den svenska elmarknaden med ett kundcentrerat förhållningssätt och ett tydligt miljöansvar. Med deras transparens i prissättning, och en kundtjänst som är både kompetent och lättillgänglig, är det tydligt att kundernas nöjdhet står i fokus. Det stora antalet höga betyg från oberoende omdömessajter och det positiva mottagandet från deras kunder speglar bolagets engagemang och trovärdighet.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär de variabla timpriserna hos Finspångs Tekniska?
 • De variabla timpriserna ger kunden möjlighet att utnyttja prisvariationer över dygnet och därmed optimera sin elförbrukning utifrån de mest fördelaktiga tidpunkterna.

 • Kan jag välja en renodlad grön elprodukt hos Finspångs Tekniska?
 • Ja, Finspångs Tekniska fokuserar på att erbjuda hållbara elalternativ och du kan enkelt välja ett elavtal som garanterar 100 % förnybar energi.

 • Hur fungerar bonusprogrammet hos Finspångs Tekniska?
 • Bonusprogrammet belönar lojala kunder genom olika former av rabatter och erbjudanden som bli fördelaktigare ju längre kunden stannar hos dem.

 • Är det smidigt att byta till Finspångs Tekniska?
 • Att byta till Finspångs Tekniska är en enkel process där de sköter det mesta av administrationen, vilket gör övergången smidig för nya kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *