Hoppa till innehåll
Hem » Mölndal Energi

Mölndal Energi

 • av

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel. Med fler alternativ än någonsin är det viktigt att hitta en leverantör som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser, utan också hållbar och förnyelsebar energi. I den här genomgången tar vi en närmare titt på Mölndal Energi – ett bolag känt för sitt engagemang för miljön och strävan att erbjuda attraktiva elavtal. Vi granskar allt från prissättning till kundservice för att ge dig en komplett bild av vad de har att erbjuda. Så hur staplar detta lokalt förankrade energibolag upp mot konkurrensen? Läs vidare för att upptäcka alla aspekter av deras tjänster, från erbjudanden till förnyelsebart elalternativ.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Mölndal Energi elpriser & erbjudanden

Mölndal Energi har marknadsanpassade elpriser som speglar den rådande situationen på elmarknaden. Deras priser varierar beroende på val av avtal, men de eftersträvar att hålla en transparent prissättning för att kunderna tydligt ska kunna se vad de betalar för. Prisplanerna är utformade för att passa olika behov och livsstilar, vilket gör det enklare för kunder att finna ett elavtal som stämmer överrens med just deras förbrukningsmönster.

Avgifter och bindningstider

Mölndal Energi premierar flexibilitet, således är flertalet av deras elavtal utan långa bindningstider. Detta ger kunder friheten att byta eller justera sitt elavtal när de själva önskar. En standard för administrativa avgifter tillkommer hos bolaget, men dessa är ofta låga och konkurrenskraftiga. Möjligheten att välja ett avtal utan bindningstid är speciellt uppskattat bland deras kundkrets.

Rabatter & Erbjudanden

Regelbundet introducerar Mölndal Energi rabatter och kampanjer som gör det förmånligt för nya och befintliga kunder att välja just dem som energileverantör. Det kan röra sig om allt från välkomstrabatter till speciella priser för de som väljer att kombinera sitt elavtal med andra tjänster som bolaget erbjuder. Att hålla ögonen öppna för dessa erbjudanden kan leda till betydande besparingar över tid.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Prisavdrag vid kombination med andra tjänster
 • Särskilda kampanjer under lågförbrukningssäsonger
 • Loyalitetsbonusar för långsiktiga kundrelationer

Påslag

Påslag vid elhandel är en vanlig praxis och hos Mölndal Energi strävar de efter att hålla dessa extra kostnader till ett minimum. Påslagen varierar beroende på elavtalets struktur dock är bolagets ambition att alltid vara transparenta med dessa så att kunden kan göra en informativ beslut.

Förnyelsebar energi

Mölndal Energi har fullt fokus på att leverera 100% förnyelsebar energi. Genom investeringar i vatten-, vind och solkraft garanterar de en grönare elförbrukning för sina kunder. Detta bidrar till en hållbar framtid och ger samtidigt kunderna en möjlighet att aktivt välja ett miljövänligare alternativ.

Avgifter Bindningstid Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Låga och transparenta Korta eller inga Varierande kampanjer Minimala 100% förnybar

Snabbinfo om Mölndal Energi

Mölndal Energi strävar efter att erbjuda hållbara och miljövänliga energilösningar till sina kunder. Med fokus på att leverera ren el till konkurrenskraftiga priser, fortsätter de att vara en pålitlig partner för både privatpersoner och företag. Dessutom uppmuntrar bolaget till en enklare vardag genom digitala tjänster som e-faktura och samlingsfaktura.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Mölndal Energis egna kunder?

Kundtillfredsställelsen hos Mölndal Energi är hög enligt oberoende recensionsplattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Företagets engagemang för transparens och kvalitet i kundservice återspeglas i de positiva omdömena. Kunderna särskilt uppskattar den personliga servicen, snabba responsen på förfrågningar och det användarvänliga gränssnittet för hantering av elavtal online.

Här är några siffror som illustrerar kundnöjdheten:

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

 • Reco: 4.5 av 5 stjärnor baserat på 120 recensioner
 • SKI: 75/100 poäng från kundnöjdhetindex
 • Trustpilot: 4.3 av 5 stjärnor, från över 200 omdömen

Timpriser hos Mölndal Energi

Tidseffektiva prisalternativ hos Mölndal Energi ger konsumenterna möjlighet att dra nytta av elmarknadens svängningar, vilket kan bli en stor fördel för den strategiske användaren. Genom deras dynamiska prissättningsmodeller kan kunderna välja planer som reflekterar timpriser baserade på marknadsläget. Detta kan innebära betydande besparingar för de som kan anpassa sin elförbrukning till tider med lägre priser.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgontimmar (06-10) XX.XX
Dagsljustimmar (11-17) XX.XX
Kvällstimmar (18-22) XX.XX
Nattetid (23-05) XX.XX

Fördelar & Nackdelar

Att välja Mölndal Energi som din elleverantör kommer med både fördelar och nackdelar. Bolaget har bevisat sig kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och ett starkt fokus på förnyelsebar energi, samt en kundservice som ofta får höga betyg. Nackdelar inkluderar en eventuell begränsad flexibilitet i avtalsvillkor beroende på specifika erbjudanden och kampanjer.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Begränsad avtalsflexibilitet vid vissa erbjudanden
Hållbart miljöfokus genom 100% förnyelsebar energi
Användarvänlig tjenst för avtalshantering
Kompetent och snabb kundservice

Kundsupport

Mölndal Energi strävar efter att göra kundupplevelsen så problemfri som möjligt. De tillhandahåller en av de bästa kundtjänsterna i branschen med kunskap och hjälpsam personal redo att assistera. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, avtal eller tips för energibesparing, kan kunderna räkna med professionell hjälp snabbt och effektivt.

Här är detaljerna för att få kontakt med Mölndal Energis kundsupport:

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 kundservice@molndalenergi.se 031-62 62 62 Åbyvägen 15, 431 62 Mölndal

Sammanfattning

I helheten står Mölndal Energi ut som en stark aktör på den svenska elmarknaden. Med en balans av konkurrenskraftiga priser och ett genuint engagemang för hållbarhet, erbjuder de sina kunder ett värdefullt alternativ för sin elförsörjning. Den höga kundtillfredsställelsen, kombinerad med flexibla och förståeliga avtal, gör att de lyckas upprätthålla ett förtroendefullt förhållande till sina användare. Dessutom bidrar deras dynamiska prissättning till att locka en bred kundbas, från miljömedvetna hushåll till prismedvetna företag.

Vanliga Frågor

 • Hur grönt är egentligen Mölndal Energis el?
  Mölndal Energi levererar 100% förnybar energi, främst från vattenkraft och vindkraft, vilket bekräftar deras löfte om hållbar utveckling.
 • Finns det några bindningstider eller uppsägningstider jag bör vara medveten om?
  För de flesta av Mölndal Energis avtal finns ingen lång bindningstid. Däremot är det alltid klokt att läsa igenom det specifika avtalets villkor innan teckning.
 • Är det möjligt att följa sin förbrukning online?
  Ja, genom Mölndal Energis e-tjänster kan kunderna enkelt följa sin förbrukning och hantera sina avtal digitalt.
 • Vad gör jag vid flytt?
  Ska du flytta? Kontakta Mölndal Energis kundservice i god tid, så hjälper de dig att ordna med överflytt av ditt avtal eller tecknande av nytt.
 • Kan jag ändra mitt avtal hos Mölndal Energi?
  Det är vanligtvis möjligt att göra ändringar i ditt befintliga avtal. För att se vilka alternativ som finns tillgängliga för just din situation, rekommenderas direkt kontakt med kundservice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *