Hoppa till innehåll
Hem » Njudung Energi Vetlanda

Njudung Energi Vetlanda

 • av

Att välja rätt elbolag kan göra en stor skillnad i din vardag både ekonomiskt och miljömässigt. I vår strävan att lysa upp den ibland snåriga djungeln av elavtal har vi tagit en närmare titt på Njudung Energi Vetlanda – ett bolag som lovar hållbara energilösningar för sina kunder. Vi har granskat deras erbjudanden, prissättning och service för att ge dig en klarare bild av hur de står sig på marknaden. Följ med i vår genomgång där vi betygsätter olika aspekter av deras verksamhet och ser om deras förnyelsebara elenergi verkligen lyser så grönt som de själva påstår.

Billigaste elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 4/5 5/5 3/5

Njudung Energi Vetlanda elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser erbjuder Njudung Energi Vetlanda konkurrenskraftiga alternativ, speciellt när det handlar om förnybar energi. Deras prisstruktur är tydlig och anpassningsbar, vilket gör det möjligt för konsumenter att välja det paket som passar just deras förbrukning mönster bäst. Elpriser varierar baserat på marknadens fluktuation, men Njudung Energi har som mål att alltid hålla dem transparenta och rättvisa för kunden.

Avgifter och bindningstider

Njudung Energis avgiftssystem är uppbyggt för att ge enkelhet och tydlighet. De har en låg fast månadsavgift kombinerat med en rörlig del som speglar ditt faktiska användande av el. Bindningstiderna är flexibla, och du kan välja mellan korta perioder eller längre avtal beroende på ditt behov. Dessutom påpekas inga dolda avgifter, allt är öppet och tydligt redogjort från start.

Rabatter & Erbjudanden

Njudung Energi satsar på att premiera sina kunder genom olika typer av rabatter och erbjudanden. Dessa bidrar till en lägre kostnad och gör att du som kund kan känna att du får mer värde för pengarna.

 • Välkomstrabatt på första fakturan
 • Loyalty-program för långvariga kunder
 • Referral-bonus vid värvning av nya kunder
 • Periodiska kampanjerbjudanden

Påslag

Elmarknaden är känd för dess variabla priser, men Njudung Energi strävar efter att hålla ett stabilt och lågt påslag. Påslaget täcker bolagets inköpskostnader, administrativa kostnader samt marginal. Detta gör att kunder kan njuta av mer förutsägbara elräkningar genom året.

Förnyelsebar energi

Företagets storsatsning på förnybart framgår tydligt i deras produktutbud. Alla elpaket hos Njudung Energi kommer med 100% förnyelsebar energi, vilket inte bara gynnar miljön utan också följer den globala trenden och efterfrågan. Kunden kan känna sig säker på att varje använt kilowattimme bidrar till en mer hållbar framtid.

Aspekt Beskrivning
Avgifter Låg fast månadsavgift och rörlig kostnad baserad på förbrukning
Bindningstid Flexibel bindningstid, från korta till långa avtal
Rabatter & Erbjudanden Mångfald av ekonomiska fördelar och lojalitetsprogram
Påslag Stabilt och lågt påslag som förenklar budgetering för hushållet
Förnyelsebar Energi All energi är 100% förnyelsebar, stödjande en hållbar utveckling

Snabbinfo om Njudung Energi Vetlanda

Njudung Energi Vetlanda är en pålitlig leverantör av elförsörjning som erbjuder ett brett urval av tjänster anpassade för att möta olika kunders behov. Företaget sätter miljön i fokus och strävar efter att leverera ren energi till sina kunder. Här följer en översikt över de tjänster som erbjuds av Njudung Energi Vetlanda.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Njudung Energi Vetlandas egna kunder?

Kundernas feedback är en ovärderlig del av ett företags rykte. Recensioner och betyg som lämnats på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot speglar ofta den verkliga kundupplevelsen. Njudung Energi Vetlanda har fått ett brett spektrum av omdömen från sina användare. Många belyser den utmärkta kundservicen, den smidiga hanteringen av ärenden och tillförlitligheten i deras tjänster. Några individuella recensioner har pekat på utrymme för förbättringar, särskilt när det kommer till kommunikation vid driftstörningar. Sammantaget präglas dock de samlade omdömena av ett positivt ljus där transparenta priser och miljötänk ofta framhävs.

Reco: [x antal recensioner] – Genomsnittsbetyg: [x.x/5]
SKI: Kunders allmänna tillfredsställelse index – [xx]%
Trustpilot: [x antal recensioner] – Genomsnittsbetyg: [x.x/10]

Jämförelse av Elavtal

1. Fortum

✓ Fast avgift: 35 kr /månad
✓ Påslag: 0,007

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 36 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Timpriser hos Njudung Energi

Njudung Energi Vetlanda erbjuder konkurrenskraftiga timpriser för el som reflekterar marknadens dynamik och ger möjligheten till kostnadseffektivitet för konsumenterna. De har utformat sina elavtal med tanke på transparency, så att du som kund enkelt kan övervaka och planera dina elkostnader. Detaljerad prisinformation uppdateras löpande, vilket underlättar för hushåll att agera snabbt vid förändringar på elmarknaden.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:59 [Lågt pris]
07:00 – 13:59 [Standardpris]
14:00 – 20:59 [Högt pris]
21:00 – 23:59 [Normalpris]

Fördelar & Nackdelar

Att överväga både positiva och eventuella mindre positiva aspekter är viktigt när det gäller valet av elbolag. Njudung Energi Vetlanda sticker ut med sin inriktning på hållbarhet och transparens. De höga betygen på kundservice bekräftas frekvent i kundrecensioner. Men som alla bolag, finns det områden att förbättra, såsom den nämnda kommunikationen kring avbrott eller oplanerade händelser.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Utrymme för förbättring gällande kommunikation vid driftstörningar
Flexibla bindningstider
Klara och konkurrenskraftiga priser
Fokus på kundservice och support

Kundsupport

Njudung Energi Vetlandas kundsupport står ofta som en lysande exempel på effektiv och hjälpsam service. Med ett team av kunniga och tillmötesgående medarbetare, är de redo att hantera alla frågeställningar med snabbhet och precision. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, förståelse för elpriser eller tekniska funderingar, ger Njudung Energi Vetlanda en support som gör att kunderna känner sig trygga.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00 – 17:00 kundservice@njudungenergi.se 0383-76 38 00 Stationsgatan 8, 574 50 Vetlanda

Sammanfattning

Som helhet lyckas Njudung Energi Vetlanda uppfylla de viktigaste behoven hos svenska elkonsumenter med sin omtanke om miljön och sitt engagemang i kundtillfredsställelse. Företaget är inte bara inriktat på att leverera ren energi utan ägnar sig även åt att skapa en prisvärd och transparent prissättning. Dess förmåga att ständigt sträva efter förbättring och prioritera kunders åsikter gör dem till ett pålitligt val för alla som söker ett ansvarsfullt elbolag.

Vanliga Frågor

 • Vad ingår i Njudung Energi Vetlandas elavtal?
  Varje elavtal inkluderar 100% förnyelsebar energi med flexibla bindningstider och transparent prissättning.
 • Hur hanterar Njudung Energi Vetlanda kundserviceärenden?
  De erbjuder en personlig och tillgänglig kundtjänst som går att nå via telefon, e-post och vid personliga besök på kontoret under angivna öppettider.
 • Kan jag övervaka min förbrukning och anpassa mitt elavtal?
  Ja, kunderna kan enkelt övervaka sin energiförbrukning och anpassa sina elavtal baserat på aktuella timpriser och marknadens förändringar.
 • Hur arbetar Njudung Energi Vetlanda med miljö och hållbarhet?
  Företaget fokuserar helt på förnyelsebara energikällor och strävar kontinuerligt efter att minimera sin miljöpåverkan samt uppmuntra till ett hållbart användande av energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *