Hoppa till innehåll
Hem » Lysekils Energi Vind

Lysekils Energi Vind

 • av

Att välja rätt elbolag kan vara som att navigera i en djungel av erbjudanden och avtal. I den här översynen sätter vi Lysekils Energi Vind under luppen för att ge dig en detaljerad inblick i deras service, prissättning och mer. Med sitt fokus på vindkraft som en förnyelsebar energikälla sticker de ut som ett miljövänligt alternativ på den svenska elmarknaden. Här bedömer vi alltifrån de erbjudanden som är tillgängliga till dess prisstrukturen för att du ska kunna göra ett informerat beslut när det gäller din el.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 4/5 3/5 5/5 4/5

Lysekils Energi Vind elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser erbjuder Lysekils Energi Vind konkurrenskraftiga alternativ som reflekterar deras satsning på hållbart vunnen energi. Deras prissättning är transparent, och kunder kan enkelt spåra hur marknadsvärdet på vindkraft påverkar de månatliga kostnaderna. De har även strukturerat sina elpriser så att de uppmuntrar ett miljömedvetet val, vilket innebär att kunderna kan dra nytta av att vara del av den gröna revolutionen samtidigt som de håller kostnaderna nere.

Avgifter och bindningstider

Lysekils Energi Vind strävar efter att minska komplexiteten i sina kundavtal med enkelhet och transparens. De tar ut en standardiserad serviceavgift, men deras bindningstider varierar beroende på vilken typ av kontrakt kunden väljer. De har både avtal utan bindningstid och de som sträcker sig över längre perioder, vilket ger flexibilitet för kunder med olika behov och föredraganden.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder hos Lysekils Energi Vind kan ta del av flera lockande rabatter och erbjudanden. Dessa är avsedda att belöna både nya och befintliga kunder som gör miljövänliga val eller åtar sig längre partnerskap med bolaget. Elektricitetsleverantören uppdaterar regelbundet sina erbjudanden för att hålla dem aktuella och attraktiva.

 • Ny kund-rabatt
 • Loyalty bonus för långtidskontrakt
 • Säsongsbundna kampanjer
 • Rekommendera till en vän-bonusar

Påslag

Påslagen hos Lysekils Energi Vind hålls konkurrenskraftiga då de vill skapa värde för sina kunder genom att ligga i framkant när det gäller kostnadseffektivitet samt etablera ett långsiktigt förtroende. Påslagen reflekterar bolagets kostnader för handel och administration, och de strävar ständigt efter att hålla dessa så låga som möjligt.

Förnyelsebar energi

Miljö och hållbarhet står i fokus hos Lysekils Energi Vind. De genererar 100% av sin el från förnyelsebara källor, närmare bestämt vindkraft. Genom att aktivt bidra till en minskad klimatpåverkan bevisar de sitt åtagande att leda vägen mot en renare och mer hållbar energiframtid.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebart
Standardiserade serviceavgifter Från ingen bindningstid till långtidsavtal Varierande beroende på kampanj Konkurrenskraftiga påslag 100% vindkraft

Snabbinfo om Lysekils Energi Vind

Lysekils Energi Vind är en elbolag som fokuserar på förnybar energi och miljövänliga lösningar. Företaget erbjuder elhandel med ett starkt fokus på vindkraft, vilket reflekterar deras åtagande att bidra till en hållbar framtid. Nedan finner du en snabböversikt över de tjänster som Lysekils Energi Vind tillhandahåller samt huruvida dessa tjänster är tillgängliga för konsumenter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Lysekils Energi Vinds egna kunder?

Lysekils Energi Vind har samlat på sig ett stort antal positiva omdömen från sina kunder. På recensionssidor som Reco, SKI och Trustpilot framträder bilden av ett företag som är uppskattat för sin kundservice och sitt engagemang för grön energi. Kundenfrågor besvaras med tålmodighet och kompetens vilket skapar en trygg användarupplevelse. Kundrecensionerna lyfter även fram företagets transparenta prisstruktur, vilket ger kunderna en klar bild av sin månatliga kostnad.

 • Reco: 4.5/5 Baserat på 120 recensioner
 • SKI: 75/100 Kundnöjdhetsscore
 • Trustpilot: 4.3/5 Baserat på 200 recensioner

Timpriser hos Lysekils Energi Vind

Lysekils Energi Vind erbjuder rörliga timpriser som speglar marknadens variationer dag för dag. Dessutom ges kunder möjligheten att aktivt välja att förbruka el under billigare timmar, vilket gynnar både plånboken och miljön. Prisinformationen är lättillgänglig och kunder kan enkelt jämföra sina nuvarande kostnader med potentiella besparingar genom att använda Lysekils Energi Vinds användarvänliga digitala tjänster.

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00-10:00) Varierande
Dag (10:01-18:00) Varierande
Kväll (18:01-22:00) Varierande
Natt (22:01-05:59) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja Lysekils Energi Vind innebär att man tar ställning för en hållbar framtid genom användning av 100% förnyelsebar energi. Kunder uppskattar den tydliga faktureringen och att det finns möjlighet till aktiva val baserat på timpriser. När det gäller nackdelar kan vissa konsumenter uppleva osäkerhet med rörliga timpriser vilka varierar med elmarknadens svängningar, men bolaget arbetar proaktivt för att utbilda sina kunder om hur dessa kan hanteras.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar vindkraft Prisvariation vid rörliga timpriser
Transparenta timpriser Kunskap krävs för att optimera elanvändandet
Höga kundomdömen
Möjlighet till aktiva besparingsval

Kundsupport

Lysekils Energi Vind stoltserar med en kundsupport som är lättillgänglig och effektiv. De har ett team av välutbildade medarbetare som är redo att hjälpa till med alla slags frågor eller funderingar. Oavsett om det gäller fakturafrågor, teknisk support eller rådgivning kring energiförbrukning, så bemöts kunderna av en vänlig och hjälpsam service.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00 – 17:00 kundservice@lysekilsvind.se 0523-66 77 88 Vindsvängen 1, 453 36 Lysekil

Sammanfattning

Lysekils Energi Vind framträder som en ansvarsfull aktör inom elindustrin med sitt fokus på ren vindkraft. Företaget får höga betyg för sin kundservice och för att de aktivt informerar sina abonnenter om hur de kan dra nytta av de rörliga timpriserna för att minska kostnader och miljöpåverkan. Den transparenta prisstrukturen och de högt rankade kundomdömena ger en indikation på förtroendet mellan bolaget och dess kunder.

Vanliga Frågor

 • Hur fungerar de rörliga timpriserna?

  Rörliga timpriser innebär att priset på el varierar per timme, vilket speglar elmarknadens fluktuationer. Kunder har möjlighet att anpassa sin förbrukning efter de tider när priset är som lägst.

 • Kan jag byta från fast till rörlig tarif?

  Ja, hos Lysekils Energi Vind kan du byta tariff. Detta görs enklast genom att kontakta kundservice.

 • Är vindkraft verkligen 100% förnybar?

  Ja, vindkraft är en form av förnybar energi som utvinns ur vindens rörelseenergi och omvandlas till elektricitet utan direkta utsläpp av växthusgaser.

 • Vad händer om jag flyttar?

  Om du flyttar ska du kontakta Lysekils Energi Vinds kundservice för att se till att din elanslutning hanteras korrekt.

 • Finns det något bindningstid eller uppsägningstid?

  För att få information om specifika avtal, bindningstid och uppsägningsvillkor rekommenderas kontakt med kundservice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *